- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kopee75 #5739 üzenetére
Nem volt vészes, de sajnos az nincs garantálva, hogy nálad is ugyanígy elmúlik. Eleinte jöttek-mentek a különféle app-ek, szóval tényleg nem tudom, hogy mi hozta helyre. Telekom, gyári ROM, rootolva az első naptól kezdve, így nem ez a titok nyitja. Rocket Dial Pro-t használok a gyári telefon helyett, mondjuk ezt nem a kezdetektől, mert többet is kipróbáltam (a gyárit talán egyszer sem használtam, mert nem tetszett). Valami köze van a csengéshez, de nem állíthatom, hogy ez a tuti megoldás.
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
kopee75 #5730 üzenetére
Szia!
Nem tudom miért van gondod a hanggal ,mert én is a T-Mobil-tól vettem és nagyszerű a hang és hangos valamint nem állítgatja magától.
Egy hete vett két ilyen telefont a két uncsim meg amikor én vettem akkor a haverom.
Ugyan attól a szolgáltatótól és semelyikünknek nincs ilyen problémája szóval csak néhány telefon olyan hibás mint a tiéd.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest