-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz bontabela73 #17522 üzenetére
Felhívtam a Vodafone ügyfélszolgálatot,mivel az eSIM aktivítást nem engedte ehhez már be kell menni a boltba.
A 2500Ft-t ismételten ki kell fizetni ha netalán elromlik a P40 Pro mobil ha használni akarod a fizikai SIM kártyát ismételten a javítási idő alatt. Ha vissza jön javításból a P40 Pro akkor újra aktiváltatva megint 2500Ft az ára az eSIM-nek.
Ide oda játszva már 7500Ft az össz. költségek.
Az eSIM nem függ az előfizetői csomagtól.
Egyes egyedüli feltétel az,hogy a mobil készülék alkalmas legyen arra.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz bontabela73 #17519 üzenetére
hello
megtaláltam és nem díjmentes
2500Ft
ennek mennyire van köze a 4G vagy az 5G szolgáltatáshoz?
ettől független?
hátránya ,hogy más mobilban nem használhatom mivel az ha nem eSÍM képes teló akkor csakis a P40 Pro telóban mehet.
szüneteltetése esetén nincs ennek vissza kapcsolási díjközeltettsége?
a szüneteltetése esetén a korábbi fizikai SÍM aktiválódik?
pl.:az adott telefon meghibásodása esetén
lemondása esetén nem hozható vissza. ebben az esetben újabb 2500Ft költsége van.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz hajasmackó #17515 üzenetére
előnye van,hogy 2 sím fizikailag nem lesz lefoglalva és az esím mellett csak 1 sím kell oda és mehet melléje a nano NM memória bővítés gyanánt.
ezt én is kérni fogom ,mivel ez még nem volt a VODÁNÁL csak nem tudom,hogy ez jár-e kötelező új szerződés megkötéssel?
a P40 Pro támogatott ilyen téren.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz pixelblondie #17460 üzenetére
ha a Harmony-t megkapja a P30 Pro ettől függetlenül Google Play rajta lesz.
a P30 sorozat az utsó Huawei mobilok amelyek jogosultak a Google szolgáltatásokra. -
jeni
félisten
válasz FrezeR #17443 üzenetére
biztosítás gondolom nem lett megkötve.
baleseti vagy vétlen törés esetén tök mindegy, arra nem vonatkozik a garanciális feltétel.
így csak fizetősben tudod megjavítani. ha tudod használni így is akkor várj még vele,majd ha annyira sérült lesz az LCD ,hogy nem lehet normálisan használni akkor cseréltesd ki,de nem lesz olcsó! közel 70-80000Ft közt lesz a javítás. így a garancia továbbra is megmarad a javítás után. -
jeni
félisten
a Huawei azonosító az egyén azonosítja mint egy email.
a 6 hó plusz gari pedig a teló Imei száma alapján kapja meg vagyis csak a telóra vonatkozik és ahhoz van hozzá rendelve.
én legalábbis így gondolom.
a Huawei warranty is azt mutatja,hogy mennyi a garancia és az nem arról szól ,hogy Huawei tag vagy sem.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Az első évében elvileg lehet. Ez nem 100%
-
jeni
félisten
-
jeni
félisten
Ha már volt akkor bocsi.
Kellene ezért aggódnom? Akár a többi P-s modell esetén is?
Ugyanis ez még a tiltás előtt készülék,tehát ezen nem is lehetne a Google szolgáltatásokat tiltani sem!
Nem tudom,hogy ki írta cikket,de nem Is tájékozott e téren semmit se. Nagy hülyeség szerintem ilyet leírni."Rövidesen esedékes a tavalyi év egyik legnépszerűbb csúcskategóriás készülékének, a P30 (Pro)-nak a frissítése, mely szintén Google appok nélkül érkezhet, így jól össze lehet majd mérni sikerét az elődmodellel - a P30 szériából valamivel kevesebb, mint három hónap alatt tízmillió darab talált gazdára világszerte."
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz Samanbacsii #9121 üzenetére
A P20-t lehetett a Hisuite programmal vissza menni. Próbáld meg azzal a módszerrel,hátha sikerül.
-
jeni
félisten
válasz Bferibörs #9073 üzenetére
Igen ezt a Huawei fogja meglépni,hogy marad-e továbbra is gyártásban a P30 sorozat ha a P40 sorozat mutatói az eladás szerint rosszak lesznek!
Vagy rákényszeríti a vevőket az újabb csak Huawei Mobile Services szolgáltatásokat vevő készülék megvásárlásra!
Ha a HMS fejlődik gyorsan és megbízhatóak lesznek akkor nem lesz gond a HMS telókkal.
Kérdés milyen irányba teszi?
Amennyiben idővel vissza kapja a Google-t akkor a P40 sorozat tarolni fog rendesen![ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
n42
Ha a P40 Lite megjelenik a szolgáltatóknál akkor a P40 többi sorozata is jelen lesz majd.
Mivel a P40 egyikében sem lesz jelen a Google így az nem fogja befolyásolni a P30 sorozat árát semelyik irányban sem. ár csökkenés lehetséges,ha sok lesz a raktáron,de ez nem 50000Ft mínusszal történik meg. Ha pedig kevés lesz akár emelkedhet is az ára felfelé,bár ez ritkább a szolgáltatóknál.
Kétlem,hogy a P30 sorozat gyártásával leállnának a Huawei!
Különben a P40 egyikét sem fogják eladni csak szaporodnának a raktárban ,és eladhatatlan lennének.
A P30 sorozat erőssége,hogy tartalmazza feltehetőleg utolsónak a Google szolgáltatásokat,jó ide lehet venni még a P Smart Z és a Nova 5T-t.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz SeatZola #8959 üzenetére
Újabb 2ÉV-re szóló garancia,bár nem tudom a német földön is 2 év van?
Jobb fotó képesség,picivel erősebb aksi.
A főverzió támogatásban szerintem azonos az S10+-al.
Ha 1-1ben jössz ki akkor semmi vesztesség.
Bár nem tudom,hogy az aprón 1-2 év múlva melyiknek esik le jobban az ára?
Nekem mindkettő bejövős.Ja talán fontos,mint memória tárhely bővítés esetén abban rosszabb,hogy spéci egyedi memória kártya kell bele ami alapból drágább és máshova nem tudod betenni mint a saját márkájúba. Más egyéb tartozék támogatása,mint üveg fólia,tok ebben nem tudom mennyire van eleresztve?
Igaz a Huawei P30 Pro 8/256Gb az feltehetőleg elég lesz egy darabig.
-
jeni
félisten
nem írtam le pontosan
akarom mondani,régebbi 0,5-1,5A töltő fejekhez még bontható micro USB kábeles csatisakat adtak,igaz ez lecserélhető USB-C-reAlcatel,egyes LG,egyes Huawei,lenovo és más kisebb gyártóknál nem jellemzőek a nagyobb Amperes töltő fejek
átlagban 1A ami jellemző rájuk.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
-
jeni
félisten
Kinéztem a P30 Pro-t.
Igaz más Huawei modellt is,de elsősorban a P30 Pro-ra mennék.A kérdésem a következő:
Az eSIM használatra a teló alkalmas?
Ugyanis ez a dolog nagyon megkönnyítené a használóját!
Megmaradna a 2SIM használata (fizikai és a virtuális) és az egyik nano sím hely felszabadulna.
Annak a helyére mehetne egy memória bővítés.
Tudom a Huawei a Huawei által szabadalmaztatott memória típust használés nem egy microSD-taz meg drágább is.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz rolandrepasi #8463 üzenetére
igen az 1 hónap megnyugtat ilyen téren.
-
jeni
félisten
Szerintetek ez mennyire aggályos?
Minden olyan Huawei termék után amit a jelzett dátum után adtak el ,arra az USA törvény szerint nem kötelezett a Google annak támogatásában. Így akár 2 év után meg is szüntetheti a Google applikációkat a Donald kacsa utasítása szerint. -
jeni
félisten
válasz Sztyepadzso #8150 üzenetére
R.kapitányságon van ügy.
-
jeni
félisten
válasz polar-x #8139 üzenetére
Nem igaz,mert a teló kedvezményesen lett megvéve még ha utólag is, ezért ha nem fizeti a havi díjat akkor is tiltásra kerül a telefon.
A 2év hűség vagy 1év attól függ mit kötött meg,addig élő szerződés van a valós tulaj és a szolgáltató közt.
Vodafone szolgáltatónál egy összegben készpénzben lett kifizetve.
NÁLAM van a számla.
2019.Novemberben letiltásra került a teló mert nem fizette tovább a havidíjat.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz polar-x #8039 üzenetére
KIZÁRÓLAG HUAWEI képviselettől vagy PARTNERÉTŐL VEDD meg!
Bármely szolgáltatótól.
Media Markt
Edigital
Euronics
Huawei Shop
Speedshop
Emag
220 Volt
Auchan
stb...
Hol érdemes megvenni.
Árakban vannak jelentős eltérések. Érdemes az árgépet mustrálni.
Használtan csakis számlával gari jeggyel és alaposan nézd át a teló állapotát.
Előfizetéssel eladott telókban van rizikó!
Huawei telókra 2év a garancia hivatalosan beszerezve. GSM bolt nem adja meg de vannak olyan GSM boltok amik saját hatáskörükben megadják a 2évet.
pl.:Turbado webshop[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz Aryon87 #7922 üzenetére
ezen az AppGalleryn rajta vannak a hazai bankok,a telefon szolgáltatok alkalmazásaik?
nekem akar frissíteni a P20-n de mikor rámegyek akkor azt írja,hogy nem ezen a területre érvényes.
a HMS mikor lesz minden magyarosítva?
lehet,hogy ellenénk vagy egyesek a Google nélkül de sok minden nincs ami nagyon szükséges lenne itthoni alkalmazásra.
ami a sím kártyával kapcsolatban a mentése egyesek szerint jó dolog,de csak addig míg egy másik telóval a mérete miatt nem kompatibilis,és a kártya nem e sérül meg addig.
természetesen a Google-vel is történhet bármi zűr.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz Sztyepadzso #7767 üzenetére
esetleg korábbi verzióra vissza tenni a rendszert?
gondolom hardverileg nincs baja a mobilnak,csak az alkalmazással.
vagy esetleg a wifi része bizonytalan,hogy próbál kapcsolódni de bontja? -
jeni
félisten
válasz Cruzolka #7721 üzenetére
előfizetéssel engedményes áron 210e.Ft áron elviheted a P30 Pro-t,akár kamatmentes részletre is. a kosárba rakás után a teljes árból elengednek 30000Ft -t,így lesz 210000Ft
pl.:Vodafone
ebben benne van a 2 évi biztosítás is. a havi díj az Red vagy a Red plusz 9900Ft-tól indul 5Gb-nettel[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz Cruzolka #7710 üzenetére
Tav-Csoves
+1A Turbadó csak addig adja meg a 2év garanciát míg be nem zár!!!
Ha 2éven belül nem zár be így a Turbadó bolti garanciát kapod amit csak náluk tudsz érvényesíteni. Biztosan ők külföldön javítják meg vagy az általuk megbízott szervizben. Kérdezzél rá melyik magyar szervizbe küldik el ha gond lesz vele?[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz klimokrisz #6273 üzenetére
Legalább a mobilszámát elkérted tőle?
-
jeni
félisten
válasz klimokrisz #6192 üzenetére
akitől a P20-t vettem az elfelejtette a regit megcsinálni és a telóm 3év helyett csak 2 év garis.
az a 1év pluszban ingyen lett volna.
valamint az első 3 hónap bármi LCD vagy készülék kár érte volna akkor gariban adtak volna egy vadi újat. mivel már elmúlt a1 hónap a megvétele óta utólag már nem lehet regisztrálni a plusz 1 év miatt..hogy a P30 Pro telcsire- most is van ilyen akció azt nem tudom. neten keress rá
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Xiaomi Mi9SE
Hol lesz ennek a szervize?
ők fogják szervizelni?[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz Bélaaaa #5524 üzenetére
Szia!
Vidd a márkaszervizbe és ott garanciát is vállalnak az elvégzett munkáért is. Magyarán a garancia is megmarad igaz ezért a javításert fizetni kell közel 30000Ft max. összeget. Ha máshova viszed a garancia ugrik!
Ha a hónap végén adod le akkor még olcsobb lehet. Lehet érdemes ma is elvinni, kérdezzél rá, hogy a mai nap is beleférne az akciós javításba?[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz Roland861010 #5115 üzenetére
Tehát te adsz egy Apple XR mobilt egy Huawei P30 pro-ért? 1:1-ben?
Inkább hirdesd meg és tegyél hozzá pénzt.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz Roland861010 #5097 üzenetére
még annyit tennék hozzá az eladási jegyhez,hogy már nem garanciális az adott boltba ugyanis már 09.07.t írunk a telefon meg 2019.08.02-én lett megvásárolva.
Azt mondták minden típusú készülékre amit újonnan adnak el arra ezt írják rá!
magyarán használtan beveszik,és az újonnan azt jelenti,hogy karcmentes vagy még nem javított darab.
még a bontatlan készülék esetén sem garantált a hivatalos TMX szerviz jogosultság.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz Roland861010 #5090 üzenetére
Ez a garancia az adott boltba érvényes és 1 hónapigggggg!
A TMX egyenesen elhajt ezzel téged ha bemész bármi okokból javításra leadni.
Hiába hivatkozol a netes regisztrációra ,arra minden itthon vásárolt készülékre meglehet tenni de ezt úgyis majd számlával kell igazolnod,hogy ténylegesen megvetted.Mit intéznek ha a papíron csak 1 hógaranciát vállalnak? Milyen 2021.01.08 i dátumról beszélsz?
100000Ft-ért megveheted az 1 hó BOLTI GARIS CUCCOT!
Ennél többet ha eredeti számlával és garanciajeggyel kapod meg! Ezeket feltudod mutatni?????
235000Ft áron egyes boltban 2 év garival akár a szolgáltatónál,vagy a hardveraprón is beszerezhető.
Amúgy az arab boltba megveheted a kiállított áron,DE.....
ne gyere vissza sírni,hogy 3 hónap múlva a LCD elszíneződött vagy a GPS modul rossz és az arab bolt meg a TMX elhajtott téged.Az írás megmarad a szó elszáll!!!
"vagyis mit is mondtál 8 hete,nem emlékszem,hogy ilyet mondtam is volna"
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz Roland861010 #5076 üzenetére
mit érsz vele azzal a 2év garival a regi során? hiszen az nem elég mert oda a számla is szükséges vagy a teljesen kitöltött eredeti garancia levél.
a 3 hó gari az csak látszat gari vagyis a bolt ebben biztos,hogy eddig elmegy a cucc, amúgy semmit se ér![ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Boccsi ha valaki még nem tudná
-
jeni
félisten
válasz bandigyerek #3897 üzenetére
[link]
benne van a szolgáltatói szerződésben-hogy a mobilt nem lehet tovább értékesíteni 2 éven belül!
ehhez kapcsolódik,hogy alapból a GSM boltok nem vesznek élő előfizetéssel használt mobilokat-emiatt sem mert nem tudni mikor kerül letiltásra.
-komolytalanok-arabok,stb... ezzel nem foglalkoznak.99%-ban nem a hivatalos áron kapod meg hanem azon amit a szolgáltató adja el neked kedvezményesen,ez részben az átlag ár alatt szokott lenni! Kivétel a Vodafon mert azt is drágábban adja amit az MM boltban olcsóbb!
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
ha feltöltő vagyis DOMINÓ csomagban lett véve akkor BÁTRAN veheted!
más egyéb esetén csak feltételekkel!
adás-vételi!
letiltás elleni garancia!VOLT részem ilyenből! Nehéz kimászni ebből!
mert ezek ha gyári elhasználódás,vagy gyári meghibásodás akkor ezt garanciában javítják ingyenes!
mert ha netalán az eladó nem veszi észre vagy nem tud róla,akkor nálad még előjöhet a hiba vagy észreveszed azonnal kézhez vétel után.
pl.: ha postán kapod meg.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Nincs kirívó külső fizikai hibája(repedés,törés,horpadás)-a karc kevésbé lényeges.
a beázására,vizesedésre nincs utaló mód.
-garancia papír pecsételve,dátumozva
-számla ha van az csak előnyadás-vételi
ha garis akkor mindegy,hogy picit halk vagy recseg-azt úgyis gariban javítják.
előfizus vagy feltöltős esetleg más műszaki boltban lett véve?
bandigyerek
ez nem jelent előnyt ha előfizus és azt is letudják tiltani havidíj elmaradása esetén-tartozás,stb... ha egy összegben lett kifizetve!
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz ForRedGlory #3504 üzenetére
a lámpák közt a jobb hátsó lökhárítónál baloldalon vagy és a blöki jobb oldalon fejnékül.
-
jeni
félisten
válasz Parallaxis #2936 üzenetére
Az USA elnökének lesz valami bűntudata,hogy mennyi munkanélküli lesz és mennyi Huawei tulaj fog mérgelődni?
-
jeni
félisten
válasz 7Heads Drago #2204 üzenetére
egy a tuti
minél nagyobb az LCD kijelző annál nagyobb a biznisz,hogy előbb,és többször kelljen szervizelni a mobilokat.
az,hogy nagyobb LCD-s mobilokba tehetik be az erősebb aksikat,az egy dolog,mint írtad meg kell vastagítani ha nem fér bele nagyobb méretű akkumulátor.a főpanelok meg egyre zsugorodnak!
már egyes mobilok főáramköreik sokkal kisebbek az adott aksiknál!
meglehet nézni a neten. sok képek és videók vannak erről.
az aksi fejlesztéseket amik voltak, azokat üzleti megfontolásból nem is akarják kiadni.
mi lett volna ha a vevők,a vásárlok nem vették volna meg az nagyobb kijelzős mobilok,akkor is ránk erőszakolták volna továbbra is a nagyobb LCD-s telókat?
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple asztali gépek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iOS alkalmazások
- Steam Deck
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Mikrotik routerek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest