- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #11702 üzenetére
Köszi! Angolon van, megy faszán.
Most megnéztem a papírokat amiket vissza kaptam a tmx-töl. Kaptam új akkut is, mert az előzőbe volt 393 ciklus és csak 96%-os volt az akku. Hála istennek ezt garanciába cserélték...
Szóval, be kell járatnom. 10-20 ciklus után mondok véleményt az akkurol. De a "google-play szolgáltatásokat" volt az első dolgom tiltani. -
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #11700 üzenetére
Túl hamar írtam neked, most jó egyenlőre.
-
imibogyo
veterán
válasz
Anonymus95 #11689 üzenetére
Factory reset.... Persze az kimaradt!
Na ez szerkesztésnek indult, de kettő hsz. lett belőle. Elnézést! Pedig szerintem még session-időn belül voltam.
-
imibogyo
veterán
válasz
Anonymus95 #11689 üzenetére
Értem. Köszi az infókat.
Még agyalgok egy kicsit. Mivel nulla rutinom van az újabb telefonok ROM-olásában (utoljára talán 3-4 éve cseréltem ROM-ot egy Androidos telefonon), ezért ha bele is vágok akkor is a telefonos programon keresztül fogom végrehajtani a frissítést B222-ről --> B392 (FULL)-ra.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Anonymus95 #11646 üzenetére
Kösz!
Tegnap megtaláltam, hogy a gyári kamerának van egy Professional verziója is!
Hogy az idióta sárgák miért nem hagyják kiválasztottnak, azt már nem tudom. De száradjon le a keze annak a gyíkfejűnek, aki kitalálta, hogy standard módba váltson minden alkalommal! Különben egész jól használható lenneKi milyen autós telefontartót használ hozzá?
Mágnesest használ valaki? Tapasztalat? -
Szabcsizz
őstag
válasz
Anonymus95 #11629 üzenetére
Thanks!Mar szedem is mind a harmat,holnap suliban meg is csinalom!Nem tunik ordongossegnek.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Anonymus95 #11605 üzenetére
-
fruktoz9505
csendes tag
válasz
Anonymus95 #11591 üzenetére
Megtaláltam közbe, csak én voltam figyelmetlen
-
törölt tag
válasz
Anonymus95 #11599 üzenetére
Igen a gyári browser furán viselkedik 6-os droid alatt, lehet ezért is lett mellőzve. Próbáld ki ezt , talán ez hasonlít leginkább a gyári böngészőre.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Anonymus95 #11599 üzenetére
Én velem ugyanezt játszogatta folyton,pedig normális oldalról szedtem le.Kukáztam a fenébe,és maradtam a jól bevált Chrome-nál.Szerintem nincs kibékülve a 6-os rendszerrel.
-
szemesi69
addikt
válasz
Anonymus95 #11596 üzenetére
Ha esetleg használnád a keresőt, még kérned sem kellene
[link], én meg tettem neked
-
Anonymus95
senior tag
válasz
Anonymus95 #11595 üzenetére
Elnézést..valaki a gyári böngészőt betudná linkelni, ahonnan letölthetem? Tudom, hogy nem rég megtette alaki, akkor nem töltöttem le (gondolván minek), de most kedvet kaptam a kipróbálásához.
Egyszer már próbáltam valamikor régebben, de nekem kifagyott.. -
Micsurin
nagyúr
válasz
Anonymus95 #11593 üzenetére
Köszi szépen, kár érte, szerettem.... Most először kerestem volna mióta frissítettem....na mindegy!
Ui.: A T-s 6.0-ban van amúgy ha jól látom (Apám P8-án az van, ő nem hajlandó szoftvert cserélni...), hihetetlen mennyire eltérnek... a T-s kicsit többet tud de kevésbé stabil és fürge viszont....
-
Murdock1981
tag
válasz
Anonymus95 #11559 üzenetére
Egyet értek. Nem kell túl aggódni. Nekem mindig rajta van egész éjszaka és sosem volt gondom, páromnak sem, két és fél évig használta az ACE4et minden este töltőn volt, ami kb. 900 töltést jelent. Nem volt érzékelhető kapacitás vesztés egyik telefonon sem. Most S7Edge van, arról viszont azt olvastam, ha mindig gyors töltésen van töltve (2A), egy évet sem bír ki az akku. Szerencsére ez a funkció menüben kikapcsolható. Én úgy vagyok vele, hogy a 0.7A-s töltő is feltölti 4-5 óra alatt, éjszaka meg remélhetőleg alszok annyit. Ha gyorsan kell tölteni, akkor használok 1A-s töltőt.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Anonymus95 #11587 üzenetére
Sorry, ROM-os beállításban át volt állítva. Már megy
Gondolom arra nincs semmi megoldás, hogy a bekeresett zenék ne a gyári lejátszóval induljanak el?
-
Ronam
addikt
válasz
Anonymus95 #11581 üzenetére
Próbálok de belépni, de ezt írja az oldal. Ez mi lehet?
-
Ronam
addikt
válasz
Anonymus95 #11581 üzenetére
Köszi szépen a leírást!
-
Ronam
addikt
válasz
Anonymus95 #11577 üzenetére
Összefoglalóban nem találtam leírást, de akkor megnézem XDA-n hátha van.
-
fruktoz9505
csendes tag
válasz
Anonymus95 #11577 üzenetére
Nem , de ott nincs bepipálva. Gondolom a telefon kezelőn keresztül amikor optimalizálta telefont. Ott ajánlotta hogy vegyem ki az auto szinkront. Mármint az akkumlátor kezelőnél.
-
fruktoz9505
csendes tag
válasz
Anonymus95 #11574 üzenetére
Én kikapcsoltam, viszont még ugyan úgy pittyeg a messenger, de gondol azért mert le van védve a facebookal együtt . Bár nem tudom mennyire érdemes a szinkronizációt kikapcsolni.
-
skitzoo
senior tag
válasz
Anonymus95 #11570 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy ki hívja.
-
imibogyo
veterán
válasz
Tökéletesen egyetértek. Ugyanezt írtam én is. Van vagy 7 féle kínai töltőm 6 tökéletesen teszi a dolgát, már évek óta, de egy nekem is elfüstölt úgy 20 perc alatt. Szóval simán lehetnek jók, ahogy épp rosszak is, pusztán csak arra akartam felhívni én is a figyelmet, hogy azért lehetnek "veszélyesek" is közöttük....
(#11563) kurtos: én sokszor rajta hagyom egész éjszaka, akár a gépre kötve (0,5 A, vagy a charging USB porton 1,2 A), akár a feleségem Sony töltőjén (0,7 A), akár a telefon gyári töltőjén, akár a Lumia (1,5 A) töltőjén. Nem csinálok belőle nagy ügyet.
-
kurtos
csendes tag
válasz
Engem még azért érdekelne,mi a véleményetek konkrétan az egész estés töltéssel kapcsolatban,árt-e neki,mert olvastam mostanában a li-ion akksik töltéséről,hogy nem jó:rajta hagyni,80% dölé tölteni,formázni,stb sorolhatnám,szinte semmi sem jó neki. Ebből mi igaz?
-
M@rdel
őstag
válasz
Anonymus95 #11561 üzenetére
csak vicceltem
Mert te is tudod, hogy ami nem kínai, az nem eredeti! -
M@rdel
őstag
válasz
van olyan töltő ami nem kínai?
Szerintem a kínai ugreen, orico vagy a blitzwolf elég megbízható minőséget produkálnak!
-
fruktoz9505
csendes tag
válasz
Anonymus95 #11547 üzenetére
Most már ok ! Kellett neki "egy kis idő" , de aztán a maradék alkalmazás lement magától.
A betűtípust meg le is mentettem. Köszönjük ! -
fruktoz9505
csendes tag
válasz
Anonymus95 #11545 üzenetére
Még egy dolog, FR után a Play nem nagyon akart semmit frissíteni, úgy kellett ráerőltetni, hogy ugyan már frissítsd a Facebookot meg a többit, pedig az auto frissítés be van pipálva az áruházban. Vagy azon kívül kell még valamit állítani, hogy meglegyen az auto update ?
-
fruktoz9505
csendes tag
válasz
Anonymus95 #11543 üzenetére
Meg szerencsére ! Nem baj, 10 perc alatt újrapakolgattam mindent. A másik probléma meg az volt, hogy az előző témának az ikontükröződései is bennt maradtak, hát azt hittem falnak megyek. De szerencsére a FR gyógyír mindenre
-
fruktoz9505
csendes tag
válasz
Anonymus95 #11541 üzenetére
Sajnos már ment a FR. Engem is jól felidegelt most ez
De azért köszi !
-
gianone
őstag
válasz
Anonymus95 #11539 üzenetére
Van Font Reset téma EMUI-ra.
-
fruktoz9505
csendes tag
válasz
Anonymus95 #11525 üzenetére
Szó mi szó, az ikonok meg a háttér megváltoztatásán kívül nagyon nem csinálnak semmit a témák. Találtam egy ios-es témát aminek tetszett volna az icon packja, de több alkalmazásnak is el volt méretezve az ikonja, így belekerültek egy ronda türkizes keretbe, úgy meg elég igénytelennek néz ki, és sajnos elég sok témánal van ez a "hiba".
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Anonymus95 #11517 üzenetére
Kösz a választ! Azt tudod, hogy ami nálam gyári maradt pl. Facebook Lite ikonját le lehet-e cserélni? Mert akkor hozzá igazítanám valami editorral a téma ikonjaihoz ....
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Anonymus95 #11515 üzenetére
Miért előzöl mindig be?
Amit most használok Golden Circles
Ez a téma jó szerintetek P8-ra?
(/L)
illetve, hogyan kell kiválasztani témváltóban SD-ről? -
bokrosolajos
őstag
válasz
Anonymus95 #11500 üzenetére
B392 van rajta, szóval letöltöttem egy Magnifier alkalmazást, most az pótolja.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Anonymus95 #11502 üzenetére
Még jó,hogy nem ítélsz el ezért.
Na de komolyra fordítva.Nincs T-s logo,se T-s programok.Tényleg nagyon klassz így a rendszer,az üzemidő is pöpec.Ez a kapcsoló amit az imént látni véltél,akkukímélés szempontjából,például nagyon jól jön.De szerintem ezt te is tudod.
Az utolsó menüpont gondolom nincs a független ROM-ban. -
Szabcsizz
őstag
válasz
Anonymus95 #11500 üzenetére
Ne hari,de nem tudom milyen android 5-ről,meg EMUI 3-ról beszélsz.Ez egy 4.0.1-es EMUI verzió,januári biztonsági csomaggal.
Legújabb Telekomos ROM,ami ismétlem B344.
Van ilyen kapcsolóm is,hogy milyen frekvencián legyek.4G/3G/2G.Higyjétek el,nagyon hasznos újdonság ez.Eszembe nem jutna függetlenre menni. -
cris78
őstag
válasz
Anonymus95 #11484 üzenetére
Köszi
-
fruktoz9505
csendes tag
válasz
Anonymus95 #11486 üzenetére
Köszönöm !
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Anonymus95 #11482 üzenetére
Köszi mindenkinek! Akkor a lötyögés miatt még nem kezdek parázni, ha többen is hasonlónak vélitek!
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Anonymus95 #11439 üzenetére
Hát ez óriási!
Pont most léptem be, hogy feltegyem a kérdést, másnak volt-e problémája az USB aljazattal?
Egy hete van meg a telefonom és most lettem figyelmes, hogy nehéz bedugni a mikro USB kábelt, ha csatlakoztatva van, két ujjal mozgatva le / fel enyhe lazaság érzékelhető ...Hibás a készülékem, vagy ennyi mindenkinél jelentkezik?
-
Anonymus95
senior tag
válasz
Anonymus95 #11464 üzenetére
Az a wifi alapú keresés -ami több embernél is 'ébren' tartotta a wifit- pedig arra hivatott, hogy mindig keresse a wifi hálózatokat. Így amikor bekapcsoljuk a wifit, már azonnal csatlakozik is rá.
Ha ezt kikapcsoljuk, akkor nem történik a háttérben semmi. Így mikor bekapcsoljuk a wifit, akkor nézi meg hogy milyen hálózatok vannak a közelben és utána csatlakozik egy ismert hálózathoz.
Tehát az első esetben azonnal lesz netünk, amint wifit kapcsolunk, a másodikban pedig még várnunk kell. -
Goxi
tag
válasz
Anonymus95 #11449 üzenetére
Köszi a részletes választ, jó fej vagy. A wifi beállítást megcsináltam.
Akkor is terheli az akkut, ha stabil a jel, nem ugrál egyikről másikra? -
Anonymus95
senior tag
válasz
Anonymus95 #11438 üzenetére
Egy kérdés. Nincs vele gondom, de amsueritnem az a leggyengébb pontja a telefonnak és az előző telefonom is ott adta meg magát. Az USB aljzat..mennyibe kerülhet egy új, ha felmondja a szolgálatot? Természetesen szervizzel.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Anonymus95 #11428 üzenetére
Ezt szerintem nem nekem szántad
-
chrisx1
tag
válasz
Anonymus95 #11433 üzenetére
Akkor meg vagyok nyugodva, mert látszólag szépen működik a telefon, bár még csak ismerkedek vele. De ha az a véleményed, hogy próbáljam újra, mondjuk B200-al, aztán B392-vel, mert érdemes, akkor megcsinálom.
Egyébként köszönöm a támogatást! -
chrisx1
tag
válasz
Anonymus95 #11428 üzenetére
Nem nekem szántad ezt az üzenetet? Csak mert én bénáztam ezzel itt mostanság.
-
Grecky
senior tag
válasz
Anonymus95 #11353 üzenetére
Nálam csak a 3G watchdog vált be adatmérésre, az emui-ban nem lehet fordulónapot állítani. Amit írtál metódust ott igen, viszont nem adja össze (nem összesíti), csak alkalmazásonként mutatja az adathasználatot. Szal gyárilag sehogy sem lehet normálisan mérni.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Anonymus95 #11370 üzenetére
Igen, olvastam ezeket, nekem is b222-es fuggetlen van, tehat sima ugy, csak siman belepni nem tudtam melyik komboval kell, h megnezzem. Nincs meg microsd-m ugyh maradok meg 5.0.1-en, de remelem a 6 ettol sokkal jobb lesz, mert elegge docogos rocogos akadozos ez a lollipop.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Anonymus95 #11365 üzenetére
Látom,ez nem olyan recoverybe,mint amilyet már láttam,itt csak három lehetőség van, nem lehet lepkedni benne, vagy onnan flashelni fel romot. Köszi!
-
Old Gyfland
tag
válasz
Anonymus95 #11359 üzenetére
Szia. Én is így gondoltam, de sajnos nincs az alkalmazások között. Próbáltam már újra indítani a telefont, hátha elő jön, de .....
Szóval, valami más megoldás kell, ne kíméljetek az ötletekkel. -
fruktoz9505
csendes tag
válasz
Anonymus95 #11363 üzenetére
Akkor rosszul gondoltam
Pedig reménykedtem, hogy vannak ilyen okosak a fejlesztők
Leszedtem egy alkalmazást amivel csináltam egy akku kalibrációt, bár root nélkül elég humbuk dolognak tűnik az egész. Különféle "Battery Doctor" os appoknak meg nem nagyon hiszeka gyári telefon kezelő még mindig megbízhatóbb számomra
-
fruktoz9505
csendes tag
válasz
Anonymus95 #11358 üzenetére
Kijelző fényereje 63% körül van, auto-ra nem akarom tenni, mert annyira elsötétíti, hogy már zavar.
Továbbá én úgy tudom, hogy a hálózatot automatikusan választja meg használattól függően. Természetesen mobilnettel a 4G megy, de ha az nincs bekapcsolva akkor szerintem alapjáraton 2G.
-
gegekutas
aktív tag
válasz
Anonymus95 #11353 üzenetére
Köszi a választ,annyira nem fontos,de előtte sony z3c-ém volt azon be lehetett állìtani.
-
fruktoz9505
csendes tag
válasz
Anonymus95 #11329 üzenetére
Nincs sajnos ott a Facebook. Megpróbálom újra tenni hátha .
-
Tomekk17
újonc
válasz
Anonymus95 #10738 üzenetére
Köszönöm szépen, sikerült feltennem a b392-est a leírás szerint, minden működik, gyorsan kész is lett
Nem várt előny, hogy ismét elrejthető a navigációs sáv ellentétben a b336-ossal
Örök hála!
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #11307 üzenetére
sehol nem találtam benne dupla koppot b200 után. lumián szerettem, használtam is, itt is használtam volna.
lekapcsolni le tudom lebegöbombbal, de az lenne számomra a legjobb ha át tudnám rakni a mondjuk a hangerö le gomba a kibekapcsoló gombom szerepét. Zenét nem hallgatok rajta, hangerö mindig maxon van rajta, ha meg némitani kell ugyis az értesitéseknél némitom gyorskapcsoloval.
Bár még megvárom, hogy mennyit mondanak a plexi cserére. Mert ha kicserélik akkor megcsinálják garanciába a gombomat, csak valahogy ugy érzem, hogy nem 10ezerér fogják cserélni.... de 1,5 orája email még nem jött -
Shade45
senior tag
válasz
Anonymus95 #11305 üzenetére
Érdekes, eddig is az volt kiválasztva alapértelmezetten, de ahogy kiválasztottam egy másikat, majd visszaállítottam a magazinosat, utána egyből működött!
Köszi a tippet!
-
M@rdel
őstag
válasz
Anonymus95 #11288 üzenetére
Jogos!
Fel is tettem a 392-t, "bug" mentes a telefon!
Kösz a segítséget! -
Szabcsizz
őstag
válasz
Anonymus95 #11290 üzenetére
Telekomban vettem B...vagyis 5-ös droiddal.Rávarázsoltam egy B323-at mikor még kiadták,aztán a mai nap,FF-el rátoltam a FULL B344-et.Az én készülékemhez ez volt a legújabb,bár furcsa hogy a T-s alkalmazásoknak nyoma sincs.Se T-s logó indításkor.Meg számomra az is új,hogy egy "4G" gyorskapcsoló is bekerült a többi közé.Meg Cat.6 bekapcsolása,meg egyéb érdekes dolgok..bár ezek lehet megvannak a függetlenben is,csak én vagyok maradi.
-
válasz
Anonymus95 #11292 üzenetére
Köszi, meg is van.
Eszembe nem jutott volna ott keresni. -
M@rdel
őstag
válasz
Anonymus95 #11285 üzenetére
Köszönöm, már töltöm is!
Készítettem egy biztonsági mentést, OTG-s pendrive-ra. Ezt visszatehetem a 392-re? -
Szabcsizz
őstag
válasz
Anonymus95 #11285 üzenetére
Ezek mind megvoltak,de semmi eredmény.Most kipróbáltam a Maxthon böngészővel,de semmi..mindegy,a Chrome jó,ez a lényeg.
Na de remélem ennek nincs köze a Messengerhez..mármint a képernyőfedvény nevezetű dologhoz.Akkor eret vágok. -
gianone
őstag
válasz
Anonymus95 #11268 üzenetére
Az is megoldható. Legalábbis régen xposed-rootcloackkal ment Moto G-n, azóta nem próbáltam rootolva.
Egyébként a tapasztalat szerint Telemax általában leszarja a BL-t, bár erre nem lehet alapozni.
P8-at DCUnlockerrel nem lehet visszazárni lockedra, mint sok Huaweit?
-
Muerte68
addikt
válasz
Anonymus95 #11268 üzenetére
+1 még a vírusirtó miatt se indul be,úgy érzékeli mintha mókolták volna-fél napomba került mire az ügyfélszolgálatos tippelt hogy az lehet a baj az egyébként gyári telóval
-
fruktoz9505
csendes tag
válasz
Anonymus95 #11271 üzenetére
A telefon az zsír új, pénteken szedtem ki a dobozból, akkor 33%-on volt, még aznap fullra feltöltöttem. Meg tudomásom szerint mostanában nem kell kisütni az aksikat mint régen, mert 100%-nál alapból lezárja a töltést, meg boltba se mondtak semmit, hogy első nap hogy kéne tölteni.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Anonymus95 #11255 üzenetére
Köszi szépen! Akkor elkezdem ...
Pont azért kérdeztem, mert már eddig is egy tucatot letiltottam és lusta típus vagyok -
Anonymus95
senior tag
válasz
Anonymus95 #11251 üzenetére
Nem szükséges..az a legjobb, de ha csak egyszer végzi el.. belefér. Én mondjuk inkább előtte szoktam, hogy a frissítés gond nélkül lemenjen, de volt már hogy előtte is, utána is csináltam
-
törölt tag
válasz
Anonymus95 #11243 üzenetére
Egy fórumtárs segítségével folyamatban van! Nyitott bootloader esetén már működik. De ha zárva van, máshogy kell. Ha sikerül írok azonnal.
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
Anonymus95 #11243 üzenetére
Igazából van hozzá leírás (aki tud angolul az előnyben van), de akkor ezt majd szépen lefordítjuk magyarra is, meg belerakjuk a letöltő linkeket.
[P8 bootloop megoldása teljes leírás (angolul)] -
törölt tag
válasz
Anonymus95 #11218 üzenetére
Ki bizony. Voltam olyan suttyó és downgradeltem b200-as androidra és rátoltam a b392 ota frissitést. Természetesen bootloop lett a vége! Kb fél óra volt visszaálítani a vasat, amit bárkinek segítek megcsinálni (INGYEN) ha megkeres. Ne a szervízeket gazdagítsuk már, nem kell ehhez orvosi diploma. Vagy készíthetek egy leírást is ha van rá igény.
-
gianone
őstag
válasz
Anonymus95 #11226 üzenetére
Értem, hogy a build vége általában meghatározza a custot is jó esetben, de sokkal biztonságosabb, ha a teljes build numbert kiíratod a kezdőkkel, mert rögtön kibukik, ha valami nem stimmel.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Anonymus95 #11223 üzenetére
Az első mondatod nem igazán értem, a SIM lockos részt meg nem neked céloztam, csak mint infó, kiegészítettem azt amiről előtte beszéltél fruktoz9505-tel , hogy van SIM lock nélküli Trés verzió
Most ért le a B392-es Full ROM. A tömörített állományban van egy UPDATE.APP -> bemásolni SD kártya dload mappába, tiszta sor. A tömörítettben van még egy META-INF könyvtár azzal mit kell kezdeni?
-
fruktoz9505
csendes tag
válasz
Anonymus95 #11223 üzenetére
Itt is b222 t ír
-
fruktoz9505
csendes tag
válasz
Anonymus95 #11220 üzenetére
Sokat emlegetett kód alatt mi èrtesz ?
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Anonymus95 #11216 üzenetére
B222 van most rajta (A telefon szerviz menóje szerint nem SIM lockos). Innen letöltöm a B392 FULL-t
-
fruktoz9505
csendes tag
válasz
Anonymus95 #11215 üzenetére
Èrdekes mert a Build-számnál az utolsó 4 karakter az bizony B222. Ès tuti Tkom függő
De ha csak ennyi az egèsz akkor lehet mègis csak megpróbálkozom vele -
Exelsior24
aktív tag
válasz
Anonymus95 #11200 üzenetére
Szerintem a B300-as (rollback) visszatérő rommal, vagy a B200-as stabil Android 5-össel vissza lehetne recoveryzni, nem mondom 100%-ra mert tesztelni kellene, a saját telómat meg nincs kedvem gallyra-vágni, de én a helyükben azokkal próbálkoznék.
-
ataman
aktív tag
válasz
Anonymus95 #11200 üzenetére
Rendben, benne lesz, de eddig is egyértelmű felhívtad a figyelmet rá. Idézem az összefoglalót Anonymus95 tollából:
"Factory reset kötelező android verzió váltáskor, de egyébként máskor is erősen ajánlott!
Ajánlott mindig Full verziós Firmware-t letölteni és azt telepíteni!" -
pumsz
tag
válasz
Anonymus95 #11196 üzenetére
Köszi a sok segítséget/türelmet, sikerült frissítenem, minden rendben volt.
-
pumsz
tag
válasz
Anonymus95 #11169 üzenetére
Köszi a segítséget, azt hiszem így már világos. Letöltöttem az általad a drive-ba feltöltött verziót. Átolvastam az összefoglalót is, hogy jobban képben legyek. Két kérdés merült már csak fel. Az összefoglalóban van a szoftverfrissítés 13+1 pontban 9-13 pontja még szükséges miután az általad leírtakat megcsináltam? Itt csak az sd kártyáról frissítést írja. Meg tudom csinálni úgy is ha telefonra másolom fel és nem az sd-re? Köszi
"9. Vedd ki a telefonból az SD kártyát. És kapcsold ki a telefont.
Az alapszoftver frissítése megtörtént, de a CUSTOM (vagy VENDOR) mappa tartalma, - ahol az un. Vendor információk találhatóak meg, illetve a későbbi frissítésekhez fontos dolgok találhatóak - még nem került fel a készülékre.
Számítógépen:
10. CUSTOM (VENDOR) update másolása. A kitömörített CUSTOM (vagy VENDOR) mappában található update.app állományt másold az SD kártya dload mappájába és írd felül az ott található állományt.
Mobiltelefonon:
11. Ismét helyezd a telefonba az SD kártyát.
12. Újra kapcsold be a 3 gombos módszerrel. Tartsd nyomva a Hangerő+, a Hangerő- és Bekapcsoló gombokat együtt mindaddig, mígnem rezeg a telefon egyet.
13. Elindul a frissítés ismét automatikusan. Ezután kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat." -
fruktoz9505
csendes tag
válasz
Anonymus95 #11179 üzenetére
Köszönöm a választ ! Még egy kérdésem lenne, hogy érdemes frissíteni 6.0.-ra ?
-
Murdock1981
tag
válasz
Anonymus95 #11174 üzenetére
Okés, pironkodok, hogy erre nem gondoltam. Köszönöm szépen 😀😀😀
-
pumsz
tag
válasz
Megtaláltam a leírásban, köszönöm!
-
pumsz
tag
válasz
Okés, megpróbálom ezt a módszert. Ez mit is jelent pontosan: "Majd telefon kikapcs a 3 gomb" ?
-
törölt tag
válasz
Anonymus95 #11166 üzenetére
Csak egy ötlet volt. Nem biztos, hogy mindenkinek bejön a 6-os droid és visszatérne a másikra.
-
törölt tag
válasz
Anonymus95 #11161 üzenetére
Ha ki tudnánk próbálni az valóban jó lenne, én szívesen segítek. Viszont nem láttam downgrade leírást. Ha valaki 6-os droidról visszatérne 5-re. Arra van e igény? Nekem megvannak hozzá a szükséges file-ok, meg le tudom írni hogyan is kell. Összefoglalóba kirakható esetleg.
-
törölt tag
válasz
Anonymus95 #11157 üzenetére
Igaz nekem más okból szállt el a teló (root után, twrp-ről nem tértem vissza a stock recoveryre és úgy frissítettem rá), de kb. ennyit tudott az is. Visszatoltam a két file-t utánna a három gombos is működött. Lehet helyrehozná a fórumtársnak is a telefonját egy ilyen megoldás. De ez csak próba után derülne ki. De ha ez a megoldás nem is, elvileg a teljes romot is fel lehet tolni, system, meg cust image fájlokkal. Csak azt nem vágom, hogy zárt bootloaderrel lehet e így mókolgatni? Mert nekem ki van nyitva.
-
keszi1991
tag
válasz
Anonymus95 #11149 üzenetére
Sajnos nem megy, nyomhatom akármeddig 😕 hova vigyem szervizbe? Pécs környéke?
-
grafnet
veterán
válasz
Anonymus95 #11089 üzenetére
Nem válasz, de neked szól:
T-s flip tok: hamarosan érkezik... -
lumpika
tag
válasz
Anonymus95 #11083 üzenetére
Le lehet tölteni olyan témákat ahol vannak indítóikonos zárak csak sajna nem lehet testreszabni(ált. tárcsázó sms fotó shortcutok vannak). Én egyedi tárcsázót használok és nem tudom neki beállítani hogy elindítsa.
-
gianone
őstag
válasz
Anonymus95 #11083 üzenetére
Aha, ez fura, de végül is másik teló.
Meg Drive és Hanguots se működik, mert azok akkor sem, ha nincs frissítve Play-szolgáltatások.
És egy csomó értesítés sem lesz.
-
lumpika
tag
válasz
Anonymus95 #11077 üzenetére
Nem.
Vannak egyedi témákhoz egyedi zárképernyők ahol shortcutok vannak(pl jobbra húzva tárcsázó, balra sms stb). Előző telefonomon(g620s) biztonság zárképernyő zárképernyő ikonok testreszabása( ha olyan téma aktív amiben shortcutos zárképernyö van).- ilyen beállitást nem találok
Üdv -
Sofian
őstag
válasz
Anonymus95 #11073 üzenetére
Tapasztalataim szerint pont abból van a galiba amikor elkezdenek beállítgatni, mert ő jobban tudja hogyan működik az os...
-
gianone
őstag
válasz
Anonymus95 #11069 üzenetére
A bugoknak van egy olyan érdekes tulajdonsága, hogy legtöbbször nem mindenkinél jelentkezik. Persze ettől fontos, hogy jól be legyen állítva a készülék, de ez "a nálam nincs, akkor nem is létezik dolog" nem releváns. A Play-szolgáltatások merülési problémája ismert bug, még ha te nem is hallottál róla. Újra csak ezt tudom mondani.
Egyébként meg 3 perc, és nem kerül semmibe.
-
boogiemano
tag
válasz
Anonymus95 #11058 üzenetére
tenx
hozzatette a http-t pluszban
https//mobilarena.hu/tema/re_huawei_p8_nekik_nem_8/hsz_10125-10125.html -
kurtos
csendes tag
válasz
Anonymus95 #11050 üzenetére
Köszönöm válaszod! Értem a lényeget,csak sajnos nem néztem meg időben,független-e a telo,azért voltam félrevezető!😀 Így menni fog simán,az előző készülékem egy S-Advance volt,na azt romolgattam agyba-főbe és nem lett tégla. Üdv és köszi!
-
kurtos
csendes tag
válasz
Anonymus95 #11043 üzenetére
Igen,később néztem meg,hogy független,b222!,köszönöm a válaszokat! Frissítés után a saját biztonsági mentésével ia vissza tudom rakni az elmentett adatokat? Csak tel.könyv és sms a lémyeg. Valamint a factory resetet elég csak a frissítés után csinálni?
-
grafnet
veterán
válasz
Anonymus95 #11043 üzenetére
B323-at írt fentebb.
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #11003 üzenetére
Ne legyek félre értve, nem azért verem a nyálamat, mert nem cserélik az én hibámbol keletkezett, okozott kárt ingyen és bérmentve, hanem azzal, hogy a hibával amivel beküldtem, azt a hibát amit feltüntettem az le van szarva, mert egy tetves plexi meg van repedve, aminek semmi köze hozzá. Ezt el is mondtam a Huaweis csávonak a telefonba és Ő is nekem adott igazat. És amivel beküldtem, szartak rá egy nagyot, mert elvoltak azzal akadva amit direkt kértem, hogy NE javítsák
Amit meg nekem a TMX írt nagy nehezen, hogy BE TUDJÁK MÉRNI, hogy az okozhatta, mert nano repedést okozhat a készülékházban, vagy az alaplapon ami okozhatja azt, hogy nem megy a gombom.
Édes 'szom, értem én az ő nézöpontjkat is, de ne már, hogy a tényleges hibával nem foglalkoznak, mert kivülröl sérült egy jelentéktlen plexi. Olyan karcok vannak szerencsétlen telefonon, hogy jajajj, azzal miért nem foglalkoznak?
Ha sikerül a Huaweinek megmondani nekik, hogy már pediglen csinálják meg gariba és haza került hozzám a telefon akkor írok nekik egy kedves panasz emailt, mert ez felháborító számomra. Tudom, hogy falra hányt borsó lesz, de akkor is az én lelkem megnyugszik majd.Bkrisz9: még nem volt velük tapasztalatom, remélem ez lesz az első és utolsó.
Egyébként kva érdekes, hogy amikor a macbookot vittem szervizbe, Westend környékén valami hivatalos szervízbe akku cserére akkor kérdeztem tőlük, hogy az R betümön kicsit feljött a festék, amit este lehet csak látni ha világit és zavart is. Megnézték és kicserélték. Nem jöttek emberkedni, hogy én okoztam valahogy is (pedig igen). Fogták, még 10 perc türelmet kértek és mehettem is isten hírével metrózgatni. Nem, nem fanatizálok és istenítek, csak ott kellemesen csalódtam, ahogy a Huawei telefonos kollégában is.
-
lumpika
tag
válasz
Anonymus95 #11015 üzenetére
Azért ne felejtsük el hogy a "rendszer"appoknak tartott programokat itt nem találod meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szemüveges topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Magisk
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Apple IPhone 14 PLUS PURPLE 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 96% AKKU
- Garanciális iPhone 14 Pro Max 128GB, Fehér, gyönyörű állapotban eladó (független)
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független akku 92% 2026.08.06 iStyle jótállás
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest