- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagy1rebeka
friss újonc
válasz
sfdrakex #8314 üzenetére
Azzal lehet a probléma? Egy helyben tartva a kamerát 5x zoom pl. A tőlem nagyjából 3 méterre lévő szalag mintájára akarok ránagyítani, arról készíteni képet. A telefon mindeközben 5mp-ént váltogatja magának melyik mód lenne szerinte optimális.. Egyszer kis színes szemcsék vannak benne, másszor olyan mintha egy rajz lenne a kép
Nem értem, eddig ilyet nem csinált
-
polar-x
tag
válasz
sfdrakex #8140 üzenetére
Mielőtt megvettem rákérdeztem két üzletben is! nekem mind a két helyen azt mondták hogy ilyenkor nem tiltják a telefont csak a kártyát! Akkor tiltanak telefont hogy ha nincs kifizetve magának a telefonnak az ára, vagyis a részletek! Most már tényleg nem tudok eligazodni hogy is van akkor...
-
polar-x
tag
válasz
sfdrakex #8001 üzenetére
Sziasztok! A használt telefon vétel és letiltás témához lenne kérdésem! Én úgy vettem pár napja a telefont, hogy részletre hozta ki telekomtól az eladó! Mondtam neki hogy csak úgy veszem meg ha együtt bemegyünk a telekomhoz és előttem kifizeti a maradék részleteket! Ez meg is történt, ott álltam mellette végig mikor kifizette az ügyintézőnek és a végszámlát nekem adta már át eleve az ügyintéző a kinyomtatott garancia jeggyel együtt mert mondtam neki hogy én fogom megvenni a telefont !Azt mondta hogy így védve vagyok minden letiltás ellen És ha nem fizeti az előfizetést akkor csak a kártyáját tiltják. Valóban így lenne?
-
mookica
tag
válasz
sfdrakex #7755 üzenetére
Ja! Az nekem is van. De az is qrva gyorsan tölt. 1 óra alatt simán feltölti ha 30%.on van. Amúgy azt vettem észre, nem tudom hogy ez normális-e, hogy amikor 100%-on van, le veszem a töltőről, használom (wifi/internet/letöltés, a kijelző folyamatosan világít) és még 10-15perc múlva is 100-on van.
-
Alexa77
csendes tag
válasz
sfdrakex #7741 üzenetére
Az apján hogy tök mindegy mit csináltam eddig vele még sosem sikerült 7 óránál kevesebb képernyő idő alatt 10%ra merítenem.
Ami a tiedet illeti megint csak azt mondanám hogy keveslem a képernyőidőt, de ha figyelembe veszem azt hogy fogalmam sincs mire használod, valamint azt sem tudom milyen befolyással van az akkura ha 2 simmel használja az ember - már ha befolyásolja egyáltalán - ez megint csak egy saját vélemény annak alapján amit én tapasztaltam a telefonommal.
-
Alexa77
csendes tag
válasz
sfdrakex #7682 üzenetére
Jogos. Amíg nem tudod hogy miket használ addig nehéz megmondani hogy jó ez az érték vagy sem. Mondjuk én eléggé keveslem, de ez az én véleményem. Nekem folyamatos Bluetooth, mobil net és wifi felváltva,chrome, youtube, játék mellett ennyi. Mivel betegszabin vagyok gyakorlatilag non-stop a telefonon lógok, úgyhogy teljesen elégedett vagyok vele.
-
válasz
sfdrakex #7695 üzenetére
Átlag felhasználás alatt arra gondolok, hogy telefonálás, viber meg waze, tehát ilyen alap dolgok. A jelenlegi telefonommal (S5 2 Gb ram) használom az ACR appot ami nagyon belassítja ha pl elindítom a wazet reggel és közben jön egy viber üzi, vagy hívás, akkor kb a 4ik csengetésnél látom a hívó fél adatait és csak akkor tudok válaszolni... Ilyen fordulhat elő a 6 Gb rammal, vagy kizárt dolog? Egyébként a kiszemelt 8/128 itthon lett vásárolva hivatalosan garival mindennel, de nem szolgáltatónál.
-
bandigyerek
senior tag
válasz
sfdrakex #7536 üzenetére
Hát, nem tudom. A gyártók sok mindenre képesek szoftverfrissítéssel (meg sok mindenre még inkább
). Elképzelhetőnek tartok egy bizonyos anyagromlást az idő elteltével, de azt nem tartom valószínűnek, hogy azt emberi szem kiszúrná. Inkább a "mihez képest" romlott a minősége. Az igen. Azt elképzelhetőnek tartom. Viszont azt a hisztit ami a mate 10 pro fórumba volt az egyik szoft. frissítés után, na az meg a másik véglet
. Ilyet egyik gyártó sem engedhet meg magának önhitel-rontás nélkül (talán az almások igen). Nekem is akkor volt 10 pro-m, én nem vettem észre semmit.
Azt viszont el tudom képzelni, hogy a frissítési periódus alatt bele-bele nyúlnak a szoftverbe szándékosan/tudattalanul rontva a kattintott kép minőségét, mondjuk beáldozva a mozgókép minőségéért. Ez persze csak összeesküvés elmélet, semmi alapja nincs. De bőven elég, hogy kivesznek egy algoritmus-részt a képlétrehozásból, és máris mást mutat a rendszer, viszont a videó képfeldolgozása gyorsul. Azt, hogy mire képesek a gyártók a szoft.frissítéssel, főleg ha pénzről van szó a Nikon nálam durván kiverte a biztosítékot a Z 6/7 videós firmware-al. Aki nincs képben a dologgal annak mesélném, hogy az említett két gép az új firmware cseréjével új/jobb videós képességeket kap. Ha fizetsz érte (200$)!Értem én, hogy egy jogdíjas szolgáltatás kerül bele (RAW videó kimenet), de nem gombokért árulják a gépeket. (600e vs 1milló) Nem fért bele?
-
mookica
tag
válasz
sfdrakex #7420 üzenetére
A HiSuite-val ezt már számtalanszor eljátszottam, de csak "Kapcsolódás" és ez megy akár órákig.
A készítési dátum sorrend jó, de ha külső cuccosról helyezem át a fájlokat akkor a készítési dátum megváltozik és így összekever mindent. Tehát nem sorrendben lesznek a képek. Ilyenkor szoktam módosítani a dátumot. Vagy ha mondjuk a netről töltök le médiát (kép, video, zene) és ha a fájl tulajdonságaiban szerepel a készítés ideje ami pl. 2016.5.21, akkor azt úgy el keveri a fájlok közt hogy problémás megtalálni. De ha megtalálom, akkor módosítom a dátumot, mondjuk "Most"-ra és akkor ez lesz az 1. (tehát a legfrissebb) kép az albumban. -
Zsoltg4s
tag
-
ferrari0819
tag
válasz
sfdrakex #7283 üzenetére
Ha kikapcsolom a VOLTE-t és a WIFI hívást akkor is meg szakad az internet kapcsolat amint megkezdem a hívást. Ezt a 10 évvel ezelőtti Nokia N8-am gond nélkül csinálta, nem gondolom hogy ez nem tudja de akkor mi lehet a baj? 10-es rendszeren vagyok volt Hard reset is... De ha jól emlékszem a 9-esen sem működött valamiért.
-
-
szabeska
addikt
válasz
sfdrakex #6916 üzenetére
Csak furcsa volt, hogy nem jött szolgáltatói csomag
A 10-es droid ráér nekem, így is elvagyok, lévén 2 napos a telefon
Ad elég izgalmat. Valószínűleg a 240 kb-os rendszerbeállítás-frissítés volt az, amit a Telekom küldött, volte stb miatt, újraindítást is kért. Hál istennek, bloatware-t nem kaptam legalább
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- One mobilszolgáltatások
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest