Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
haxiboy #13138 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe a hivatalos márkaszerviz oldalát: [link]
"Miért vontak garanciát beázásra mikor nem is érte víz a telefonom?
A telefon nem csak akkor tekinthető beázottnak, ha vízbe illetve valamilyen folyadékba esik. „Beázás” megtörténhet akkor is, ha esőben, vagy párás helyen használjuk, pl. magunkkal visszük a fürdőszobába, gyermek bekapja, vagy csak rábillen néhány csepp folyadék. Ezért kérjük, használja körültekintően készülékét, mert ilyen esetben a gyártói utasítások értelmében a szerviz nem végezheti el a javítást garanciális keretek között."Egyébként helyileg hol van az indikátor a telefonban? Tudnál esetleg róla egy képet készíteni?
-
fricy81
tag
válasz
haxiboy #12204 üzenetére
SlimKat: http://www.modaco.com/topic/368306-rom442y300g510-slimkat-25-rc1-unofficial-26012014/
Feltettem a Deezert, online hallgatás megy rendesen, nem szaggat, bár még épp csak tesztelgetem, de rendesen nyomja, gyorsan vált a számok között. Mondj olyat ami nálad mindig rossz, és megpróbálom letesztelni. CM 10.1
@cigam: Hmm, a féltégla veszély jogos, aláírom. Azt viszont nem tudom honnan állapítottad meg, hogy ez tuti HW hiba, simán lehet szoftveres gebasz is. A garanciavesztés meg értelmezésem szerint a nemhivatalos simunlockból fakad, de jó a meglátás, hogy HA az üzlet függetlenítve árulta, akkor vállalnia kell a szavatosságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest