-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hotkar
senior tag
Amikor már látszólag minden mentéssel megvagy, akkor előkeresed a "Fiókok" beállítást, leállítod a szinkronizálást az összes fiókkal, utána eltávolítod a fiókokat (természetesen ez nem törli a fiókjaidat, csak a telefonnal való kapcsolatot szünteti meg).
Ha ezzel megvagy, jöhet a NAGY RESET.
-
Amíg nem engeded neki, hogy feltelepítse a 10-est, addig marad a 9-esen. Gyári visszaállításnál törli az adatokat, törölni fogja a letöltött új rendszert is. Az új tulajnak majd jelzi, hogy talált új rendszert.
De ne csak a reset csináld meg.
Az is fontos, hogy kilépj a gugli és a huawei fiókodból. Ha nem lépsz ki, a telefon továbbra is a te fiókodhoz lesz kötve, és az új tulaj nem tud a saját fiókjába belépni vele. A gyári visszaállítás csak a telefonon törli az adatokat, a netes fiókokból nem törlődik az oda regisztrált telefon. -
trouble
senior tag
dave0825 :
AtHoS :
Ami fura és ha jól értettem( ttt1-nél is ez történt ), se wifi-n, se mob.neten nem töltött be semmit !
Teljesen megfagyott a kommunikációs rész.Újra indítás sem oldotta meg
Nekem mint írtam a személyes DNS kikapcsolása segített (most kikapcs. hagytam)!
Akinek jó az angoja utánna nézhetne az XDA-n vagy más ilyen jellegű helyen, köszönöm ! -
AtHoS
nagyúr
Én pont így jártam kb. 17h magasságában, de pár perc után meguntam és nem foglalkoztam vele (zsebre vágtam a telót, azt hittem a Bp-i DIGI térerő tréfált meg). Aztán pár órával később wifi jel mellett felkiáltójelezett, ami wfi ki-be-re helyrejött (időpontját nem tudnám pontosan megmondani kb. 19h-20h között) és azóta is OK.
-
trouble
senior tag
Igen, de az én telóm egy Honor 20 view !
Ez megvolt : Hálózati beállítások visszaállítása !
Már 2x volt ui. gondom, ami megoldotta, kikapcsoltam a saját DNS-t, utánna minden ok lett !
Neked van ilyen beállítva (személyes DNS )De én is kérdezném, hogy másnak volt-e ilyen, és mi lehet ez
Megoldás ?
Mert gondolom nincs mindenkinek privát DNS !
Hát erre nagyon kiváncsi vagyok !
Ez a szoftver verzió :
[kép] -
trebrona
nagyúr
Esetleg próbáld meg:
Hálózati beállítások visszaállítása: Ez a művelet vissza fogja állítani a Wi-Fi, a mobiladat-hálózat és a Bluetooth beállításait, beleértve a hotspot internetmegosztást és a Bluetooth-párosítási információkat. Nem módosít semmilyen egyéb beállítást a Telefon készüléken, és nem töröl adatokat vagy fájlokat.
Nyissa meg aBeállítások lehetőséget, lépjen a Rendszer > Visszaállítás > Hálózati beállítások visszaállítása lehetőségre, érintse meg a Hálózati beállítások visszaállítása lehetőséget, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a beállítások visszaállításához.
[link] -
Black_Raven
veterán
Szia! azért a 18-as karikát kirakhattad volna, hogy a nyugalom megzavarására alkalmas a kép.
Én beküldeném szervizbe, mert személyesen biztos a fejükhöz baxnám ha így nézne ki pár hónap után. Megláttam a képet, egyből ledlámpa+nagyitó és körbe néztem.
szemesi69: ez osztrák szolgáltató. -
workin
senior tag
Érdekes, nekem a kamera kicsit fura, mert ugye az egész szoftver más, de majd próbálgatom, egyelőre beállítgattam mindent ami fontos, azokkal nincs gond.
Nekem nincs bajom az ikonos értesítési sávval , megfelel ez is
FR -t csináltam, update után, biztos ami biztos. Ami érdekes volt, hogy DS -es a telefon, az első kérdéseknél megkérdezte, melyiket akarom adatforgalomra használni, kiválasztottam, hogy 2. , de miután a menüben megnéztem, az 1. -es volt bejelölve, ezt majd nézzétek meg, hogy nálatok is így jelentkezett e. Illetve eddig nem írta, hogy milyen szolgáltató van a 2-es SIM -ben, ez most megváltozott, ott is írja nekem a szolgáltatót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest