-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
Speeedfire #23357 üzenetére
Nekem a fotók / videók megettek vagy 150 GB-ot. Ott vannak az asztali gépen is, de így 2 helyen vannak tárolva, valami kis biztonságot ez ad, ha az egyik tároló megadná magát. (Persze, ott a felhő is, de nincs kedvem havi 1-2000 Ft-ot fizetni csak ezért, másra meg most nem használnám.)
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Speeedfire #23363 üzenetére
A sima képeket nem, az jpg(családról, stb). De a csillagokat/ködöket nem lehet jpg-ben.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Speeedfire #23357 üzenetére
Persze.
Van egy halom appom, és bár többször megnéztem. mit tudnék törölni(ami egyébként nem hozna sokat), mindig oda jutottam, hogy lóf@szt, úgy fogok vele járni, mint az emberek a kábelekkel, kidobják, másnap meg kell. Az appok csak 45 GB.
Ami sokat foglal, az a:
- Viber(4GB-ebben az az érdekes, hogy a takarító-listában 4,06 GB áll, ha belépek, akkor 3,62GB, de a törölhető mennyiség nem tesz ki 500MB-ot. Ha az app-listába belépek, akkor 3,87 GB van, amiből 3,62 törölhető(de akkor minden megy a levesbe)
-DJI Fly(1,43GB-és ez nem videók, ez a program)
-Podcast Addict 1,13GB
-Firefox 1,02GB
-Minecraft 0,99GB
Kapott egy NM kártyát kb 2 hónapja, oda mennek a stock kamera képei, de az asztrofotózáshoz használt program nem igazán viseli a kártyára mentést, úgyhogy a nagy méretű RAW fileok, egy este akár 20 GB is, a tárhelyre kerülnek.
Azelőtt 2 hetente előjött, hogy a hely 10% alá ment. -
Peace
nagyúr
válasz
Speeedfire #23349 üzenetére
Az se rossz!!!
-
F-ECT$
titán
válasz
Speeedfire #23325 üzenetére
Pedig ez a 300-350k sáv már olcsónak számít a flagshipek között.
-
Nikaré
őstag
válasz
Speeedfire #23315 üzenetére
Nem mondtam, hogy baj, sőt vannak készülékek amelyek a jól összerakott hw és sw miatt túl sokáig bírja. Csak az a gond, hogy a gyártó elengedi a kezét és nincs sw támogatás hozzá.
Ezért szoktam (bár ez nem jó szó mert nem veszek évente, két évente telefont) viszonylag új készüléket venni. -
Peace
nagyúr
válasz
Speeedfire #23315 üzenetére
Ha jön hozzá támogatás (úgy tudom, hogy bőven), akkor szerintem semmi gond azzal. Nekem is mondták többen, hogy totál hülyeség megvenni a P30 Pro-t 2020 decemberében, de rohadtul nem bántam meg.
-
Nikaré
őstag
válasz
Speeedfire #23313 üzenetére
Pixel 7 pro az már két éves teló.
-
Peace
nagyúr
válasz
Speeedfire #23297 üzenetére
A Pixel 8 Pro (300k) nem is rossz, komoly versenyző a Honor Magic 6 Pro (400k) mellett. Utóbbi nem hinném, hogy ér 100k-val többet. Bár akárhányszor meglátom ezeket az összegeket, mindig elmegy a kedvem teljesen a cserétől. Júniusban igazából meg tudom majd venni gond nélkül, meglátjuk akkor milyen lesz az árazás......
-
yodee_
őstag
válasz
Speeedfire #23290 üzenetére
Ezeket én is próbáltam, de sajnos csak egy ideig volt jó. Aztan lehet csak nekem nem volt jó.
-
F-ECT$
titán
válasz
Speeedfire #23283 üzenetére
Hát pedig lassan kelleni fog már csak ezért is. Én is már évek óta húzom a dolgot, mert amúgy nincs nagy bajom vele, de sajnos lassan elkerülhetetlen lesz.
-
yodee_
őstag
válasz
Speeedfire #23283 üzenetére
Érdekes mert amikor létrejön a kapcsolat akkor atomstabil....sajnos ez ennyit tud
-
yodee_
őstag
válasz
Speeedfire #23281 üzenetére
Sajnos nekem is korai volt az örömöm. Beállítod és szépen működik, de csak az első kikapcsolásig... Utána teljesen véletlen hogy sikerül vagy sem. Sajnos a vezeték nélküli opció nem hivatalosan támogatott az android 10ben
-
miklós67
csendes tag
válasz
Speeedfire #19073 üzenetére
Szia! Mi a véleményed az új rendszerről? Hangrögzítő működik vele?
-
törölt tag
válasz
Szia!
Csak a gyorskapcsolók sorrendjln lehet véltoztatni az irányítópanelen (kivéve a wifi, a blietooth és a zenevezérlés kapcsolóját). A HiSuite-tal vissza lehet állítani a 11.0.0.190 build-et (EMUI 11).
-
norrberth
addikt
válasz
Sok fölösleges sallang.
Aminek lett volna értelme az az Android 11Nem frissítek már fél éve semmit.
-
törölt tag
válasz
Speeedfire #17702 üzenetére
Szia!
Egyszer találkoztam ezzel a hibával még a P9-nél. Az öcsém nekem adta a telefont. Volt gyári visszaállítás, majd elkezdtem a kezdeti beállításokat, de a Google-fiókomat nem tudtam hozzáadni. Utánaolvastam, hogy miért lehet ez. Azt találtam, hogy Android 6-tól kezdve van egy FRP funkció. Factory reset protection, vagyis gyári visszaállítás védelem. Ez azt jelenti, hogy ha olyan Google-fiókkal próbálunk meg bejelentkezni a telefonon, amely ELŐTTE MÉG SOHA NEM volt hozzáadva, ez a funkció ezt meggátolja. Csak olyan Google-fiókot lehet hozzáadni, amelyet korábban már hozzáadtak és szinkronizáltak. (kivéve persze a teljesen új, "szűz" készüléket, mivel ott még semmilyen Google-fiók nem lett hozzáadva).
Az öcsémet megkértem, hogy jelentkezzen be ismét a P9-en a Google-fiókjával, majd miután a kezdeti beállítások megvoltak, hozzáadtam a saját fiókomat, bekapcsoltam a szinkronizálást, majd ezután gyári visszaállítás. Ezután már hozzá tudtam adni a saját Google-fiókomat a telefonhoz.
Azt nem tudom, hogy Nálad is ez lehet-e a probléma, mivel a részleteket nem írtad le.
-
Ernesst
aktív tag
válasz
Speeedfire #15552 üzenetére
Új lapot akarsz hozzáadni a kezdőoldalhoz? Ha igen: "összecsippented" az asztal valamelyik oldalán a képet, majd jobbra lapozol, amíg egy üres oldal meg nem jelenik nagy plusz jellel.
Ha viszont egy másik, "alternatív" kezdőképernyőt akarsz, akkor: Beállítások / Adatvédelem / PrivateSpace
(Ez olyasmi, mint Windows esetében egy másik felhasználó létrehozása.) -
F-ECT$
titán
válasz
Speeedfire #15112 üzenetére
Próbáld ki a kártyát az egyes sim foglalatban.
-
szemesi69
addikt
válasz
Speeedfire #14380 üzenetére
Kb. A p10 idején szünt meg, előtte a huaweitől lehetett kódot kérni.
-
szemesi69
addikt
válasz
Speeedfire #14377 üzenetére
Ez így nem igaz, lehetett korábban nyitni, ez 1-2 éve van, hogy nem lehet. Most is lehet fizetős megoldással, de a garancia ugrik, ha nincs vissza zárva.
-
kirkri
addikt
válasz
Speeedfire #14337 üzenetére
Ettől tartok én is, hogy egy idő után "kilötyögősödik" majd, így rendeltem egy CP61 töltőt, hogy ne koptassam feleslegesen az USB csatit. Ugyan nem tölt olyan gyorsan, mint vezetékkel, de ezzel együtt tudok élni.
-
válasz
Vagy próbálj meg egy másik kábelt.
-
válasz
Speeedfire #14320 üzenetére
TokShop, Ecell.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Speeedfire #14341 üzenetére
Addig pucold, míg a csatlakozó belül nem lesz fémes színű.. Iszonyúan be tud tömörödni a por oda..
-
Tulku
veterán
válasz
Speeedfire #14339 üzenetére
Pedig elég gyakori azoknál akik zsebben hordják...én is pucolom két-három havonta ...
-
zsizsef
senior tag
válasz
Kosz, szösz a csatlakozó aljzatban?
-
törölt tag
válasz
Szia!
Esetleg a Speedshop oldalán lehet keresgélni, ott rengeteg tok van. Onnan szoktam rendelni. Van ultravékony tok is.
-
F-ECT$
titán
válasz
Nekem ez az első telefonom, ami kb a dobozból kivéve is jó volt. Nem kell hozzá appokat vadászni: launcher, tárcsázó, gcam, stb. Persze le lehet őket cserélni, de a gyári cuccok is elég jók.
Én flip tokban tartom, így nem tettem rá fóliát sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest