Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
Itt most nem arról van szó hogy beázott-e, mert nyilván igen hisz látom a foltokat, A probléma ott van, hogy hogyan keletkezett a beázás. Nyilván nem vízállónak/páraállónak készült, de ha már ennyitől képes beázni. Nem sz@rrá áztam mint fogalmaztál. Szimplán megáztam egy 15 perces séta alatt, a nadrágomnak nem kellett 5 perc és teljesen száraz volt.
-
haxiboy
veterán
Ez az hogy ekkora esőben más telefonok vígan bírták...15 percet lehetett a telefon a farmerzsebemben.
Teszem azt az Xperia Minivel szakadó esőben fél órát telefonáltam, nem ázott be. A galaxy s-t gyakran vittem magammal fürdeni, párás levegőt vígan bírta, esőben telefonálás szintén. Xperia X8-at 2x ejtettem fürdőkádba az elsőnél kb 2-3 percet is benne lehetett semmi baja nem lett, a másodiknál halt meg, klóros medencevíz. Úgy gondolom egy telefon nem hímes tojás amit vitrinben kéne tartani, de még csak tokban sem. Ha tokban kéne tartani akkor írják bele az útmutatóba, és adjanak is hozzá vízhatlan tokot. -
haxiboy
veterán
Üdv. 2 nappal ezelőtt egy kisebb esőben sikerült megáznom és a telóm a zsebemben volt (y300 természetesen). Szuperül megázott, indikátor szép piros lett, kijelző meg frankón foltos. Az lenne a kérdésem hogy ezt most megcsinálják-e gariba vagy dobjam a kukába? Mert igazából szerintem ez rendeltetés szerű használat, érdekes mód az előző telefonjaim bírták az esőt. (Galaxy S, Xperia Mini, stb., ennek elég volt egy kis nedvesség és undorítóan néz ki, szárítgattam de nem akar kiszáradni. Hátlap mögött olyan mennyiségű víz volt csoda hogy bekapcsol még...
-
haxiboy
veterán
Más is találkozott azzal hogy a külső/belső tárhelyet unmountolja? nem egyszer fordult már velem elő, a gyári romokkal, illetve azok változataival. Swiftkey nem tudja menteni a nyelvi modult, nem lehet fényképezni stbstb.
-
haxiboy
veterán
Hali. Olyan problémám van a 197-es ilusion rommal hogy a belső tárhelyen lévő alkalmazások egy darabig jól van kiírva a méret, később meg 80gb körül. Lol. Illetve a shell időnként egymás után 200x kér superuser jogokat de ötletem sincs hogy mit csinál mert semmi logot nem találtam. Ötlet? B199 - es rom telenorosra is fel megy esetleg ilusin-nak van új update? Kamera sem megy (sd kártya után rinyál), illetve ha újra indítom a jó kis 4.1.1 hiba hogy a fizetős SwiftKeyt újra engedélyezni kell... Ez inkább zavaró..
-
haxiboy
veterán
-
haxiboy
veterán
válasz
Hardver Arc #12201 üzenetére
A témánál lehet változtatni, a képernyőzár hátterét is.
-
haxiboy
veterán
Valaki próbálta már az új nightly cm11-et és mellette a Deezer-t? Az oké hogy ha online módban még el-el döcög rajt a zene...és megakad kb 3. másodpercenként, de a leszinkronizált zenét ha elindítom akkor a telefon fél percig nyögdécsel aztán frankón rebootol, CM10.2 vagy 10.1-el megy a Deezer?
A gyári romon ment szépen, csak katasztrófális amint a swiftkeyyel csinál...Újraindul letiltja, nem tudja menteni a nyelvi modult, nem tudja betölteni a nyelvi modult! Anyád...és nekik pont a 4.1.1-et kellett felrakni ami még a google bevallása szerint is SZ@R -
haxiboy
veterán
-
haxiboy
veterán
Y300-ra mi a legfrisebb telenoros firmware? Jelenleg a B194-es van fennt, nem mintha gond lenne vele vagy ilyesmi csak szeretem naprakészen tartani a rendszert
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Mobil flották
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Bestbuy játékok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest