-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamagocsi123
tag
-
Nem lehet, hogy időközben összerúgták a port, aztán nem került le az oldalról? Vagy lehet, hogy viszonteladó, de nem a magyar piacra szánt, hanem EU-s termékeket forgalmaz. Az is lehet, hogy nekik ez dicsőség, hogy a Huaweit forgalmazzák és kiskapus megoldás ez az EU-s gondolatmenet... Fene se tudja.
-
knox83
senior tag
Megnyugodtam
Már egy xiaomi csúcs is 300e, illetve a oneplus8 pro is onnan indít. Szerintem van baj..
Magam részéről megvehetném az aktuális csúcsot, de no way, nem vagyok láma, hogy ennyi pénzt adjak egy telefonért. 3 éve a 14 éves kocsimat adtam el egy s20 ultra áráért... -
Freeeak
csendes tag
Hát, nem tudom.
Én októberben még a P10-et vittem be a MOM-ban lévő szervizbe, hogy akkor a szerviznapok keretében kérnék egy új fóliát, mert megadta magát a gyári, aztán elküldtek, hogy az csak akkor érvényes, ha valóban szervizszolgáltatásra adom le a telefont, és ott is hagyom. Úgymond ez csak plusz ajándék a szervizelés mellé. Így aztán inkább nem tetettem rá fóliát. -
Zsoltg4s
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged