Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
petya220
senior tag
válasz
eladogeppc
üzenetére
Az is világos, hogy olyanok írnak le tanácsokat nekem, akik életben nem próbálták ki a FirmwareFinderrel telepített ROM-okat, ha így lenne, már rég oeminfo-t kellene cserélniük.

oké, akkor nem is értem,hogy miért nem megy a te telefonod. Tényleg, én nem használtam FF-t. AZ MI???
Amúgy meg.. nézd már meg kérlek, hogy mi van Cunaja aláírásában. Várj, megmondom --> 华为ROM专家 --> Huawei ROM szakértő.
Nézd meg kérlek a p9 topikját. és oda másold be ezt amit írtál
Várj megteszem én.Mégegyszer hangsúlyozom, hogy a nem lett DS-re SS rakva. Egyébként mi lenne ? Max 1db IMEI-m lenne, de a képeket sem nézi senki meg amiket beraktam, hogy 2db IMEI ott világít a ROM verzióval.
egyébként mi lenne? az, mint most a telefonoddal.Nem gondolom hogy nekem vannak értelmezési problémáim, hanem annak, aki azt se érti, hogy a TWRP-t nem reboot-al indítjuk, hanem BOOT parancsal. Már NEXUS 4 óta így indítjuk, így aki annyira nem ért hozzá, ne is szóljon bele ! őő, ez nem nexus... azóta változhatott nem?
vagy más készülék, más fastboot módszer..a recovery-be lépés is más néhány készüléknél.
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Villanyszerelés
- LEGO klub
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest