- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vwadam
tag
válasz
s3nsitivity #28269 üzenetére
mondjuk jobban örülök az új telefonnak,főleg hogy úgy néz ki elég jót választottam
-
vwadam
tag
válasz
Stauffenberg #28265 üzenetére
akkor az enyémet miért nem javították meg?
7 hónapja vettem,2 év gari volt rá,inkább csereutalványt adtak javítás helyett és első alkalommal küldtem be szervízbe -
vwadam
tag
válasz
Vikooo #28190 üzenetére
értem,kösz a segítséget
nekem is a sony felülete tetszik a legjobban,de az megoldható,a g4-en is azt használtam már pár hónapja
a szervíz meg nem nagyon érdekel,a G4-et se küldték be szervízbe,a hátlapot nem pattintottam rá rendesen amikor leadtam és most 2,5 hét múlva amikor azt mondta a csávó,hogy az lg visszaküldte azzal,hogy válasszak új telefont még mindig ugyanúgy volt a hátlap a telefonon..mondjuk szerintem itt a telenor a hibás,na mindegy..lényeg,hogy lesz egy új telefonom,remélhetőleg újra 2 éves garival -
vwadam
tag
válasz
banuszzs79 #28188 üzenetére
szerintem először próbáld meg újratelepíteni,ha az nem segít akkor szervíz..
-
vwadam
tag
amúgy valaki nem tudja,hogy ilyenkor megint 2 év garanciát kapok vagy marad ez az 1 év 4 hónap?
-
vwadam
tag
iPhone-nal nekem igazából a tárhely a legnagyobb bajom,hogy nem lehet bővíteni..iphone 6 méretével még nem is lenne akkora gond,az még elviselhető lenne főleg hogy most egy Sony Xperia SP-t használok 2,5 hete úgyh ehhez képest már nem lenne visszalépés a telefon mérete
P9-cel meg az a gondom,hogy nem ismerem a HiSilicon Kirin 955 chipsettet meg a Mali-T880 MP4 GPU-t...szerintem nem teljesít úgy mint egy Snapdragon..
-
vwadam
tag
Na a samsungot kizártam,nekem nem kell olyan telefon ami akad 3-4gb rammal..
Huawei P9 lesz 166 ezerbe vagy az LG G5 190-be
az a 16gb az iphoneba nekem nagyon kevés,lg-nél se volt elég a 32gb belső + a 32gb-os sd kártyám és 190-nél többet nem adok ki rá,az iphone se meg nekem túl kicsi@Aryon87 én most vittem először szervízbe a G4-et és egyszerre azt mondták,hogy válasszak másik telefont
-
vwadam
tag
Na,most kaptam az üzenetet a telenortól,hogy mehetek a telefonért (pénteken volt 2 hete,hogy leadtam)
bementem..mondták,hogy új telefont kell választanom mert nem tudták megcsinálni,g4-et már nem tudnak rendelni..pénzt nem kapok vissza..szerintetek mit válasszak? azért választottam ezelőtt is a g4-et mert ebben az árkategóriában ez volt az egyetlen amivel nem voltak gondok a rendszersebességgel,s6 edge lenne kb ebben az árban,de gondolom a samsung nem javította ki a hibát és a telefon még mindig laggol a 3gb rammal,s7 edgért annyi pénzt meg nem akarok adni,Sony xperia X-et néztem még,de arról meg nem tudok semmit,iphone meg azért nem kellene mert szerintem eléggé túlárazzák őket + már megszoktam a G4-et,tehát ennél kisebb telefont már nem szeretnék venni..valaki valami ötlet mi legyen az utódja? -
vwadam
tag
válasz
Aryon87 #26941 üzenetére
Szombathelyen lakok :/
Azt tudom,de azok a képek meg videók amikről beszéltem azok belső tárhelyen voltak,elfelejtettem átdobni sd kártyára,most meg már késő..
mindegy,kivárom ezt a 3 hetet,addig meg használom a htc desire 500asomat..#26942
én is sd kártyára szoktam tenni a fájlokat csak most nem nagyon volt időm ezzel foglalkozni
nem gondoltam hogy facebookozás közbe megadja magát... -
vwadam
tag
válasz
MaxxDamage #26933 üzenetére
sajnos én nem számítottam rá,de a legfontosabbak sd kártyán voltak...viszont úgy néz ki az idei wörthersees képeimet,videóimat már elfelejthetem..
#26936 én a telenorhoz viszem be holnap,de igazából teljesen mindegy szerintem..2 hétig úgyse kapom vissza a telefont..
-
vwadam
tag
válasz
Heisenberg69 #26920 üzenetére
amikor bekapcsolod a telefont,előjön az LG logó és ugye utána szokta kérni a pin kódot..na nekem csak az LG logóig jut el és folyamatosan újraindul,most már a led se világít ami normális helyzetben bekapcsoláskor szokott..
-
vwadam
tag
válasz
toto0569 #26916 üzenetére
2015 október végén vettem,eddig nem volt vele semmi gond,ma facebookozás közbe kikapcsolt és be már nem tudtam kapcsolni..akksit 2x-3x kivettem,vártam vele,akkor se tudtam bekapcsolni,megállt az lg logonál..töltőre tettem,kivettem az akksit,pár másodperc múlva visszatettem akkor elindult,kérte a kódot,de amire beírtam volna újraindult,azóta folyamatosan csak újraindul..
-
vwadam
tag
Üdv,
Nálam is jelentkezett a bootloop probléma..holnap viszem be a telefont a telenorhoz,remélem megcsinálják garanciásan..
S/N: 509 -
vwadam
tag
nálam is felajánlotta a V20D-t az LGBridge,Telenoros a telefon..
-
vwadam
tag
válasz
kentucky #16606 üzenetére
megpróbáltam eltávolítani a drivereket mert hibát írt,most újra feltette őket,LGUP kiírta h Genesis rom,de ismeretlen,tehát nem enged kdz-t telepíteni,download modeba megpróbáltam lg flashtool 2014-et,most sikerült elindítani,de közbe kidobott egy olyat,hogy connection to server failed,de a % fut a telefon meg a gépen is,ha jól emlékszem akkor ezt csak ott kell hagyni,nem kell nyomni semmit és akkor jó lesz,nemsokára kiderül..
Szerk.: működik
Driverek újratelepítésével és LG Flashtool alkalmazásával sikerült megoldani a problémát.
-
vwadam
tag
Üdv!
Megpróbáltam feltenni egy új systemui-t genesys 2.1 romra,folyamatosan systemui fc-t kaptam úgyhogy megpróbáltam adb-vel visszatenni az eredetit,de nem érzékelte a telefont,csak a belső és külső tárhelyhez fértem hozzá,megpróbáltam az LGUP-ot,de az sem érzékelte a telefont,majd download módba raktam és LG Flashtool-t is megpróbáltam,az is azt írja,hogy csatlakoztassam a telefont..
valami ötlet hogyan tudnék felrakni egy gyári kdz-t? -
vwadam
tag
válasz
Aryon87 #16432 üzenetére
rendben,kösz,nálam nagyon akadt,nfs is,újratelepítettem a v20c-t,lg backupot most nem használtam a visszaállításhoz és így most normálisan futnak a játékok,nfs,asphalt már nem akad,rr3 most már nem vészes,nekem is pár helyen belassul,de sokkal jobb mint volt,szerintem az lgbackup okozta a gondot..
-
vwadam
tag
válasz
neo_xperia #16427 üzenetére
de szerintem csak annyi különbség van a kettő között,hogy a szerviz menüs törli az sd káryta adatokat is..
-
vwadam
tag
válasz
neo_xperia #16424 üzenetére
de a szerviz menüben is van egy olyan rész,hogy Factory Reset (R&D Only) (SVC menüben)
-
vwadam
tag
válasz
Aryon87 #16421 üzenetére
rendben,kösz,nekem az nfs nl jobban fut ha kikapcsolom,nem tudom,hogy van ez..
amúgy ha factory resetet akarok csinálni MM alatt akkor *# 546368 # * 815 # service menu,factory reset vagy kikapcsoljam és a hangerő + bekapcsoló gomb nyomásával elérhető factory resetet használjam?
van valami különbség? -
vwadam
tag
Üdv,
6.0 óta (V20A,B,C) van egy olyan gondom a telefonnal,hogy akadnak a játékok (pl. RR3,NFS NL) és ez azért egy kicsit idegesítő,hogy a régi Z2 telefonom nem volt ilyen gond pedig gyengébb GPU van bent mint a G4-ben...a rendszer jóval gyorsabb mint Z2őn,de ezekkel az alkalmazásokkal gondok vannak...
5.1.1-en már nem tudom,hogy jobb volt-e mivel amikor megvettem a telefont talán 2-3 napig használtam és feltettem a legújabb 6.0-ás rendszert,factory reset már megvolt..
esetleg valami ötlet,hogy min kellene állítani? (játékoptimalizálót már próbáltam ki és bekapcsolni is,de nem segített) vagy dobjam vissza a legfrissebb 5.1.1 romot? -
vwadam
tag
válasz
holozis_HUN #15855 üzenetére
szerintem jobb lett,én úgy érzem,hogy valamivel gyorsabb,akku idő is javult nálam,+1 óra sot mint lpvel..
összefoglalóban megtalálod,de akkor inkább hagyd,gondolom neki teljesen mindegy,hogy 5.1.1 fut rajt vagy 6.0,lényeg,hogy működjön -
vwadam
tag
válasz
holozis_HUN #15852 üzenetére
szerintem 5.1.1-re is felrakhatja,azon is működnie kell,még az xperia sp-s z3 romhoz szedtem össze ezeket az appokat és az 4.4.4 alapú rom volt..
szerintem ne várd meg amíg kiadják a frissítést arra is,LGUP programmal max 20 perc alatt feltudod tenni a legújabb romot -
vwadam
tag
Üdv!
Reggel olvastam,hogy valaki keresett Xperia alkalmazásokat amik működnek G4-en is..
Feltöltöttem pár alkalmazást amit én is használok...(6.0 V20b-t használok)
Root nélkül telepíthető az összes
amiket feltöltöttem:
Xperia: -Album,Walkman,Filmek
-Xperia Audio recorder
-Xperia Eszközök wideget (sötét és világos színben)
-Xperia feladatok app
-Xperia Fényképek és videók widget
-Xperia Fő kapcsolatok (3 fajta is van belőle)
-Xperia Időjárás app
-Xperia Legutóbbi hívások widget
-Xperia Rajz app
-Xperia Smart Connect
-Socialife
-Sony select
-Világóra widget
-Whats New app
-Xperia billentyűzet
-Xperia Kezd.Képernyő alkalmazás (2 is van)
-Xperia Élő Háttérkép
-Xperia óra
-Xperiás óra Widget (ahhoz,hogy az óra widget félkövér és dőlt legyen root jogosultság szükséges (fonts fájlok)
[link] -
vwadam
tag
Sziasztok,
MM alatt hogyan kell bekapcsolni a Helyeim funkciót?
Helymeghatározást bekapcsoltam (nagy pontosságú..),de valamiért nem engedi..
Ezen kívül kell még valami? -
vwadam
tag
azt nem tudjátok,hogy hogyan lehet elérni a service menut 6.0 alatt? mert a 277634#*# nem működik..
-
vwadam
tag
én is feldobtam a 6.0 romot,most a build verzió is megváltozott nem csak az android..de van egy olyan gondom h a smart bulletin vagy mi a neve nem működik..kezdőlap beállításainál megpróbáltam ki és újra bekapcsolni,de semmi,csak bedobott egy + oldalt és ennyi,pedig bekapcsoltam az összes smart funkciót..csak nálam van ilyen gond? (full wipeot csináltam)
-
vwadam
tag
én feltettem és működik..játékokkal vannak gondok a 6.0 rendszer miatt..
LG Bridge frissítési hiba helyreállításával szerintem vissza lehet menni 5.1-re,most akarom megpróbálni csak először csinálok biztonsági mentést..Szerk.: Genesis romból melyik a legújabb? (lollipop)
-
vwadam
tag
válasz
bajnokpityu #9666 üzenetére
nekem is kopik,2 hetes a készülék és a sarkai már lekoptak..
S/N: 509... -
vwadam
tag
válasz
Technoman #9653 üzenetére
szerintem van,gyorsabb lett a telefon,akku idő is sokat javult,olyan alkalmazást még nem találtam ami nem működne,de a játékokkal még van egy kis gond ahogy írtam..
veszteni nem vesztesz semmit..(knock kódon kívül) lg backup alkalmazással lemented az appokat akkor nem lesz gond,azokat simán visszaállíthatod az új rendszeren,a lényeg,hogy ne formázd az internal storaget és akkor megmaradnak a data meg az obb fájlok az alkalmazásokhoz/játékokhoz..de akinek fontos a root az szerintem még maradjon az 5.1-es rendszeren mert nem mostanában lesz root lehetőség zárt bootloaderre..
egy dolog van amit hiányolok..az a 60 fps-sel való videózás,de amíg nem lesz root addig elleszek a 30-assal isSzerk.: + ott vannak azok az előnyök amiket Stauffenberg írt az előző hsz-ben
-
vwadam
tag
válasz
Sebibalu #9644 üzenetére
nekem azt írták xda-n h a Flash Zipet kell használni hozzá,de lehet h azzal is működni fog..ha nem akkor visszarakod az 5.1-et az LG Bridge progival aztán megpróbálod újra..
volt aki írta h clean installal rakta fel a 6.0-át és neki v20-at ír a beállításokban,lehet h ő firmware menüt használta a telepítéshez,sőt biztos mert én mindent formáztam a belső tárhelyen kívül és maradt a v10d a beállításokban..szerintem nem lesz gond akkor se ha úgy rakod fel -
vwadam
tag
válasz
Aryon87 #9633 üzenetére
aha,pl. a memória opció eddig nem volt...biztos vannak még új dolgok azon kívül amiket linkeltem csak 5.1-en nem nagyon nézegettem a beállításokat ezért nem tudom,hogy van-e más változás is..
amúgy játék közben a telefon kiszokta dobni a smart noticet és eddig azt írta,hogy 38%/óra,de az új rendszeren már csak 25%/órát ír.. -
vwadam
tag
úgy néz ki sikerült javítani az akku időn az új rendszerrel
képernyő 3,5 óra és 25%-on vagyok,ebben volt kicsivel több mint egy óra real racing 3
fél óra nfs nl,messenger,böngésző,gta sa,youtube és a facebook alkalmazás..
nálam ez a 3,5 óra elég jó mert eddig még a 3 órát sem sikerült elérnem az 5.1-es rendszerrel..
viszont a szabad ram eléggé lecsökkent..680-720 között mozog a szabad ram ha az utóbbi 3 órát nézem,ha az elmúlt 1 napot akkor 820mb..
szerintem gyorsabb lett a telefon..
pár kép az új dolgokról: (Az alkalmazás rögzítése nem tudom h eddig elérhető volt-e)
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link] -
vwadam
tag
na nekem az egész volt kb 10-15 perc
de most már megy,nekem gond nélkül működik,még ma este vagy holnap reggel írok,hogy milyen.. -
vwadam
tag
na most indítottam el a telepítést,supersu injectet bekapcsoltam vagy lesz root vagy nem..
-
vwadam
tag
v20-nak kellene lenni,nem tudom,hogy miért ezt írja..de xda-n valaki más is írta,hogy neki is v10-et ír a beállításokban,ezért gondolkozok rajt,hogy feltegyem-e..
-
vwadam
tag
válasz
ToMmY_hun #8948 üzenetére
telepítsd fel a Lucky Patcher alkalmazást és telepítsd a modded google play storet,kb fél perc után újraindul a telefon és működni fog..ha a google play elindul,de azt írja h nincs kapcsolt akkor es file explorerrel vagy valami más fájlkezelővel nyisd meg az etc/hosts fájlt és a 127.0.0.1 localhoston kívül törölj ki mindent,mentsd el és jó lesz
-
vwadam
tag
Üdv,
Valaki tudna nekem linkelni egy alkalmazást amivel át lehet helyezni az alkalmazások adatait az SD kártyára?
Régebben a FolderMountot használtam,de a G4-en nem működik,mindig ismeretlen hibát ír..
Beállítások->Alkalmazások->Áthelyezés SD kártyára funkciót próbáltam,de a 3gb-os játékból összesen 10mb-ot helyezett át az sd-re.. (A telefon rootolva van) -
vwadam
tag
válasz
Nagytoll #8104 üzenetére
Sikerült megoldanom,feltettem a lucky patcher nevű alkalmazást és feltelepítettem a modded google play store-t és így minden működik,amúgy szerintem a Freedom alkalmazás okozta ezt a gondot mert feltettem a modded play store után is megint leállt,letöröltem,újra feltettem a google play patchet és azóta tökéletesen működik minden
-
vwadam
tag
Sikerült a root,de mióta elindult a telefon folyamatosan leáll a google play áruház,megpróbáltam törölni az adatokat,de semmi változás..van valami ötleted?
-
vwadam
tag
Üdv,
Valaki letudná írni hogy hogyan kell rootolni a telefont? Towelrootot próbáltam,de még nem támogatja a G4-et.. -
vwadam
tag
Z2-ről váltott már valaki?
-
vwadam
tag
Üdv,1 hónapja gondolkozok rajt,hogy milyen telefont vegyek és úgy néz ki,hogy egy LG G4-et vagy egy Iphone 6-ot fogok venni,de kíváncsi vagyok a véleményetekre...nektek mi a véleményetek a telefonról?
(Kamera,gyorsaság,multitasking,játékok h futnak rajt ha van olyan aki játékra is használja(pl. Real Racing 3,Asphalt 8)
S6 edget is néztem,de szörnyű a multitasking és haveromnak is van és azt mondta h nem 1x volt h még a menü is akadt rajt..ami szerintem elég gáz egy 200 ezer forintos telefonnál..
Néztem videókat youtubeon ott is jobban teljesít az LG G4 mint a Samsung..
Sony z3-ra még gondoltam,de gyengébb mint az LG G4 ahogy én láttam..
Iphone 6 nem lenne rossz mivel kb ugyanazon a szinten vannak (gyorsaság,multitasking,..),de az akku nem kivehető,nem bővíthető és azt mondják,hogy rosszabb a kamerája mint a G4-nek. (G4 kamerája a legjobbak között van,ha nem a legjobb)Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest