Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
válasz
szabeska #13384 üzenetére
Egyértelmű, hogy ezzel nem igazán kell foglalkozni, én csak arra reagáltam, hogy belakva nincs több szabad mint 80Mb. Csak Bass úgy írta az előző hsz-t, hogy abból egy idelátogató egyértelműen azt veszi ki, hogy TÉNYLEG nincs több ettől. Pedig van, csak nem mindegy ki mit használ....
-
jopont
senior tag
válasz
szabeska #13204 üzenetére
Sajnos másik verzióval is ugyan ez
Nem tudom, mit csinálok rosszul? Vagy lehet esetleg telefon hiba. Maga a készülék működik rendesen.Innen próbálok feltenni.
-
fricy81
tag
válasz
szabeska #12511 üzenetére
Ha van play áruház, akkor valami gapps van a csomagban.
Általában gyári (stock) alapú romban mindig van gapps, és Cynogen/AOKP/SLIM, stb, tehát nem gyári romban soha nincs gapps licenszelési előírások miatt. Tehát ha azt látod, hogy egy rom b199 alapú, akkor nem kell gappsot keresgélned, csak a hiányzó cuccokat leszedni az áruházból...
-
szoszo1973
aktív tag
válasz
szabeska #12469 üzenetére
Felraktam az sd-re a zip-et.
Beléptem twrp-be wipe-oltam mindent. Aztán install.
Aztán reboot system.
Semmi extra. Ugyanúgy raktam fel mint bármi mást.
Egyébként én a data-t is mindig wipe-olom. Bár a leírásokban nincs benne.De mikor újra indul a teló elég sokat kell várni hogy elinduljon a rendszer.
-
BeerBier
senior tag
válasz
szabeska #12368 üzenetére
Értem én amit írsz,engem is meglepett elsőre hogy pl böngészőt félretéve más programot betöltve a böngésző voltaképp ujratölt..
De gondolj bele,én pl egy SE Xperia X8-ról váltottam erre a készülékre,ott már a böngésző önmagában is leakasztotta a telefont..
Nomeg ezért az árért amit ezért a készülékért kérnek,sokkal többet nem várhatunk..
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest