- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
sanca72 #23187 üzenetére
Én kint élek Ausztriában. Egy bécsújhelyi mobilishoz mentem(srab vagy szír Jóistentudja, melyik), aki anno alattunk nyitotta a bolt elődjét, és párszor segítettem neki, ismert, nem besétáltam az ajtón.
Amúgy egy éve a hivatalos szervíznapok alkalmával akkut cseréltettem, amit a RYMO GmbH, mint hivatalos partner tett meg, és meg is vagyok vele elégedve. Ők pl az IP68-at is garantálték, míg az arabok nem(nyomáspróba). Amikor erre rákérdeztem(kb 4 hónapra rá)akkor viszont már írták, hogy nem ők a szerződéses szervíz többé, hanem a Huawei ügyfélszolgálatot keressem ha további javításra szorul.
Amúgy GSM boltos palinak is (nyilván) ismerős volt a P30 Pro hiba, mondta is, hogy a SIM-modulon van valami chip, és lehet, hogy a pótalaktrészt-ennek a chipnek a hiánya miatt-nem fogja tudni elfogadni a telefon. Ilyen esetben azt át kell forrasztani, de ezt csak akkor tudja megmondani, hogyha belerakta.
Itt van egy Reparaturbonus nevű dolog, amit az EU támogat, és ha azon keresztül, szerződéses partnerekkel javíttatom az egyébként nem szarrá tört-tehát megmenthető- elektromos cuccaimat(pl kávéfőző, telefon, stb), akkor a javítás árának fele, de max 200Euro pár héten belül visszakerül a számlámra. Én itt ezzel éltem, így fizettem összesen 80 Eurot, amiből 40 visszajár. Lehet, h otthon is van, csak eldugva. -
Robaj
addikt
válasz
sanca72 #23136 üzenetére
Nekem is ez a problémám a telefonnal, az alsó mikrofon nem működik, kb. 5 mp kell, amíg átvált a felső mikrofonra, ez ugye eléggé messze van a szájtól, ezért hallanak halkan. Ha nem értenek, akkor marad a kihangosítás / füles. Emiatt nem cserélem, megszoktam
Korábban nézegettem más telefonokat, legolcsóbb 180-ért a pixel 7 5GB volt, amire cseréltem volna (fényképezés fontos számomra), de 180-ért elviselem azt a pár kihangosítást
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
sanca72 #23136 üzenetére
Sajnálom, és megértem az elkeseredettségedet. Az utóbbi 4 évben nekem is olyan lett a telefon, hogy a kis akadások ellenére, meg hogy szarakodott ez a dolog, nem tudtam volna tőle megválni, és megyek is vissza a 13T Pro-ról, ha egyszer újra jó lesz. Kiráz a hideg a MIUI-tól.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
sanca72 #23101 üzenetére
Ki mondta, hogy a SIM modult cserélték?!
"Legutoljára töltőkábel szalagcsere volt, mert nem volt hangvezérlés. Lehet sim szalagkábel csere megoldja a problémát ?"
A te 2. linkeden a töltőkábel van, ami egyben a sim kábele IS. (video, amit linkeltem). Magyarán az már cserleve lett. -
Sztyepadzso
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest