- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepeninho
őstag
Sziasztok. Gondolkozom a telefon megvásárlásán. Lehet buta kérdés, de az amcsi helyzet ugye nem tehet be ennek a szériának GOOGLE terén?
Értesítő LED nem léte mennyire zavaró. Valahogy furcsának hangzik, hiszen 10 éve van LED a telefonjaimon. :)Ps4, Xiaomi 11T
-
Pepeninho
őstag
Köszi a gyors válaszokat. Akkor ez eldőlni látszik. :)
Ps4, Xiaomi 11T
-
Pepeninho
őstag
Sziasztok. Megvan a teló. Viszont 3 éve nem kellett beallitgatnom telefont. Első körben az értesítéseket nem tudom beállítani. Hol van ez a felaktiv vagy milyen képernyő? :)
Ps4, Xiaomi 11T
-
Pepeninho
őstag
És a navigációs billentyűket a teló aljára, hogy állíthatom be?
Ps4, Xiaomi 11T
-
Pepeninho
őstag
Hmmm. Az mennyire normális, hogy első töltés után éjszaka (6-7 óra alatt), kikapcsolt mobilnettel és wifivel 13%ot esett az akksi?
Ps4, Xiaomi 11T
-
Pepeninho
őstag
Sziasztok. Nagyjából 1 éve vettem a telefont. Probléma nélkül működik. A mai napon viszont valamiért ha megnyitom a játékot a betöltések közben kidob. (nem nagy és grafikailag durva játékokról van szó). Van valakinek ötlete mi lehet a gond?
Közben látom, hogy nem egyedül vagyok a problémával. Annyi, hogy nekem reggel még működött. Nagyjából fél órája van jelen a probléma. Frissítés nem volt a köztes időben.[ Szerkesztve ]
Ps4, Xiaomi 11T
-
Pepeninho
őstag
Srácok. Az egyszeri usernek akkor mi a megoldás? Én használom a telefont, nem tudok így belenyulkalni mint Ti. Tufa vagyok. Van valami huylebiztos megoldás, vagy legyen türelmem amíg jön frissítés?
Ps4, Xiaomi 11T
-
Pepeninho
őstag
Sziasztok!
Frissítés óta valahogy nem az igazi az akksim. Felhasználási módom nem változott. Azért is bosszantó, mert a régebbi Mate10 pro telefonomat 2 év után adtam oda a feleségemnek és a mai napig használja. Akksija egész jó. Ez pedig két év után kezd kifejezetten bosszantó lenni. Minimális nyomkodás nap közben. És nap végére 20 % körül marad kraft. Pedig egy ideje már kínomban egész este hagyom a tápon.
Ps4, Xiaomi 11T
-
Pepeninho
őstag
válasz bontabela73 #19879 üzenetére
Köszönöm. Kipróbálom! Maga a frissítés nekem is akkor jött (Vodafone). Magától egyelőre nem lett jobb.
Ps4, Xiaomi 11T
-
Pepeninho
őstag
válasz bontabela73 #19879 üzenetére
Sajna nem lett jobb. Egy óra alatt 12% úgy, hogy alig nyúltam hozzá. Valószínűleg egy akksicsere lesz a megoldás. Tudtok ajánlani jó szervízt?
Ps4, Xiaomi 11T
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest