- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
ANDROID??? #18141 üzenetére
Én CM 10.1-es romot használtam. Ez számottevően gyorsított rajta, de csak önmagához képest.
Szerintem csak akkor éri meg, ha van időd és türelmed vacakolni vele, mert nem egyszerű, és a lassúcska rendszersebesség miatt sokátart, mire belakod, mindent feltelepítesz stb.Ami egy új telón kb. 1 óra, az ezen több órányi küzdelem. És akkor minden klappolt elsőre. Ha újra kell kezdeni valami miatt, akkor a stopper is újraindul.
Szerintem nem igazán éri meg.
Szerk.: a gyomirtás nem sokat ér önmagában, csak ha Greenify-jal fagyasztod a rendszerappokat. Ahhoz viszont már a fizetős verzió kell, Xposed keretrendszerbe ágyazva, ami szintén nem egyszerű móka.
Ja és akkor a funkcionalitás is csökken, nem jönnek meg az értesítések (próbáltam) stb.
Érdemesebb 25 körül venni egy új HomTom-ot az eustock-ról, vagy használtam egy Xiaomi-t.
-
janeszgol
félisten
válasz
En a gyari romot hasznalom, kigyomlalva, de gyarin tartva, tehat csak letiltogatva dolgokat.
-
sgergi
veterán
válasz
Én a FusionX-et tettem fel legutóbb, az öcsém a mai napig használja a telefont vele. A lehetőségekhez képest jó választás, de a teló ma már nem egy erőgép.
BL-t kell nyitni és recovery-t kell feltenni.
-
wookie
tag
válasz
ANDROID??? #17866 üzenetére
Ha bem mókolt,akkor úgysem engedi a fontos fájlokat törölni.Amúgy meg csinálj róluk mentést.Pl. másold át őket egy mappába,aztán ha sikít valamiért,akkor visszamásolid amit keres.Én is már töröltem feleslegesnek gondolt fájlokat,de nem keresett semmit.
-
janeszgol
félisten
válasz
ANDROID??? #16749 üzenetére
Az S Advance-nak nagyon jó kamerája van. Viszont szoftveresen érhetnek meglepetések. (Nem a kamerát illetően.)
-
sgergi
veterán
válasz
ANDROID??? #16749 üzenetére
Kicsit erősebb, kicsit több a ram, nekem a csomagolása kevésbé jön be. Én arra nem cserélném, max akkor, ha 1:1-ben menne a csere. Ha rá kell fizetni, akkor szerintem már nem éri meg.
-
monalala
aktív tag
válasz
ANDROID??? #16690 üzenetére
A gyári rom már csak ilyen. Dobj rá valami fincsi főzött cuccot. Mondjuk AOSP vagy Carbon. Én ezeket használtam és nem lassult be hónapok alatt sem. Volt 3 ilyen teló a családban.
-
törölt tag
válasz
ANDROID??? #10077 üzenetére
Töröld a gyórsítótárat ("Alkalmazások kezelése" menüpont) és indítsd újra a készüléket (fastboot legyen kikapcsolva)!
@ (#10078) yuri90:
Ez valószínűleg az alkalmazásba van kódolva. Töröld le, és használj más zenelejátszó programot. -
crause
csendes tag
válasz
ANDROID??? #8797 üzenetére
Az nézőpont kérdése, hogy öngól e, viszont tény, hogy mi "szívjuk" a fejlesztés eme következményét!
Dj.Kütyü: például akár csinálhatsz téglát is a telódból - különösen ilyen felkészültséggel, a kérdéseidből ítélve - viszont aztán lehet egy jó kis időtöltésed, hogy életet varázsolj bele.
A viccet félretéve, mielőtt "neki ugrassz" javasolt a témában némi tájékozódás, Olvasgasd a topikot, a javadra fog válni!
-
crause
csendes tag
válasz
ANDROID??? #8782 üzenetére
Nálam a anno, a telenoros frissítés után ugyan az volt az ábra ...., illetve azóta is.
-
x1port
addikt
válasz
ANDROID??? #8688 üzenetére
Nálam nem csinálja. Én Telenoros vagyok.
-
törölt tag
válasz
ANDROID??? #8678 üzenetére
Igen, néha egy pillanatra ugyanez van nálam is.
-
tigipuf
senior tag
válasz
ANDROID??? #8345 üzenetére
50b190 az utolsó T-rom,a többiek amit irkának az a telenoros romok.
A T-s mobilok közt ez a legfrissebb nyugodtan felteheted,de ha buhera vitéz vagy akkor nem biztos,hogy felmegy.(ha már piszkálgattad esetleg a telót) -
bazsimano
őstag
válasz
ANDROID??? #8297 üzenetére
szia! nekem van fölös matt foliom ibejrol
szoval ha gondolod akkor megoldhatjuk -
x1port
addikt
válasz
ANDROID??? #8291 üzenetére
Így van. Ahogy felettem írták.
Vannak esetek amikor a digitizer nem reagál bizonyos részeken. De ez nagyon kevés embernél jelentkezett eddig , és ezt a hibát már vszeg Te is észre vetted volna. -
mckangi
senior tag
válasz
ANDROID??? #8291 üzenetére
Nem érintkeznek bizonyos területek.
-
x1port
addikt
válasz
ANDROID??? #8289 üzenetére
Ha a kijelzője okés akkor nem lesz gond.
-
Jamcsabi
tag
válasz
ANDROID??? #8283 üzenetére
Igen, mindenképp érdemes frissíteni, a Viber hibajavításon kívül jobb lesz a memória-kezelése.
A tárcsázóba beépülő VoIP kliens viszont el fog tűnni.(#8285) smilike1981: Úgy tudom a Telenor még csak a B194-es verziószámú firmware-t adta ki. Vagy nem telenoros firmware-t tettél rá?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
ANDROID??? #8283 üzenetére
használsz Vibert?
-
TonyIsBack
csendes tag
válasz
ANDROID??? #8208 üzenetére
Szia!
Ezt a bőr tokot ajánlom. Kb. 2000 huf szállítással együtt és másfél hét alatt megérkezik. Nekem ez tűnt a legmasszívabbnak (van pink-ben is
).
-
Jamcsabi
tag
válasz
-
kezman
őstag
válasz
Fólia kell, tokot én speciel nem használok, valahogy macerás, zsebben hordom, max nyáron övtokba, egyszerüen nagyszerű, az elején az összefoglalót olvasd el, ott a lényeg
-
kisCsirek
csendes tag
válasz
ANDROID??? #6762 üzenetére
Pénz miatt.
-
konzi
aktív tag
válasz
ANDROID??? #6707 üzenetére
az ot995-ot nem lehet egy napon emlegetni az y300-al. aattol meg a g300-is sokkal gordulekenyebben dolgozik az y300 alom hozza kepest :-)
volt szerencsem mind a 3 telt hosszabb ideig hasznalni. -
válasz
ANDROID??? #6637 üzenetére
Nem kérdéses, Y300.
-
x1port
addikt
válasz
xperia e : A kijelző 3,5 hüvelykes képátlóval és 320 x 480 képpontos felbontással rendelkezik.
Alcatel 991 : no comment
-
x1port
addikt
válasz
Y300
......a Desire C burkolata alatt egy mindössze 600 MHz-en ketyegő Qualcomm MSM7225A processzor dolgozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest