- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 12 - az izmos 12
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso79
őstag
Az A5 már vagy fél éve frissült! A P8 Lite is hónapokkal ezelőtt, itt meg semmi nem történik, siralmas...
Bkrisz9: próbáltam én is többet és egyik sem volt jó, gondolom nem véletlen, hogy nincs hivatalos. Egyedül a B200 működik rendesen, az összes többi lezabálja az akksim ugyanolyan használat mellett.
Az meg hogy felmókolhatod magadnak minden, csak nem normális támogatás.
-
AngeloDivina
aktív tag
P9Lite-ot szerintem felejtsd el. Kizárólag akku időben ès ujjlenyomat olvasóban fejlődött a P8-hoz kèpest. Nekem volt az is. Eladtam, mert kevès volt a 2 Gb Ram ès akadozott. Inkább P8 ha fontos a folyamatos működès akadások nèlkül. Frissítès biztosan több lesz a P9Lite-ra, de attól nem lesz benne több Ram.
-
törölt tag
Hát én a P8 Lite-től gyorsan szabadulnék.
Nálunk is ez a párosítás idehaza, és nagyon megbántam a Lite-ot. Fél év után, az akksi felpúposodott, a wifi és BT tönkrement benne.
Akksit cseréltem, de az NFC antenna nem jött le rendesen a régiről, (ez egy matrica voltaképp) és az új, eredeti akksin pedig nincs ilyesmi, és nem is lehet külön beszerezni.
Legalábbis, én nem találtam.
Így, most a fél éves teló, NFC, wifi, és BT mentes, az új akksival pedig, napközben a telót nem használva, kikapcsolt kijelzővel, rendesen belőtt androiddal, kb 50%-ot merül, reggel 5-től, este 8-ig. Reggelre 20-30% marad benne, tehát ha másnapra nem rakom töltőre, akkor délelőtt teljesen lemerül.Fent felsoroltak egyébként tipushibák, nem egyedi eset, bár attól még a Tietek lehet jó. Egyéb ficsöröket nem hasonlítgattam össze, mit futtat, vagy mit nem, de egy hibátlan példány sokáig lehet hű társa az asszonynak.
Én azt mondanám, hogy a P8 már nem új a nap alatt, akkor inkább P9 lite, bár az továbbra is műanyag, nem tudok tipushibákról.
Egyéni preferencia, hogy az asszony mit szeretne inkább. Egy régebbi tipust, de exkluzívabb megjelenés, fém-üveg kombó, vagy kicsit modernebb, alsó közép telót, továbbra is műanyag házban.Anonymus
+1 igen, vagy a P10 lite, de arról nem tudok semmit - egyelőre
-
Anonymus95
senior tag
Szia!
Szerintem mindenképp előrébb lenne..már csak processzor terén is..Természetes, hogy jobb teló, viszont, hogy megéri-e P8 lite-ról P8-ra váltani..elég kis lépés ahhoz képest amennyit rá kellene áldozni. Akkor már lehet megvárnám a P10-et vagy annak a lite verzióját, hogy mit fog tudni.
De kíváncsi vagyok, más mit gondol erről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2287
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2286
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest