- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pepetech #13782 üzenetére
Köszi!
Most kipróbáltam a mostani töltőfejjel és a gyári lila belsős kábellel.
Kiültem a kocsiba, beröffentettem a motort hogy legyen fesz, max fényerő gps be, waze navigációt indítottam, bluetoothon zenét nyomtam youtube-ról és közben böngésztem, még így is 1-másfél percenként 1%-kal kúszott fölfele. Eddig a gagyi kábellel zuhant.
Sajnos nem nagyon van most időm vásárolgatni, főleg futárt várni,mert keddig nem jönne meg, pestre nem akarok bemenni mert rizikóterület, szóval sztem marad ez így. -
andor80
senior tag
válasz
pepetech #6999 üzenetére
Nincs olyan,hogy gyengébb modell vagy csúcs szerencsére a huaweinél frissítés terén.Amire megigérik kb egyidőben kijön az ütemterv szerint.Szerintem van értelme .Kis körökben frissítésnél hamarább kijön a hiba.Láthatod sokan a 168 as frissítést kapták meg amit vissza is vontak a szerverről mert fagyást okozhatott.Én már a 173 ast kaptam meg pár napja.Semmit nem veszítesz hidd el kitesztelt cuccot kapsz nézd inkább így.Jönni fog az pár nap max hét
-
Exodion
senior tag
válasz
pepetech #6999 üzenetére
HiCare > Services > More > Update. P30 -on tökmindegy mert megnyitja neked a Settings menüből a Software Update - et. Az Android10-es frissítést egy automata osztja ki IMEI számok alapján. Ezt már írták korábban. A feleségem Mate20 pro -ja szombaton kapta meg, az én P30 pro -meg 1órája disabled hicare mellett mint minden más frissítést korábban.
-
pepetech
őstag
válasz
pepetech #5792 üzenetére
Na nagynehezen rátaláltam, hogy hiába a bt5.0 nem támogatja a proci a duál Bluetooth csatlakozást így besz#$&@m ezt a funkciót. És ahogy olvasgattam a régi melódia is megszűnt hogy lehúzzam csak úgy az értesítési sávot gépre kell dugjam ha még akarom oldani...
Na mind 1. Akkor már csak azt kéne valahogy megoldani hogy a here we go navigáció ne kotnyeleskedjen bele a zenébe. Valahogy le kéne némítanom :D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged