- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szabonagyur
félisten
válasz
Kinsiinoo #5873 üzenetére
Akkor a teamviewert kell használni ahogy mondtam. Bár azért ne számíts olyan nagy élmányre telón mint gépen. Nem tudom milyen telóról akarod de ha Y300 annak a felbontása is meg kijelzője is elég kicsi ehhez sztem. Mondjuk egy FHD kijelzőt mire végig görgetsz az nem kis munka sztem..
Mondjuk én gépről használom a progit másik gép irányításához úgy tökéletes
-
szabonagyur
félisten
válasz
Kinsiinoo #5871 üzenetére
Szia
Gépre fel kell rakni az asztali klienst hozzá mindenképpen, mobilra a mobilt. Gépen a progit be kell állítani, hogy lehessen távolról vezérelni vele. Telór wifire rakni elindítani, asszem be kell lépni az adatokkal amit megadtál távoli vezérléshez és megy is.
De pl VLC-t lehet irányítani a VLC remote alkalmazással is, kb mint egy távirányító úgy működik.
-
ludla
őstag
-
ducsidu
senior tag
válasz
Kinsiinoo #5866 üzenetére
Tök jó, mert nekem is pont ezek voltak a szempontok vásárlás előtt.
AKG K518LE jó elektronikus zenéhez, 15 k környékén megkapható. Ami még nálam fontos volt, az a hordozhatóság. Kicsi és ki lehet fordítani a hangszórókat.
Volt még valami Sennheiser ennyiért aminek a mély hangjai jobbak voltak, de az nagy, nem forgatható és a párnája nem műbőr, szóval nem szigetel túl jól.Az AKG-nek a legmagyobb negatívuma, hogy sokáig kényelmetlen használja, nekem eleinte kevés használattól is fájt a fülem, de már bejárattam.
Ez nem a fül körül támaszkodik, hanem a fülön ül.
Azért próbáld meg megnézni vásárlás előtt, talán néhány MM-ben még kipróbálható.
-
laximus
tag
-
x1port
addikt
válasz
Kinsiinoo #5197 üzenetére
Akkor Te meg tedd 900 -ra
Szerk.: Egyébként ennek egyenesen arányosnak kellene lennie.
Mert minél feljebb húzom annál világosabb de pl. szobai használatnál lejjebb veszem a fényerőt akkorára mint ha 67-en használnám.
De ha napsütésben kell használni akkor ott a tartalék fel tudom rántani maxra. -
pilgrim108
csendes tag
válasz
Kinsiinoo #5144 üzenetére
Látja a hálózatot, hívni is lehet vele, csak nem tudom befejezni a hívásokat. Hiába teszem le, nem bontja őket és tovább számolja a hívásidő. Ha megszakítom valahogy, akkor pedig a következő hívás előtt újra kell indítani a telefont, különben nem engedélyezi a kimenőt...
Már az összes custom romot kipróbáltam, de semmi változás.
-
x1port
addikt
válasz
Kinsiinoo #5099 üzenetére
Előre borítékolom,hogy sosem! fogsz olyat találni ami majd megfelel Neked/Nektek mert nincs.
Össze-vissza megy a backportolás a készítőknél .
Belakni egy telefont 10 perc alatt lehetetlen , de az igaz hogy a hibákat vagy épp a pozitívumokat ki lehet szűrni ennyi idő alatt az előző romhoz képest.
Anno én is beleestem ebbe a hibába..romolgattam orrba-szájba de egyik sem felelt meg.
Nemrég amikor megvettem az almámat akkor döbbentem rá hogy milyen érzés az ,hogy mindenféle szopóág nélkül használni valamit.
Igaz ez a telefon nem az a kategória de bátran kijelenthetem hogy simán használható örömmel ez is a gyári rendszerével.
Leszámítva pl. a hangrögzítést.. de ez kb 100 emberből 1-et érinthet....Szvsz jó hobbi ez a telefon romolgatás de az hétszentség hogy csak terápiával lehet kijönni belőle
-
colonell
senior tag
válasz
Kinsiinoo #5037 üzenetére
Rom toolbox lite is tudja szerintem, nekem a pro van fent
-
dokee78
félisten
válasz
Kinsiinoo #4840 üzenetére
Szerintem te nem Xperia L-t használtál akkor.
De elfogadom,mert mindenki a sajátját akarja védeni.
Nyissál meg legközelebb pár alkalmazást is ne csak lapozz egyet,kettőt az app drawwerben.
1GB RAM az csak 1GB RAM.
Nem vonom kétségbe a Huawei optimalizálását,de multitaskinghoz kevés az 512 MB RAM,legyen az Huawei,Sony,Samsung vagy bármelyik gyártó. -
ducsidu
senior tag
válasz
Kinsiinoo #4828 üzenetére
Amiért a Mobilaréna sincs angolul.
Egyébként Google Chrome automatikusan lefordítja a szöveget.
Mivel nekem csak a Lewa OS-szel és a FusionX-szel van hosszabb távú tapasztalatom és utóbbi bugos, ezért csak a Lewát tudom ajánlani. Gyorsabb, mint a gyári, MIUI-ra hasonlító felület, szóval nekem tetszett. -
ducsidu
senior tag
válasz
Kinsiinoo #4825 üzenetére
Menni fog a HD felvétel de nagyon alacsony FPS-sel (ezt a FusionX alapján mondom, Lunatic Pandora-ban nem próbáltam a kamerát).
Bravia Engine-t, Beats-et egyéb modokat felrakhatsz magadnak akármelyik romra. Nézd meg HTCMania-n az összes rom topikját és a leírás alapján dönts, óriási különbségek nem lesznek, mert szinte az összes gyári alapú (kivéve a Lewa OS-t és a CM-eket, de utóbbiak még bugosak). -
ducsidu
senior tag
válasz
Kinsiinoo #4809 üzenetére
Az Advanced-ben vannak felesleges appok és widgetek.
Mindenkinek: A többi modot akármikor fel lehet rakni magadnak, ha találtál egy jól bevált romot felesleges ezt felrakni. Szerintem nem annyira jó, mint ahogy a leírás alapján tűnik, ugyanolyan, mint a többi gyári alapú rom, szóval bugok nincsenek.
-
colonell
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB touchscreen
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest