- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Raven
veterán
válasz
#31757056 #2308 üzenetére
Elég ha kijelzővel lefelé leteszed az asztalra. Én nem is csodálkoznék rajta, mert farmerzsebben hordom és néha nagyon feszül szegény, ezért nem vettem pro-t, mert nem tudtam leűlni, ha a zsebemben volt.(méretre akkora mint a Samum volt)De sztem arra azt mondanák hogy nálad hajlott el, és miért nem szóltál vásárláskor, nem lesz egyszerű bizonyitanod hogy ilyen volt.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
#31757056 #1853 üzenetére
Nálam azért egyszerűbb a történet:
Átlagos napon 8 magasságában kelek és 10-re kell bejárjak a 800 méterre lévő munkahelyemre (bringával 2 perc, közben nem mobilozom) 8-10 között nincs időm a telót nyomkodni (intézem a reggeli teendőket), max, ha fel kell hívnom valakit vagy engem hívnak.
Melóban (10 - 18h30...19h) számítógép előtt ülök, nincs szükségem a teló nyújtotta "számítógépes" funkciókra, tehát gyakorlatilag telefonként használom. Haza 2 perc alatt érek és otthon szintén "vár" az asztali gép (inkább azt nyúzom a 27"-os monitor minden előnyével
)
Átlagos napon telefonáláson kívül jóformán nincs egyéb tevékenység a telóval (persze naptár, emlékeztetők, banki hitelesítés, APP frissítések, melóban levelekre 2-3-szor ránézés azért vannak)
Ebből szokott kijönni 6 nap fölötti használat 2-3 óra közötti képernyőidővel
Nem átlagos napokon picit másabb a helyzet, de ez annyira változó (navigáció, böngészés, stb...), hogy összességében üzemidőben is jelentős az eltérés előbbi átlagos napi használathoz képest
-
atike
nagyúr
válasz
#31757056 #1795 üzenetére
A felbontás beállításokat gyárilag úgy gondolták, hogy ennyi elég - és a legtöbbeknek így is van.
Ha igény van rá, hogy ettől eltérőek is legyenek akkor a megoldás tényleg az, hogy külön programot kell felrakni (a Manual Camera tényleg jó amúgy).
Kíváncsi vagyok, hogy a 10-ben változni fog-e....
-
Bailey
senior tag
válasz
#31757056 #1752 üzenetére
Ezt nekem is csinálta legelső nap. Kibontás után leszedett nekem is 2 frissítést, elkezdtem telepíteni rá az alkalmazásokat, és ugyanígy kapcsolt ki nekem is. Azóta nem volt vele gondom. Elképzelhető, hogy a frissítések zavarnak bele, mivel új a telefon, nem volt még töltve, így tényleg kell pár töltés, hogy rendesen mutassa az értékeket.
-
Black_Raven
veterán
válasz
#31757056 #1734 üzenetére
Nem tudom, a másik fóliával. Vagy rajta van csak nem látod, tudod ez a legújabb nano technológiás termék, 0.05mm, 9H, FP compatible, antistatic, ujjnyomot nem gyűjti...ja ez nem az.
igen, és ilyen ronda fehér keret lesz rajta a portól egy nap után, mint alattam a képen láthatod..
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
#31757056 #1721 üzenetére
Nekem a Pron nyaraláskor sikerült egy kis kört karcolni a kijelzőre, nem tudom hogy történt, több karc nincs, fólia nincs rajta. A hátulja a tok alatt tiszta karc a portól, többet nem veszek tokot telefonra. Feleségem p30asán a gyári fólia van, az tiszta karc, alatta az üveg remélem nem, övé is tokban van, az nem karcos alatta, de nem is olyan munkát végez mint én.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Jóval olcsóbb, mint a csúcsmodell, de majdnem annyit tud. A legfrissebb trükkök nincsenek benne, de van olyan funkciója is, ami a drágább verzióból hiányzik.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest