Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• petya220

senior tag

válasz eladogeppc #10980 üzenetére

Az is világos, hogy olyanok írnak le tanácsokat nekem, akik életben nem próbálták ki a FirmwareFinderrel telepített ROM-okat, ha így lenne, már rég oeminfo-t kellene cserélniük. :R :R

oké, akkor nem is értem,hogy miért nem megy a te telefonod. Tényleg, én nem használtam FF-t. AZ MI???

Amúgy meg.. nézd már meg kérlek, hogy mi van Cunaja aláírásában. Várj, megmondom --> 华为ROM专家 --> Huawei ROM szakértő.
    Nézd meg kérlek a p9 topikját. és oda másold be ezt amit írtál :R Várj megteszem én.

Mégegyszer hangsúlyozom, hogy a nem lett DS-re SS rakva. Egyébként mi lenne ? Max 1db IMEI-m lenne, de a képeket sem nézi senki meg amiket beraktam, hogy 2db IMEI ott világít a ROM verzióval.
    egyébként mi lenne? az, mint most a telefonoddal.

Nem gondolom hogy nekem vannak értelmezési problémáim, hanem annak, aki azt se érti, hogy a TWRP-t nem reboot-al indítjuk, hanem BOOT parancsal. Már NEXUS 4 óta így indítjuk, így aki annyira nem ért hozzá, ne is szóljon bele ! őő, ez nem nexus... azóta változhatott nem? :Y :Y vagy más készülék, más fastboot módszer..

a recovery-be lépés is más néhány készüléknél.

Új hozzászólás Aktív témák