- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoz
őstag
-
Piotor
tag
Az a szalagkabel kb magától esik szét. Az érintkezők leesnek róla felül. Változatos hibákat okoz. Nekem a mikrofon nem ment emiatt. Kicseréltem alirol rendeltre és jó. Ha már szét volt szedve akkut és új mikrofont is kapott biztonság kedvéért. Nem is vettem Samsung S23-at ezek után. Amíg bírja használom. Csak már rég jött rá biztonsági frissítés. Ez azért aggasztó.
-
Bferibörs
addikt
Nem tudom még mindig, annyira új,hogy nincs elég tapasztalatom róla, amúgy szemezek vele. Második telefonnak lehet belevágok majd, ha lemegy az ára,meg több tapasztalat lesz. Engem a tesztek nem győznek meg. Vettem szart teszt miatt.
A samu azért lett eldöntve,mert a lányomnak s22 u van, gondoltam,hogy ez sem lehet rosszabb, ráadásul már nem Exy... bizbasz akkuval. -
-
Nashville
tag
Igen azzal ugyanúgy megy és az az igazság, hogy kicsit tartok is a cserétől, mert aki csinálta volna azt mondta hogy nagyon szép állapotban van. Nincs rajta púposodás, úgy néz ki külsőleg, mint egy vadiúj. A mai nap folyamán fogok írni egy hosszabb összefoglalót, hogy mit mondtak a szervizesek, kettővel is beszéltem. Ha esetleg Te tapasztalt vagy ilyen téren majd nézz vissza később is.
-
Macika66
őstag
Más készülék, más alkatrész, de itt az igazság:
Kevesen mernek erről írni, mert hatalmas biznisz.
Kb. 1 éve történt változás, már egyes készülékekhez adnak el harmadik félnek is alkatrészt a gyártók, de addig (és máig is a készülékek 85%-ához) nem volt és nicns is semmiféle gyári alkatrész.
Sokan füllentenek kicsit vagy nagyot, van, amikor odáig pofátlanodnak, hogy egy eredetileg AMOLED kijelzős készülékbe LCD kijelzőt tesznek a törött helyett, gyári eredetinek hazudva, persze, jóval a gyári ára alatt, na de ez akkor is átverés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest