-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztyepadzso
őstag
válasz hodostamas #19173 üzenetére
Nem azt írták itt az EMUI 11 megjelenésekor, hogy ki lett véve, 9-re már nem jut vissza az ember?
-
tirszin
senior tag
válasz hodostamas #19129 üzenetére
Köszi!
De sajnálom, hogy ezt nem tudtam eddig!
Engem is az zavart, hogy mindig feldobja, ezért a végén engedtem a nekem pedig felesleges, kvázi csak hátrányokkal járó frissítéseknek.Rendezvényfotózás, kerékpárversenyek: https://nutrixxion.hu/tirszinfoto Fb.: https://www.facebook.com/tirszin.foto
-
F-ECT$
titán
válasz hodostamas #18516 üzenetére
Hát nem olcsó. Inkább 10-15e között szokott lenni.
Dive ever, work never.
-
bezo076
tag
válasz hodostamas #18478 üzenetére
Szia!A legújabb frissítés van fent Nálad? Mert most már nem engedi Hisiute, hogy visszafelé rakosgasd a szoftvert.
-
Dzsekó
addikt
válasz hodostamas #18478 üzenetére
Érdekes... Nálam ez a dupla hangerő le először 0,6mp, másodikra 0,3mp, kiírta a kijelzőre.
Nem tudtam, hogy van ilyen funkciója, ezért kipróbáltam. Érzésre 1mp volt a fotó készítés, sötét kijelzőről indulva. Minden a legfrissebb a telón.
Fogom használni, ha gyorsan kell fotóznom, mert míg feloldom, betölt a kamera és fókuszál, ellövi a fotót, na az lassú, de régen sem volt villám gyors.
Ennek a gyors fotózásnak egy hátránya van, hogy vakon lövi a képet, nem látom, hogy mit fotózok, csak kb. De a másikkal meg elmegy a pillanat, így legalább van esély rá, hogy lesz valami a képen. Köszi, hogy leírtad.
4G-ről nem tudok nyilatkozni, mert nekem 1 SIM kártyám van, oda meg kell a 4G. -
Macika66
őstag
válasz hodostamas #17557 üzenetére
2,5 éves múlt a P30Pro-m, mindig engedtem frissíteni, és SEMMI ilyesmit nem tapasztalok. Sem a mobilnettel, sem a kamerával...
-
xcsabo
senior tag
válasz hodostamas #16322 üzenetére
Nekem az akku idő miatt érik leginkább. Főleg ha a gyorstöltőt használom. Utána meg gyorsabban merül.
-
AtHoS
nagyúr
válasz hodostamas #16322 üzenetére
Nálam dupla fel-re nem reagál, de dupla le-re kb. 0.5sec és bent a kamera...igaz csak sima P30-om van
read-only mode on the forum
-
Macika66
őstag
válasz hodostamas #15822 üzenetére
3G-re is elég visszalépni, ott legalább van HD Hang...
-
CSAVI38
tag
Ez volt a megoldás, köszi
-
F-ECT$
titán
Nekem megy volte-n is.
Az eredeti problémára: esetleg nem az a gond, hogy nem gyári a tárcsázód?
Dive ever, work never.
-
xcsabo
senior tag
válasz hodostamas #15613 üzenetére
Nem lehet hogy sim függő? Azaz csak akkor jelenik meg ha a szolgáltató is bekapcsolta az ő oldaláról?
-
Zoz
őstag
válasz hodostamas #15604 üzenetére
Minek akarod kikapcsolni? Amúgy ott van a Mobiladat alatt.
-
bezo076
tag
válasz hodostamas #15294 üzenetére
Szia!Leteszteltem....Android 9 alatt valóban gyorsabb.Viszont akku időben nekem a 178-as szoftver idáig a nyerő.Ez közvetlen a 9-es droid után jött ki ès az első 10-es szoftver.Nem is engedem tovább frissülni.Termèszetesen volt rajta a legfrissebb verzió is....de az nálam nem jó semmilyen tèren(kamera..akksi...)
-
direwolf
őstag
válasz hodostamas #15294 üzenetére
First World Problem
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
M@Db0Y
senior tag
válasz hodostamas #15288 üzenetére
Fotónál nálam 0,3 -0,5s között mozog és kb mégegyszer enyni idő, hogy lássam a kamera képét.
Nem tudom 9-en milyen gyors, csak azért írom, hogy legyen összehasonlítási alap, hátha egy cache törlés vagy reset hiányzik csak.. tudom én is utálom, de néha szükséges. -
thesound
addikt
Camera settings / Ultra snapshot
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
Sumptuous
senior tag
Csináltál factory reset-et a főverzió frissítések után?
-
szemesi69
addikt
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz hodostamas #13827 üzenetére
Neem.. Simán kilőttem a memóriából, hogy ne legyen benne, azért, hogy lássam, hogy teljesen kilépve milyen gyorsan indul el!
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz hodostamas #13821 üzenetére
Gyorsítótár ürítve, utána párszor kipróbáltam, ezek voltak az adatok: 0.3 sec, 0.6 sec, 0.4 sec
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
MikeWazowski
veterán
válasz hodostamas #13000 üzenetére
Kínába lehet visszakapjak, de Te európai biztos nem. Apple se fizetett neked mert lassította a telefont, csak amcsiba. Várom a fejleményeket.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
F-ECT$
titán
-
DonDragonka
őstag
válasz hodostamas #13000 üzenetére
Menjünk egy körrel tovább...
Azok a készülékek amik így lényegében használhatatlanok lesznek(itt nem csak a gms-t írjak, hanem a Google felé android-ot is, bár nem tudom miféle létezik még) milyen módon állnak meg egy egy szolgáltatói részletre vett verzióban?
Adott pillanatban lesz egy míves vasad amin nem lesz oprendszer? Bár lehet ezt én gondolom túl... Ámde ha igazam van akkor mondjuk egy p30 pro useless és nem a szolgáltató de nem is felhasználó hibájából... Uhhh messzire vezet ez a szitu...
Tőzsdén most kiabálna mindenki, hogy "elad, elad, elad..." csak kb 2 nap és még 100 forintért se veszi meg senki...
Vagy jön a békés egyezség, Kína ad egy kicsit az 5g technológiából, USA örül licence hosszabbít...
Illetve huawei benyeli az egészet és realizálja a veszteséget, de ettől még az 5g lényegi része nála marad... Ez utóbbi senkinek nem lenne jó...
MeglássukA döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
F-ECT$
titán
válasz hodostamas #12631 üzenetére
Hát az tényleg nem túl acélos. Wipe cache volt már?
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz hodostamas #12624 üzenetére
Mit jelent hogy merülhet, mennyi SoT jön össze egy töltéssel?
Dive ever, work never.
-
Sumptuous
senior tag
válasz hodostamas #12212 üzenetére
A facebook app nálam is 56%-on állt, úgy hogy soha nem nyitottam meg, csak beléptem, mert pár appba azzal léptem be.. (kár volt). De tényleg még egy centit sem görgettem rajta, és mégis. Azóta persze delete lett a vége.. Sajnos ők a legnagyobbak, így úgy vannak vele, bármit megengedhetnek. Meg ugye a legtöbben egyfolytában használják, így nem gyanús nekik, ha az a legnagyobb fogyasztó.
-
Sumptuous
senior tag
válasz hodostamas #11759 üzenetére
Valóban szebb lenne az eredmény, de sajnos nekem ilyen örökmozó cicáim (3) vannak, ez is a sokadik expó, amin pont nincs bemozdulva. Ha nekiállok még pro módban pepecselni, ilyen sem lenne. :D De majd megpróbálom, hátha.
Kár, hogy nem lehet kipipálni, hogy melyik témánál használja a Mi-effektet(?) és melyiknél nem.. az ételfotónál egyszerüen csak kivenném a pipát, és meg lenne oldva.
-
istvan47
senior tag
-
Aryon87
félisten
válasz hodostamas #9878 üzenetére
A színkezeléssel nincs bajom, az nálam rendben van (kivéve RAW-nál, mikor sok az árnyékos rész, és full zöld az egész kép emiatt a sötét részeknél, de az is változó).
Egyedül a közeli dolgok fotózása van elcseszve, mikor lencseváltás van, amit baromira nem akarok, meg ugye a videózásnál az a digitális csúszka vagy mifene.
Tavaly főkamerával olyan király makrószerű képeket csináltam hogy öröm nézni. Na most ugyanazt nem tudom megtenni.Senki nem tudja hogy lehet visszamenni egy x verzióra és nem arra amire a HiSuite visz vissza?
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
F-ECT$
titán
válasz hodostamas #9693 üzenetére
Ez a "nyomja meg az 1-est az XY ügyintézéshez"? Nálam ez több helyen is működött már az elmúlt időben. (Próbáld ki esetleg máshol, pl a telefon szolgáltatódnál.) Egyébként ezt hol lehet állítani?
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz hodostamas #9444 üzenetére
Ilyenekre gondolok, hogy appon belüli beállítások, főképernyőn mappák (van vagy 100 appom 10 mappába rendezve, nem szívesen rendezgetném megint), hívás és sms lista, wifik, telefon beállításai.
Vagy ez mind kézi újra beállítást jelent?
Dive ever, work never.
-
hodostamas
addikt
válasz hodostamas #8944 üzenetére
Megvan.. Legalábbis félig. A hosszú bzz bzzzz helyezett két rövid bz bz van csak.
Képen látható mindig rezegjent kell kikapcsolni..
-
Sumptuous
senior tag
válasz hodostamas #8944 üzenetére
Barátnőm telefonján is (honor play) előjött ez. [link] Letörölte az appot, majd újra felrakta. Azzal negszűnt egy darabig, de hamarosan újra előjött.. Ugyanaz a m. verzió van fent nekem is, és nem tapasztalom ezt. Ha találtál rá megoldást, írd már be :)
-
zsizsef
senior tag
válasz hodostamas #8231 üzenetére
Nekem alapból adja.
-
Aryon87
félisten
válasz hodostamas #7632 üzenetére
Nekem majusi a telo, hozzaadta, igy augusztusig irja a garit.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Macika66
őstag
válasz hodostamas #6394 üzenetére
itt azt írják a note-ban hogy a banki alkalmazások esetleg nem mehetnek pl.
Ez a baj, hogy sokan úgy keltenek pánikot, hogy nem látják át, mit is írnak le egy note-ben, mi mi miatt van...
SZÓ NINCS róla, hogy azért ne menne esetleg, mert Huawei, vagy mert még nem a 100%-osan végleges a ROM.
Hanem azért, mert a banki alkalmazást lusták voltak a fejlesztő urak felkészíteni a 10-es Androidon való futásra... -
Jumbozorz
senior tag
válasz hodostamas #6394 üzenetére
Nekem megy a bank alkalmazás
-
Sztyepadzso
őstag
válasz hodostamas #5643 üzenetére
Nagyon köszönöm, valóban működik!
-
ZPKing
tag
válasz hodostamas #5627 üzenetére
nincs bekapcsolva led
-
törölt tag
válasz hodostamas #5366 üzenetére
Ez igazából nem vignettálásra van, hanem a RYYB szenzor színeinek korrekciójához. Ez színprofil, nem lencsekorrekciós, a basic panelen lehet kiválasztani.
A vignettálást viszont könnyű orvosolni: Lens Correction -> Manual, itt lesz alul két csúszka hozzá.
A szélek felé a zöldes elszíneződést meg úgy szoktam, hogy először ideiglenesen felhúzom a vibrance/saturation csúszkát, hogy lássam mit csinálok, utána meg egy jó puha szélű radial filterrel a közepét zöldesebbre húzom.
-
andor80
senior tag
válasz hodostamas #5364 üzenetére
Vagy ebben a topikban volt linkelve vagy a mate20pro vagy a p20pro topikjában.Megpróbálok majd rákeresni amint időm engedi.MEgvoltak nekem is elmenetve csak eszes voltam és gépcsere elött nem mentettem drivba ....
[link] Itt van pár lightroom profil nem teszteltem nézz rá
[ Szerkesztve ]
Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!
-
gabesz839
senior tag
válasz hodostamas #5359 üzenetére
Nekem alapban nincs vele gondom csak előző hsz ben az említett lassúság. De ezekután én sem látom értelmét használni, bizonyos témánál meg főleg. Sajnos nem ehez szoktam oké tudom nem kell máshoz hasonlítani mert én sem cipelem mindig magmal a milcemet vagy a tükrös gépemet.
Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy semmi sem biztos. Vagyis nem biztos, hogy semmi se biztos.
-
Sumptuous
senior tag
válasz hodostamas #5079 üzenetére
Ki lehet kapcsolni a ventilátort rajta, úgyhogy annyira nem zavaró, csak feleslegesen melegítí a telefont reggelig... De majd megnézem.. :)
Más: Ezt sikerült már előidéznetek? Sosem találkoztam még vele :O [kép]
-
Silenzio
addikt
válasz hodostamas #4845 üzenetére
Én sem találtam benne ilyesmit. Ez mondjuk eléggé meglep.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
sfdrakex
nagyúr
válasz hodostamas #4845 üzenetére
Milyen videó szerkesztési bővülés? Előlapi kamera kap éjjeli módot.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Aryon87
félisten
válasz hodostamas #4617 üzenetére
Én az este OTG-n rátoltam a pendrivet, és úgy néztem végig a Godzillát a TV-n vezeték nélkülin, Desktop módban. Utána Pen ki, majd egy usb hub-ot ráraktam, és simán ment az egér+bill.
Ja a film alatt kb 18%-ot merült a teló, és még langyos sem volt.[ Szerkesztve ]
-
ffodi
veterán
válasz hodostamas #4478 üzenetére
Van benne néhány óra telefonálás, illetve chrome, messenger, youtube és egy kis fotózás.
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
bandigyerek
senior tag
válasz hodostamas #4049 üzenetére
Úgy lenne a normális, de nem megy sehogy.
-
F-ECT$
titán
-
2ofthem
aktív tag
válasz hodostamas #4037 üzenetére
Nekem 8 megapixelt ír, plusz semmi stabilizátor, én úgy érzékelem.
-
tibcsi0407
félisten
válasz hodostamas #4037 üzenetére
Neked vannak manuális opciók a manual camera-ban? Én nem tudok csak white balance-t és fókuszt állítani. Shutter, EV és ISO narancssárgák.
Update:
Tévedtem, sorry. Már megy.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Aryon87
félisten
válasz hodostamas #3815 üzenetére
Most frissult, semmi baja.
-
Foose
addikt
válasz hodostamas #3815 üzenetére
Nálam 4 órája frissült. És nincs vele gondom. Stock 9.1
De szerintem ezt az android alkalmazások topicba kellett volna...[ Szerkesztve ]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Aryon87
félisten
válasz hodostamas #3798 üzenetére
Nekem már a 178 van fent. Lehet azért ez a különbség. Na meg hogy mindketten máshogy és nem azonos időben lőttük.
-
bandigyerek
senior tag
válasz hodostamas #3796 üzenetére
Egy kicsit pasztellesnek tűnik, de szép. Nekem konkrétan jobban bejönnek a túlszaturált színek, még ha tudom, hogy természetellenesek is. Ha megengeded, kicsit belematatnék a képbe, hogy érthetőbb legyek.
Az A.I. meg dolgozik, ahogy tud. Az ég szép színeit, csak PRO módban tudtad volna visszakapni, de akkor a város bebukik és túl sötét lesz. De így is szép. -
Aryon87
félisten
válasz hodostamas #3794 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
bandigyerek
senior tag
válasz hodostamas #3794 üzenetére
RAW?
-
zaphod78
tag
válasz hodostamas #3774 üzenetére
Én is ilyent használok egy régi samu töltővel, tökéletesen működik. Először egy Blitzwolt qc3-at dugtam rá, attól melegedett, de nem volt vészes.
-
Nagyezsda
csendes újonc
válasz hodostamas #3590 üzenetére
Én ebayről rendeltem az unikornis puki színű telefonomhoz, farkasosat. Szerintem ott mindent is találsz, csak idő míg megérkezik.
Ha nem akarsz várni akkor én megnézném az Asia centerben, hátha. Ott rá is tudjátok próbálni -
Gabes13
tag
válasz hodostamas #3475 üzenetére
Hirtelen erre nem is tudok mit valaszolni. Nem az a problema hogy elotte utána vagy tenyleg nem tudom mire gondoltal. Az a lenyeg hogy csinalok automata modban egy kepet zooml-al ott oke, kattintas utan van az a pici ido amig elmenti es mintha valtoztatna a szineken. A vegeredmeny egy teljesen mas kep, a szurke inkabb lila a feher sargas. Nem ertem ez miert lehet
Stay Free-Stay Rebel! Fuck the systems!
-
2ofthem
aktív tag
válasz hodostamas #3391 üzenetére
Melyik módot használod villámokhoz?
-
zaphod78
tag
válasz hodostamas #3318 üzenetére
Én is pont így töltöm. Reggel vettem le, délelőtt gyerekeket kísérgettem, fényképeztem. Utána meló. Itt elég sokat beszélek, és 65%-on áll
[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
válasz hodostamas #3268 üzenetére
161es frissítés. milyen előző frissítésre jött meg ? Nekem még mindig a153-as van.
-
őstag
válasz hodostamas #3117 üzenetére
A P30 Proval készítetted? Ha igen csodálatos!
-
dorten
tag
Nice
-
kelekyle
őstag
válasz hodostamas #3128 üzenetére
Pro mód, 5x zoom, és manual focus végtelenre.
Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
Aryon87
félisten
Hmm.. multkor fotoztam en is villamot, igaz nem figyeltem hogy akkor engedi-e a zoomot. Igaz felettem villogott, igy a konyha ablakabol nekem a szeleslatora kellett valtanom
Na majd megnezem legkozelebb.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
tibcsi0407
félisten
válasz hodostamas #3130 üzenetére
Korábbi szoftvereknél nem így volt. Szomorú.
Jó lenne valami fasza Gcam port rá. Próbáltam a P20 Pro-s változatot, de nem stabil, kamerák között meg nem nagyon lehet vele kapcsolni.utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
5,1x zoom-nál sem? Elvileg úgy rá tudod kényszeríteni, hogy váltson.
utdetailing.hu
-
Aryon87
félisten
válasz hodostamas #3121 üzenetére
Jok lettek, de miert 4x zoomot hasznaltal, mikor a fenyfestes modban is van 5x optikai?
Sot lenyegeben az osszes mas mod is tudja a zoomokat, a portre az ami 3x es 5x tud csak.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
válasz hodostamas #3123 üzenetére
De így nagyon rontja az eredményt. Nyilván így is jól néz ki, viszont gagyinak hát a másik géphez képest.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz hodostamas #3121 üzenetére
4X zoom az teljesen digitális, nem túl ideális összehasonlításra.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
-
K Norbi
addikt
-
bébi67
aktív tag
A pipacsos képek szebbek. 🙂
-
Aryon87
félisten
válasz hodostamas #3080 üzenetére
Ennyi
Kesobb en is hozok anyagot, kb 800 kep valogatasa 4 helyszintolXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
K Norbi
addikt
válasz hodostamas #3080 üzenetére
CsakaHuawei!
-
realmadrid
aktív tag
válasz hodostamas #3059 üzenetére
Nálam az új Digis sim van a kettesben. Próbaképp gyakran kapcsolgatom egyelőre a lefedetség miatt(földalatti, metró) az egyesre, de még nem produkált ilyet.
A sas nem vadászik legyekre
-
realmadrid
aktív tag
-
reddevil1975
csendes tag
válasz hodostamas #3055 üzenetére
Sajnos az ismerősi körben ezt csinálják két kártyával a telók márkától függetlenűl ez lehet android hiba.
[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
válasz hodostamas #2902 üzenetére
Képeket elnézve azonnal rányomnák egy hardverapós hirdetésre
-
giroud199
senior tag
-
alex devil
senior tag
-
alex devil
senior tag
válasz hodostamas #2806 üzenetére
A biztonsági frissítések is kellenek sztem, nem elég bizonyos rendszer. Na, majd kiderül.
S23
-
alex devil
senior tag
-
ferrari0819
tag
válasz hodostamas #2762 üzenetére
Ezt már én sem hiszem el, hidd el! Hogy ennyire ne lehessen föl fogni egy kérést...
-
Aryon87
félisten
válasz hodostamas #2697 üzenetére
Meg minden egyébhez. Több ismerősöm is írta nekem, hogy míg benne vagyok a 3 napban, vigyem vissza a telót.
Hát ezért nem vittem vissza:
Éjszakai képeknél a parlamentes témánál normál, 5x és 10x zoom van, a nappaliaknál vegyes. Van mindenféle móddal, a Mátyás templomos az 5x és 10x zoom pl, és a Parlament mellől lőttem
A nappaliak már mókolt képek, de minimálisan, az éjszakaiak még natúrak, odáig nem jutottam még el, de bedobom, bocs hogy ilyen formában. Jó csemegézéstXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
tibcsi0407
félisten
válasz hodostamas #2722 üzenetére
Én nem láttam kivetnivalót, de biztos velem van a baj. AI ki és az expozíciót nem árt néha lehúzni, hogy ne legyen túlexponált, meg túlszaturált, valamiért azt nem jól kapja el, főleg sok napfénynél nem, de semmi olyan, amit ne lehetne egy kis odafigyeléssel korrigálni.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz hodostamas #2720 üzenetére
Az az egy XDA-s poszt pocsék felbontásban semmit nem jelent szvsz.
utdetailing.hu
-
ferrari0819
tag
válasz hodostamas #2697 üzenetére
Azt díjaznák sokan köztük én is, ha nem erről szólna a topik... Kicsit túl volt lihegve a dolog....
Az meg vessen magára aki ez miatt vissza küldte vagy le mondta a rendelt teloját.[ Szerkesztve ]
-
bébi67
aktív tag
válasz hodostamas #2653 üzenetére
Leírhatnád, hogy hogyan kell villámot fényképezni.
-
rvp20
csendes tag
válasz hodostamas #2590 üzenetére
Pár hónap múlva akkor megkapjuk mi is
-
Ixion77
addikt
válasz hodostamas #2561 üzenetére
Ma, napsütéses erdőben, 5X zoom:
Elfogadom, hogy sokaknak ez a minőség megfelelő, ez már a "Mobilfotózás szabályainak újraírása". Nekem nem felel meg. Azt is hajlandó vagyok elhinni, hogy ezzel a kisebbségbe tartozom.
[ Szerkesztve ]
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
rolandrepasi
tag
válasz hodostamas #2561 üzenetére
ennyi
-
AsusBoy
senior tag
válasz hodostamas #2509 üzenetére
ClearPlexnél nem barátibb egy üvegfólia?
Talán azt a tok sem tudja annyira bántani -
AsusBoy
senior tag
Illetve te a tokbarát megoldást választottad vagy az íveket is érintő clearplexet ?
-
AsusBoy
senior tag
Koszi
[link]
Szerinted ez nem olyan ? -
AsusBoy
senior tag
válasz hodostamas #2457 üzenetére
Szia.
Szombathelyi MediaMarktban lehet teteni clearplexet?
Ha igen akkor mennyibe kerül?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest