Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
klimokrisz
tag
100 alkalomból 100 alkalommal ment az ujjlenyomat olvasás.
Nagyon jó a tok! Mindenkinek merem ajánlani! + A tok védi az első és hátsó lencséket, ami nekem fontos szempont volt a tok megvásárlásánál.
A Csaba Centerben 4 nagyobb telefon üzletben is nézegettem tokokat hozzá de végül az interneten vásároltam meg ezt a tokot. (+ a Centerben a Vodafonos csaj felajánlotta, hogy „ráteszi nekem a védő fóliát „MINDENHOVA””, csak mennyek visszahozzá, ha meggondolnám magam :)) -
Macika66
őstag
A ClearPlex CSAK karcolás ellen véd.
Kis ponton nagy erejű ütéskor szépen törik a kijelző, a csere meg 90e Ft.
Egy 1000 Ft-os edzett, UV-ragasztós üvegnél legalább elméleti esélyed van arra, hogy megúszod pókhálós üveg nélkül a kijelzőre ejtést. A ClearPlex-nél még ez sincs, az egyszerűen nem erre való.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 5x-ös teleobjektíves lencsével emeli a Huawei a tétet, hogy fotózásban ismét hozzá igazodjanak. A sebesség és az üzemidő is ott a szeren, de hová lett a beszédhangszóró?
- LEGO klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ukrajnai háború
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BMW topik
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest