- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Pepeninho #19884 üzenetére
Hogy egyszer újraindítsd a telefont? Mivaaan? Beütöd a SIM PIN-eket, meg a zárképernyő kódot újraindítás után oszt sanyi. Nem FACTORY DEFAULT-ot kell csinálni
Ezt a képek, videók miatt részt nem is értem mire célzol
Ja akkucserénél meg hivatalos szervizben úgyis Factory Defaultot fog nyomni a "szerelő" aki elfelejtette megnézni, hogy nem kérted ezt a rutinműveletet
-
F-ECT$
titán
válasz
Pepeninho #19881 üzenetére
Én a Fixitybe mentem (az volt közel) hátlap + aksi csere megvolt fél óra alatt, 30k-t fizettem. Már 1 töltés után látszik, hogy megérte a dolog, 1 évvel meghosszabbítottam így a telefon élettartamát.
Ma pl 5 órája megy a telefon, kijelző 1 óra 18 perc és 85%-on van az aksi. (Csere előtt 5 óra körüli SoT jött már csak össze, ezzel ismét meglesz a 7-8 óra.) -
törölt tag
válasz
Pepeninho #19875 üzenetére
Szia!
Az akksi merülés érzékelhető növekedése nálam is probléma volt a frissítés után, de kb. 1,5-2 hét után visszaállt a korábbi merülési szint.
Erről többen is írtunk itt a topikban valamikor április elején-közepén. Szóval, nem kell aggódni.
Ha mégsem javul a helyzet, akkor esetleg lehet akkucsere.
A Huawei ügyfélszolgálata azt írta, hogy nagyobb frissítések után ez a jelenség természetes. Időbe telik, amíg minden app optimalizálódik az új rendszerverzióhoz.
Ahogyan korában leírtam, nálam a Google Play-szolgáltatások app visszaállítása, majd újbóli frissítése segített. Illetve, ahogy többen is írták, náluk is bejött ez a trükk.
Beállítások > Alkalmazások > Alkalmazások > Google Play-szolgáltatások. Itt a jobb felső sarokban van egy olyan opció, hogy 'frissítések eltávolítása. Ha ezt kiválasztjuk, az app verziója visszaáll egy korábbi verzióra. Ezután kilépés a főképernyőre, újraindítás. Ezután meg kell nyitni valamelyik Google appot (pl. a Play Áruházat). Nagyon valószínű, hogy felugrik majd egy értesítés, hogy frissíteni kell a Google Play-szolgáltatások appot. Erre rá kell koppintani, hogy az frissüljön.
Nem sokkal azután, hogy ezt megcsináltam, az akku fogyasztása normalizálódott.
-
Dino69
aktív tag
-
njnl
aktív tag
válasz
Pepeninho #11619 üzenetére
Nekem dupla kártyával, mindent bekapcsolva hagyva merül éjjel óránként kb 2%-ot. Akkumulátornak/szoftvernek kell pár töltés, hogy beálljon. Az alkalmazásindítás menüben is érdemes körbenézni.
A fórumban is használhatod a keresőt, de kérdezz bátran. Legalább addig sem az idiotizmust kell olvasgatni.
(Mert megmagyarázza, hogy a meseszerű kép, a valóságos...
)
Szerk.:
Williams
Vicces lehet
Waze törlés majd újratelepítés megvolt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged