Hirdetés
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabeska
addikt
Üdv, gazdagabb lettem egy ilyen telóval 196-ra telepítettem fel a FusionX-et, fain minden
F1
-
szabeska
addikt
válasz szoszo1973 #12251 üzenetére
Szia! Nálad működik a google szinkronizáció a beállításokmenüpontban? Nekem hibát dob, szinkronizálási hiba néven :S
F1
-
szabeska
addikt
-
szabeska
addikt
Egy gyors kérdés, a v1.0-s FusionX-et mindegy, melyik verzióra telepítem? (b196 vagy b199)?
F1
-
szabeska
addikt
Reggelt! A belső tárhely alapértelmezetten FAT-ra van formázva. Mi történik, ha FAT32-re formázom windows alól? A Beállítások menü formázás opciója a belső tárhelyet is formázza?
F1
-
szabeska
addikt
Én fogtam magam, egyik rom sem jott be, így visszatettem a gyári 199-et, kipucoltam Root App Delete-vel majdnem mindengyári appot jegelve, de feldobtam vagy 20 sajátot. Nova launcher, rá egy MIUI 5 hd téma, olyan szélsebes hogy el sem hinnétek 4 órája letettem kikapcsolt wifivel és kikapcsolt 3g-vel, azóta egy tök vízszintes vonal megy az akkumulátornál a szabad ram 100 mega úgy hogy megy a face, messenger, skype, viber, badoo, nova launcher állandóan memóriában marad beállítással, meg tököm tudja még mennyi minden, rendszer dolgok, telefon, billentyűzet, rendszer ui, google szolgáltatások pl.
F1
-
szabeska
addikt
válasz szoszo1973 #12362 üzenetére
Egy zip-et tettem fel twrp-ből, ami dload-ból lett kicsomagolva. [link]
F1
-
szabeska
addikt
válasz BeerBier #12364 üzenetére
Nem az akadozásról van szó, hanem ha pl háttérbe teszed a böngészőt 3 megnyitott lappal, vagy facebookot, vagy bármi egyebet, és 5 perc múlva visszamennél, akkor nem úgy van ott ahogy hagytad, hanem újratölt az egész, mivel közben a rendszer kipucolta a virtuális memóriából... ez a hátránya a kevés ramnak, nem az akadozó rendszer.
Egy kérdés, a Mobiladat mindig aktív menüpont mit jelent? Más készüléken nem találkoztam vele. Ha csak az adatok engedélyezését pipálom be, akkor nme lesz folyamatosan mobilnetem?
[ Szerkesztve ]
F1
-
szabeska
addikt
válasz agyhalottak #12391 üzenetére
Vicces lenne, ha egy szaros huawei fuggetlenitese miatt lecsuknanak valakit ^^
[ Szerkesztve ]
F1
-
-
szabeska
addikt
-
szabeska
addikt
válasz szoszo1973 #12468 üzenetére
Érdekes, feltettem, előtte wipe-oltam mindent, installalom, erre kiirja a twrp hogy nincs fent OS, biztos ujrainditom-e a telot... ujrainditom es a logonal megall minden. Hogy kell ezt feltenni??
F1
-
szabeska
addikt
válasz szoszo1973 #12470 üzenetére
Hát, ha mindent wipe-olok, installalas utan azt irja unable to mount system... ugyanaz....eddig minden mas rom felment szo nelkil Ahh ugy tunik megis sikerult, feltettem egyszer,aztan megegyszer, akkor mar nem irta hogy unable to mount Remelem igy mukodni fog Nem tudom mi okozza ezt :S
[ Szerkesztve ]
F1
-
szabeska
addikt
-
szabeska
addikt
A hardveres gyorsitast erdemes bekapcsolni? Vanhatasa az akkumulatorra? Es barmi egyebet a fejlesztoi lehetosegek kozott?
F1
-
szabeska
addikt
válasz szoszo1973 #12481 üzenetére
Ez a mennyit bír olyan hülyeség, nekem is az van fent, a mobilnet szívja, képes fél óra böngészés alatt 10%-ot leszívni minimum. Ha használod ugyanúgy merül, ha nem, akkor meg minek okostelefon? Ha leteszem és nem nyúlok hozzá, egy hétig is bírja, na?
F1
-
szabeska
addikt
-
szabeska
addikt
Fotózáshoz milyen kamera appot ajánlotok? Melyik csinálja a legszebb képeket?
F1
-
szabeska
addikt
válasz freshman2.0 #12540 üzenetére
Bekapcsolás hangerő fel + bekapcsoló gombbal, ha jön a lógó, bekapcsoló gombot felengedni, hangerő fel-t nyomvatartani amig be nem jön a recovery. Wipe data/factory reset, ez mindent töröl a telefonról, gyári állapot, vigyázni kell vele!!! Hangerő gombokkal navigálhatsz a menüben, a bekapcsológombbal választasz menüpontot.
[ Szerkesztve ]
F1
-
szabeska
addikt
-
szabeska
addikt
válasz v.attis #12554 üzenetére
Illusion 199 alatt megy a kepernyofeloldas hangerogombokkal, es az akkut is jobban kimeli egy gyors kerdes, ha felveszem a fenyerot syste mtunerrel, es az akku kijelzest, akkor twrp mentes megorzi ezt? es ha torlom utana az appot, akkor is marad a szerkesztes? erdemes felvenni a fenyerot, valaki megcsinalta mar?
F1
-
szabeska
addikt
Hali! A 29%-os figyelmeztetést hogyan tudom rom toolbox-al eltűntetni? Ez nincs benne az első hsz-ben
F1
-
szabeska
addikt
Hmm, sikerült beállítanom a százalékos akku kijelzést, de megmaradt a sima akku ikon is. Hogyan tudom eltüntetni? Nincs szükségem 2 kijelzésre
F1
-
szabeska
addikt
Hali. Hogyan tudom kideríteni, hogy mi ébresztgeti fel a telefont éjjel? Eddig 0 %-ot merült éjjel, mostanában 5-10-et
F1
-
szabeska
addikt
MIUI romot hasznal valaki? van olyan verzió ami ugyanúgy hetente frissül? vagy ne is álmodjak?
F1
-
szabeska
addikt
Gyerekek miért van az hogy mindenről tudok twrp mentést csinélni, de a 197-es Ilusion-ról nem? Failed to create backup folder error, akarhanyszor es akarhova probalom
F1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- EAFC 25
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Óra topik
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - független, doboz, garancia
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest