- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecc91
tag
Most jott meg nekem is... Vodafone
-
Fecc91
tag
1 hete megkaptam a 240 frissitest, de a 10 es sehol sincs, vodas vagyok en is.
-
Fecc91
tag
válasz Samanbacsii #6582 üzenetére
Nekem is ma jott...
-
Fecc91
tag
válasz Samanbacsii #6521 üzenetére
Se 10, se VoLTE ugy erzem nem vagyok valami szerencses
-
Fecc91
tag
válasz Samanbacsii #6518 üzenetére
Nem állítottam, a sim pedig tavalyi, tehat nem hiszem hogy az a problema, holnao felhivom őket, remélem sikerül mert eleg bosszantó hogy hivas kozben megszeretnek nezni valamit es nincs internet elerhetoseg.
-
Fecc91
tag
válasz Samanbacsii #6516 üzenetére
Nekem ez nincs... 4g+ az megvan es most jon a de.... Ha hivok akkor nincs internetem tehat hivas kozben nem tudok kapcsolodni a netre, VoLTE ikon nekem alapbol nincs ott mint neked. Ugyintezo szerint meg ez a keszulek nem tamogatott csak a galaxy s8, mate 20 stb.. Amit nem ertek.... De mint latom neked van VoLTE ikon... Tehat akkor az ugyintezo volt a hulye?
-
Fecc91
tag
válasz Samanbacsii #6508 üzenetére
Most mondtak az ugyfelszolgalaton h p30 pro ra a szolgaltatas meg nem elerheto.....
-
Fecc91
tag
Egyebkent a VoLTE vodafonenal mukodik? Ha igen hogyan tudom bekapcsolni?
-
Fecc91
tag
Erdekes, mert nekem a 224. Frissites mar megvan, megse dobja fel s frissítést...
-
Fecc91
tag
Hmm akkor most ez teljes verzió? Amugy en semmit nem kaptam HiCare en keresztül próbáltam
-
Fecc91
tag
válasz sfdrakex #6080 üzenetére
Nem hasznalok fóliát, epp most toroltem az ujjlenyomatokat, aztan most rogzitettem, hat majd meglatjuk... De azt vettem eszre hogy ha kezet mosok, es ugye szarazra torlom a kezem, utana mar nem ismeri fel rogton az ujjam, oke ertem hogy biztos kez mosas utan megvaltozott valami vagy mikro serules lett az ujjamon 😁 picit idegesít, tehát egy prémium kategóriájú telefon es ez most nem konkretan a p30 pro, gondolom mas konkurenseknel is hasonlo a helyzet vagy rosszabb de szerintem ezen meg volna mit fejleszteni, de igazabol igy bele gondolva nem latom sok ertelmet a kijelzo ala epitett ujjlenyomat olvasonak, ha oldalra tettek volna szerintem jobb lett volna, oke nem optic meg nem a kijelzoben van de gyorsabb, stabilabb..
-
Fecc91
tag
Egyebkent nem tudom ti hogy vagytok vele, de en tobbet vartam az ujjlenyomat olvasótol, van olyan amikor 10/6 ismeri fel, pedig be van allitva 5 azonosítás ugyan arra az ujjamra. Ez a kepernyobe integrált olvaso legyen az huawei, samsung..... Szerintem van hova fejlődni...
-
Fecc91
tag
Ennyim is az vodafonennal vásároltam
-
Fecc91
tag
válasz klimokrisz #5815 üzenetére
Szerintem semennyire, max a bechmark programokban van kulonbseg de egy atlag felhasználó eszre sem veszi hasznalat kozben.
-
Fecc91
tag
válasz ferrari0819 #5750 üzenetére
Hat sajna szerintem ez alaplap hiba lesz szerintem, esetleg egy factory resetet megprobalhatsz...
-
Fecc91
tag
válasz ferrari0819 #5742 üzenetére
Szerintem vidd szervizbe :/
-
Fecc91
tag
Sziasztok!
Valaki probalta mar egyebkent vizben a telot? Ugy ala natur, ip68 miatt gondolom bírni kell ugye?! csak mert azert vettem ilyen telefont hogy fürdőben, 1,5m melyen en majd videózok, legalabbis remenyeim szerint, sok olyat olvasok hogy ajanlott tok hozzá
-
Fecc91
tag
Egyebkent van itt olyan aki s10 rol valtott p30 pro ra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Magisk
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Óra topik
- Autós topik