- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepetech
őstag
válasz
T0mBd1gg3R #13781 üzenetére
Szia nekem egy Huawei AP38 Supercharge autós töltöm van. Ami nagyon durván tölt autós toltőkhözképest. Még anno Mate 9-hez vettem akkor 15.000 Ft volt de még most is 10.000 Ft körül mozog. Majdnemhogy úgy tölt mint a telefon gyári töltője :). Csak ajánlom és hogy 2 usb van benne akkár egy második kábelt is bele tudsz dugni. De a töltő csak a lila usb dugajjal és a gyári (jár hozzá) kábellel tölt gyorsan.
-
pepetech
őstag
Helló halló!
Lenne egy kérdésem amire nagyon érdekelne a megoldás.
Az a problémán, hogy pl nézem ismerősöm instastoryját és egyszercsak kikapcsol a kijelző... Hogy a francba nem érzékeli hogy megy a videó? Eddig instagramon vettem észre ezt a hibát. -
pepetech
őstag
válasz
piocasember #7843 üzenetére
Csak lábjegyzet gyanánt megjegyzem, hogy én pont 2 napja kértem vissza páromtól az s10+ telefont mert hidegrázásom volt a p30 pro-tól. Sok dolog azért fals az állításaid közt. Az s10+ és p30pro közt akkuban körülbelül 30 per lehet a Huawei javára de a Huawei alakja nagyobb is ne feledjük. Támogatás terén jobbnak érzem a samsungot és nem a frissítésre gondolok. Hanem ami bele van rakva a telefonba azt úgy ahogy megtervezték használni is tudom pl Bluetooth 5.0. kamera terén sok különbséget nem tapasztaltam (átlag felhasználás mellett) a zoom ami plusz a huaweinek de soha nem használtam a 3 hónap alatt. És ami érdekesebb számomra hogy hiába majdnem egyforma méret a telefon fogásra mégis jobbnak érzem a számít de ez is mind egyéni preferencia. Ergo nem akarom a huaweit nagyon lehuzni sok Huawei telefonom volt de a p30pro már nem az amit régen megszoktam p8-al kezdtem és mate 9-ig mind megvolt utána samsungos kihagyás történt és úgy látszik ott is maradtam mert 3 hónap alatt sem tudtam azokat az apróságokat elengedni amit a Samsung tud a Huawei pedig nem. Így távozok is a csoportból és boldog új évet 😊.
-
pepetech
őstag
válasz
Aryon87 #7036 üzenetére
Egyébként 10 alatt én ugyan úgy jobbról balra húzom el igaz 2x kell de úgy csinálom :).
És csak hogy megvédjem a számít s10+ róla jöttem és bőven hozza ezt az aki szintet mint a p30 pro duál simmel. Nagyon eltalált telefon az s10+ de sajna én is belenyultam egy p30 pro-ba ami még a páromnak sem kellett így neki az só+ után ment az s10+ om én még igencsak szenvedtem egy jó hónapot illetve sokmindenrol lemondtam amit a Huawei nem tud vagyis tudná csak a fejlesztők pont szarnak bele. Nem is értem minek raktak bele a bt5.0-át ha nem lehet kihasználni... :(. Na mind 1 ez van használjuk szeretjük de van tőle jobb és ez tény :)
-
pepetech
őstag
Időközben gyors észrevétel. Eddig gesztus vezérlést használtam. Most kikapcsoltam erre megjött a frissítés 😂. Na ez most vagy anomália vagy lehet köze hozzá ?
-
pepetech
őstag
válasz
andor80 #6989 üzenetére
Már zoshi85 leírta normálisan mert én pl hicare-n belül csak maga a hicare frissítését találtam és ez volt fél infó nekem hogy mindenki csak hicare. Ám én PC segítségével szoktam ellenőrizni de eddig sehogy semmi, ami picit bosszant az az hogy régebbi illetve gyengébb modellek hamarabb megkapják ez így nem értelmes számomra 😁
-
pepetech
őstag
Kicsit kezd izgatni a téma. Van egy 8/256-os modellem. Frissítést napi szinten nézem semmi. Hicare programba belépve nem történik semmi már átlapoztam mindent. Nem tudom ti hogy frissítettétek a telefont 😊
-
pepetech
őstag
válasz
klimokrisz #6018 üzenetére
Szerintem is mikrofon de sikerült 1x beleraknom a simtűt 😂😂😂😂.
Levert a víz és megfájdult a fejem is hírtelen utána 30 percen keresztül tesztelgettem a telefont hogy minden körülmény közt jó e a mikrofon. De hálistennek jó :). Gomb nem lehet mert amikor nem pattant ki a tálca na akkor erősebben nyomtam 😂😂😂.
-
pepetech
őstag
válasz
NavySeal #5893 üzenetére
Attól függ mit használtál előtte és mennyire használtad :).
Én s10+ ról váltottam de úgy hogy közben cseréltem a párommal mert az elején túl kompromisszumos volt a p30 pro autós felhasználás során. Viszont a párom abszolúte Samsung párti és nem tudta megszokni az emuit. Így vissza cseréltük.
Ami nekem nagyon hiányzik hogy ha lefelé suhintok akkor az értesítés jöjjön elő és ne ez az idióta hisearch de erre van rengeteg launcher. Sőt van olyan launcher ami egy az egyben megadta a Samsung kinézetét. De 2. Nekifutásra inkább próbáltam magam ehez szoktatni így kevesebb lesz a bajom vele.
A másik az a több Bluetooth eszköz kezelése vagyis a Samsung ezt támogatja és van is ilyen menupontja. Nekem nem is az kellene hogy 2 Bt hangszóró szóljon hanem hogy amíg a Spotify szól a kocsiba bt-n keresztül addig a telefon hangszórója legyen a here we go navigációé. Na ez gyönyörűen üzemelt s10+ alatt itt annyit tudtam csinálni hogy lenemitottam minden hangot a navigációban. De erre is biztos lenne megoldásom csak nem tudom milyen programot keressek mert pl a Waze navigáció felajánlja hogy a telefon hangszóróját használja. De egy 1200 km-es utat nem szeretnék a Waze vállaira támaszkodva megtenni. Többször fagyott ki nekem az évek során így félek tőle.
Szóval emui szokhato nagyon is. De a kényelmi funkciókat ha máshol megszoksz akkor nehéz őket elengedni. De egyébként eléggé egyedi bajom vannak vele így nem hiszem hogy világot váltok :D
-
pepetech
őstag
Nos csak visszatértem :). Az asszonynak kellett vissza a Samsung 😂😂. Megpróbálok vele együtt élni.
-
pepetech
őstag
Működött vagyis csak töröltem a hisearch alkalmazást. De annyi kompromisszum jött elő hogy vissza költöztem az s10+ ba a p30 pro pedig ment a páromhoz. :(. Pedig egy jó telefon lenne. De beszippantott a samsung úgy látszik pedig note 4 után p8,p9,mate9,p10 és csak utána jött samsung de hozzászoktam a kényelemhez.
-
pepetech
őstag
válasz
pepetech #5792 üzenetére
Na nagynehezen rátaláltam, hogy hiába a bt5.0 nem támogatja a proci a duál Bluetooth csatlakozást így besz#$&@m ezt a funkciót. És ahogy olvasgattam a régi melódia is megszűnt hogy lehúzzam csak úgy az értesítési sávot gépre kell dugjam ha még akarom oldani...
Na mind 1. Akkor már csak azt kéne valahogy megoldani hogy a here we go navigáció ne kotnyeleskedjen bele a zenébe. Valahogy le kéne némítanom :D
-
pepetech
őstag
Sziasztok! Mai nap váltam p30 pro tag egy fekete 256gb-os verzióval s10plus után azt mondom nem rossz. Viszont 1-2 dolog van amit samsungozás után megszoktam és most itt nem találom. Első az az hogy meg tudom oldani valahogy ha kint vagyok a fó képernyőn akkor lefelé suhintással ne keresés jöjjön elő hanem az értesítési sáv jöjjön le?
A másik az autós Bluetooth-os kérdés lenne. S10 pluson meg tudtam azt oldani hogy a telefon rakapcsolodott a kocsira szólt a zene viszont be tudtam állítani 1 programot ami csak a telefon hangszóróját használja. Így a zene szólt de a navigáció csak a telefonon beszélt. Ez a kettő ami hiányzik de még tudok lenni nélküle :). De hátha van rá megoldás.
A válaszokat előre is köszönöm :) legutoljára P10 volt nekem az nem ma volt :D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest