- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
-
tobias88888
őstag
válasz
jegenye77 #23035 üzenetére
Használtam már olcsóbb sportkamerát (50 ezres) és a p30 pro-t is tengervízben (tok nélkül). Hasonló minőségű lett a kép, sok különbség nem volt (egyik se szuper)
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
jegenye77 #23033 üzenetére
Szerintem a vízálló tok nem arra való(8000 Ft-ért), amire te használnád. Az arra van, hogy nálad legyen, ne a parton hagyd, vagy ne kelljen valakinek ott maradnia vele(IP68, tudom, de a balatoni trutyit vagy a sós vizet nem biztos h kedveli a telefon.), és a kijelző is használható marad, ami azt is jelenti, hogy magától ki-be kapcsolhat.
A Huawei csinált erre külön tokot, 10m-ig vízállót, de az kb 15-20000. Szerintem neked az kell a P30 Pro-hoz.
Tudom, hogy ezzel pont nem válaszoltam neked, de én ebben az eseten lehet, hogy az akciókamerát használnám, azt később lehet bringára szerelni, vagy amire akarod, arra lett kitalálva, hogy rázkódjon és ki is bírja. -
-
törölt tag
válasz
jegenye77 #17707 üzenetére
Az app volt letiltva vagy az értesítés?
Időnként, frissítés után előfordult már nálam is, hogy egy-két beállítást újra ki kellett kapcsolni a Google appban. Mindig adnak hozzá új dolgokat az apphoz.
Vannak olyan guglis appok (Fotók, Youtube), amelyek nálam le vannak tiltva, mert nem használom őket. Régebben megtörtént, hogy annak ellenére, hogy le voltak tiltva, az appok megjelentek a Play Áruház frissítendő appjai között. Azt hiszem, ebben a fórumban írta valaki, hogy ilyenkor fel kell frissíteni az adott appo(ka)t, aztán letiltani és akkor nem aktiválódnak újra. Nekem ez eddig bevált.
-
törölt tag
válasz
jegenye77 #17703 üzenetére
Szia!
A Google alkalmazás fut a háttérben, az dobálja fel ezeket. Ha nem használod az appot vagy a Google asszisztenst, akkor az appot le lehet tiltani.
Vagy:
A Google appot meg kell nyitni, a jobb felső saroknam a profilképre koppintani, majd a Beállítások menüpontot kiválasztani. Itt az Általános almenübe kell bemenni és ott a Discover opciót ki kell kapcsolni.
Az appon belül, a Beállítások menüben az Általános alatt van egy olyan, hogy Értesítések, azt is ki lehet kapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest