- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Snapdragon lapkára épülhet a következő Samsung strapamobil
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Nekem kb. ezzel a használattal max. 3 nap. Gyakorlatilag minden le van tiltva: 3 dolog megy: battery indicator, Google szolgáltatások (nemtommi), Android billentyűzet. A 3 nap alatt max. 2 óra telefonálás + 2 óra wifi összesen, és ennyi, lehet tenni töltőre. Csak 2G, és este alszik a teló. Azt hittem, az én akksim a jobbak közé tartozik...
-
suste
veterán
válasz cserri18 #2694 üzenetére
Amiket írtál, azoknak szerintem semmi köze nincs a wifi hibához.
Vagy hardveres hiba, vagy oprendszer/driver hiba, vagy csak sim kapcsolódási hiba.
A routert tesztelted más eszközzel? Router újraindítás volt? Más helyen/routeren próbáltad a telefont? Esetleg telefon kikapcs, akku ki/be? -
válasz fireman123 #2675 üzenetére
Van valakinek a linkelt bolttal tapasztalata? ~110 pozitív értékelés nagyon szép, csak relatíve kevés, és mindössze az elmúlt 9-10 hónapból vannak.
Viszont szimpatikus az ár, és ha tényleg gyártói garancia van, akkor végülis mindegy, csak addig működjön a bolt amíg megveszem, nem? Pont amikor kinéztem az Y300-at akkor fogyott el minden áruházból úgyhogy már nagyon vártam hogy legyen valahol...
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
cserri18
csendes tag
válasz Dani811 #2654 üzenetére
Nálam is ez van, már második napja nem megy a wifi. Fogalmam nincs mitől, eddig tök jól működött. Felraktam azt az időjárás widgetet amit a minap emlegettek, meg a WakeLock Detector-t, kiiktattam a térképet, meg még néhány jelentéktelen dolgot, pl élő héttérkép ilyesmi.
Azóta leszedtem a két progit, de semmi sem változott.látja a wifit, jelzi is, jó a jel is, mégsem tölt be semmit róla.
Van valakinek ötlete mit lehetne próbálni? Baromi bosszantó.
Vagy ez most szervíz?
gyári beállítás visszaállítás segíthet? az mindent eltűntet a telóról? -
r3nat0
csendes tag
Szerintem a 0.hsz ba be lehetne írni a Backup ot mert sokan nem tudják, hogy hogy kell és hasznos is lenne. Persze lépésekben leírni.(ez csak az én véleményem)
[ Szerkesztve ]
-
Dani811
aktív tag
Akinek van teljes backupja egy Telenoros készülékről, az kérem dobjon egy PÜ-t!
Tényleg nagyon fontos! -
Bass
addikt
Sziasztok
Tud valaki olyan tuti progit amivel a beszélgetéseket fel lehet venni,letöltöttem a sokak által istenített allcallrecordert de az én hangom az szuper de a másik fél nagyon halk,van erre tuti program mert próbáltam sokat de egyik sem működött jól,asszonynak van egy ős ot-808-as telója az alapból szuperül csinálja,androidra van egyáltalán ilyen progi?"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
hun620
aktív tag
válasz fireman123 #2679 üzenetére
Jaj, nem neked ment bilyjoe20nak szántam
[ Szerkesztve ]
>> Galaxy Tab 2 7.0 P3100/P3110 matt/fényes (klasszikus) fólia, Galaxy S WiFi 5.0 fólia >> http://bit.ly/11HvvRU <<
-
hun620
aktív tag
válasz fireman123 #2675 üzenetére
Sajnos adminisztrátori utasításra erre nem szabad válaszolnom, de ha visszaolvasol, akkor remélem választ kapsz
>> Galaxy Tab 2 7.0 P3100/P3110 matt/fényes (klasszikus) fólia, Galaxy S WiFi 5.0 fólia >> http://bit.ly/11HvvRU <<
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
kerdes...
sms irasnal karakterszamlalo nuku? vagy valahogy elo lehet varazsolni?
udv
b.[ Szerkesztve ]
-
bilyjoe20
csendes tag
sziasztok, a kérdésem, h milyen gps progi fut el rajta hiba nélkül? nekem sygic aurával nem ment...
-
fireman123
őstag
Aki vásárolni akar....újból kapható függetlenül is! (...én egy kicsit elbizonytalanodtam az 512 MB RAM miatt, így megvárok pár új készüléket...persze drágábban......pl. Xperia M, ....aztán majd meglátjuk)
[link] ....az ára nem változott, ennyiért adták a korábbi készletből is....[ Szerkesztve ]
-
strunyo
tag
Sziasztok
Rádióval kapcsolatban tapasztalt valaki olyat, h ha a készülék a kezében van akkor normális az adás, ha meg leteszem az asztalra akkor szinte totál elmegy a jel?
-
kovacs196
csendes tag
Sziasztok, vknek sikerült szóra bírni hívásnál az svox mariskát?
Tesztbe műxik, amit írok felolvassa, de hívásnál nem akar megszólalni.
Vagy vm hasonló progi?( Tel. a hirdetéseimhez szól, nem ide)
-
colonell
senior tag
válasz blackfly #2668 üzenetére
Elvileg minden szoftverfrissítésnek 2 fáljból kell állnia.Az egyik maga a rendszer a másik pedig a vendor fájl ami a taskbar-ért felelős,ki tudja miért ezt valahogy már a G300-asnál is kifelejtették néha.tehát ha nem találsz a B190-es verzióhoz való vendor frissítést
ha jól emlékszem erre frissítettedakkor marad a Notitogglefree -
Márton
nagyúr
"a kisebb felbontású mozik gyönyörűen futnak"
Ez konkrétan mit jelent? Egy 800x480 felbontású saját kódolású
(akár mpeg2) videó szépen fut és tűéles?Gyro van a készülékben?
thx
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Bencexx
csendes tag
válasz mdani01 #2666 üzenetére
Nekem ugyanez a bajom és fogalmam sincs hogy mi teszi ezt. Annyit már sikerült kisilabizálnom, hogyha valamit csinálok a gépen a memókártyával (pl. teszek rá új zenét) akkor várnom kell majd egy 15 percet (a PC-től való lecsatlakoztatás után) mire a galéria és a zenelejátszó beolvassa a kártyán levő zenéket és képeket. A régi telefonom SD kártyájáról pedig ha ráteszem a fényképeket, akkor SOHA nem tölti be sem a galléria a képeket, és egyik zenelejátszó sem a zenéket. Fura dolog ez, neten ha rákeresel a problémára, konkrétan senki sem tudja mitől van, van akinek nomedia fájlok, de nekem a képek közt nincs egy sem.
[ Szerkesztve ]
-
-
colonell
senior tag
válasz blackfly #2652 üzenetére
Először is nézd meg, hogy be van-e kapcsolva, hogy megjelenítse az értesítési ikonokat (rendszerbeáll. ––> értesítési panel)
Valószínűleg nem ez lesz a bibi, hanem, hogy a vendor hiányzott a verzióból, előfordul. Notification Toggle free megoldja
(#2656) PioDVD
Root jog szükséges a RomToolBox működéséhez (Nemárt ha néha elolvassuk a programleírást ) -
mdani01
aktív tag
FAT32-es. Hát vannak sd kártyán a mappák pl Pictures,Kamera,Installs stb és csak úgy mellé vannak rakva. Hát az a helyzet, amikor van kedve megtalálja a zenéket és van amikor nem. Viszont rákerestem és volt nem is egy .nomedia fáj ~6-8 biztosan ezeket kitöröltem.. Ez mi pontosan?
[ Szerkesztve ]
iPhone 15
-
mdani01
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy mostanában mikor zenét szeretnék hallgatni akár a Play Music-al akár a gyári zenelejátszóval nem talál zenét rajta. Van rajta kb 2-3Gb zene. Az mennyire számít hogy mappába vagy csak úgy mellé dobva. Kezd idegesíteni ez az egész és nem tudok rájönni miért. Ebben kérném segítségetek.
Köszönöm!
iPhone 15
-
Dani811
aktív tag
Akinek van rootolt, Telenoros készüléke, az kérem dobjon egy PÜ-t!
Nagyon fontos! -
Dani811
aktív tag
Kérdés: Hogy tudom visszarakni a telóra a stock recoveryt? Gariztatni vinném.
Bass: WiFi bexart, sehogy sem kapcsol be, factory reset után sem.
[ Szerkesztve ]
-
Eman Kcin
csendes tag
Kösz mindnekinek.
A Total commander béna volt. Úgy láttam, a Root Explorer fizetős, ezt kihagytam, kipróbáltam a Rom Toolboxot, az pedig gond nélkül megcsinálta.
Az animációktól sikeresen megszabadultam.Gmail szinkronizáció adatforgalommal esetleg?
-
blackfly
tag
Frissítettem 182-es verzióra onnan pedig 190-re. Érzetre talán gyorsabb, de a értesítési panel kapcsolói eltüntek. Ha esetleg valaki már találkozott ezzel a problémával kérem ossza mag a megoldást.
-
hun620
aktív tag
Gyári visszaállítással visszacsinálja a cust mappát (egészen konkrétan a media almappát), vagy azt nekem kell visszamásolni?
-
vond
MODERÁTOR
válasz lecsobacsi #2643 üzenetére
Szerintem is 32GB a maximum. A 64 gigás már SDXC lenne...
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
colonell
senior tag
válasz lecsobacsi #2643 üzenetére
specibe nem azt írják,hogy 32Gb a max ?
-
colonell
senior tag
válasz Graphics #2642 üzenetére
Gyári gyomlált a 0-ás hsz. szerint,de 3 napja kezdte el mindezt,persze közben próbálgatok sokmindent tehát a 0-ás hszbeli gyomlálás biztonságos! de egyik tényt sem találom relevánsnak,most megy minden megint szépen tehát nincs nagy baj,csak gondoltam,hátha valaki már megtalálta a választ ezen problémákra,vagy akár csak az egyikre
-
lecsobacsi
csendes tag
Valaki próbált már 64 GB kártyát bele tenni? Szerintetek működik vele? Vagy 32 GB a max?
-
colonell
senior tag
Apróbb hibák amik fogalmam sincs mitől lehetnek,hátha valaki már találkozott velük,és megtalálta rá a megoldást is.
SMS-t nem küldi el semmilyen formátumban,viszont én tudok fogadni(Factory reset oldotta meg ezt a problémát)
PC-ről való lehúzás után nem mountolja fel az sd kártyát semmilyen formában (vagy normal reboot oldja vagy kikapom meg visszateszem az sd-t)Talán nem csak lehúznom kellene hanem leválasztani is?
Illetve néhány játék ami eddig simán futott nagy nehezen akar csak elindulni(úgy csinál mintha kevés lenne neki a memória)For Xample Carmageddon -
Eman Kcin
csendes tag
Total Commander. Tulajdonosnak minden joga megvan, világnak és csoportnak nincs írási joga. Akár a fájlt, akár a sytem mappát próbálom mindenki számára írhatóvá tenni, nem engedi. Béna ez a Total Commander vagy lehet, hogy át kéne pakolni belső memóriába vagy esetleg rendszeralkalmazássá alakítani?
-
törölt tag
válasz Eman Kcin #2636 üzenetére
igen sajnos ezek nem egyszerű dolgok, hiába vagy root a telón, még így sem enged egy csomó mindent
én egy "root explorer" nevű fájlkezelő programot használok, azzal sikerült, de ott is kellett kicsit variálni.
a rom toolbox-ot nem próbáltam, de az tűnik a legegyszerűbb megoldásnak. -
Eman Kcin
csendes tag
Köszi a gyors válaszokat!
Total commanderben próbáltam. Hosszan érint -> Szerkesztés -> DB Text Editor vagy Totalcmd-Editor.A jó DB Text Editor, úgy tűnik, egyáltalán nem editor, mert sehogyan sem lehet vele szerkeszteni. Minden, amit tudok csinálni vele: olvasni, másolni és kilépni...
A Totalcmd-Editorral tudom szerkeszteni, de sajnos nem engedi elmenteni.
Akkor ez csak valami más programmal működik, mint pl. az említett RomToolbox?
-
colonell
senior tag
válasz Eman Kcin #2628 üzenetére
Én RomToolbox -al szerkesztgettem anno még a build.props-ot.Átírsz valamit szól is,hogy újraindítás szükséges,hiába van bekapcsolva a gyorsboot akkor is úgy indítja magát újra,hogy rögtön érzékelhető az eredmény
[ Szerkesztve ]
-
Eman Kcin
csendes tag
válasz bazsimano #2572 üzenetére
Kíváncsiságból kipróbálnám a százalékos kijelzést, de nekem nem engedi átírni ezt a fájlt. (Rootolva van a telefon.) Valakinek van ötlete?
Néhány egyéb kérdés, ami fölmerült:
- a trémobilos ki- és bekapcsolási animációktól próbált már valaki megszabadulni?
- újabban a gmail csak wifin hajlandó szinkronizálni. Hogy lehetne elérni azt, hogy a mobiladaton is megtegye? Tudtommal nem változtattam a beállításokon és a múlt héten még ment. -
colonell
senior tag
válasz Jamcsabi #2626 üzenetére
Nekem is volt olyan,hogy semmit nem csináltam rajta és mégis felment 41 fokra az aksi
Igaz bent hagytam a kocsiba egy fél órára
Ezzel csak azt akarom mondani,hogy a külső hőmérséklet is befolyásolja a melegedést,tegnap az istennek nem ment az aksim 35 fok alá,hozzá sem nyúltammivel bent is 33 fok volt.Nyilván nem hűtőberendezést vettünk -
Jamcsabi
tag
válasz Dr_Senkihazi #2619 üzenetére
Felesleges az alkalmazások letiltásához más programot használni!, ha nem akarod megpiszkálni a gyári rom-ot! Egyszerűen csak Beállítások ---> Alkalmazások kezelése ---> Kényszerített leállítás (---> Frissítések eltávolítása) ---> Tiltás.
Csupán néhány alkalmazás van, amit nem lehet ily módon tiltani. -
kareszm
tag
Vagy használjatok Greenify-t! Az új módszerrel a programok hibernálva lesznek, és nagy előny a "fagyasztás"-hoz képest, hogy a programok továbbra is használhatók. Sőt ha hivatkozik valamelyik app pl a mapsra, akkor ugyanúgy el tudja érni/indítani. Ha a program már nem fut, újra hibernálásra kerül!
System appsokat csak a donate verzió tud hibernálni, de ezt ki lehet kerülni egy system apps to user apps converterrel (pl System/App mover)
Root kell mindkettőhöz. -
suste
veterán
alig van pár dolog, amit a gyári romban nem tudsz root nélkül tiltani
az élő háttérképválasztó, meg a fájlkezelőre emlékszem, ezeket nem engedte, meg az android ikonos rendszerprogramok közül pár darab
a többinél aktív a letiltás gomb -
Bass
addikt
Persze rootold meg a telefonod es menni fog
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
nekem a link2sd-vel mindenre azt irja root jog kell hozzá
amugy van arrol valami lista hogy mit lehet és mit nem lehet jegelni?
...i need a [̲̅$̲̅(̲̅1)̲̅$̲̅] ____http://steamcommunity.com/id/drsenkihazi...WoT/Uplay:Dr_Senkihazi origin:x_Dr_Senkihazi_x https://www.twitch.tv/dr_senkihazi
-
lacee90
tag
A tegnapi nap este csinált egy érdekeset a tellom:S Kevés volt az aksiban ezért felraktam töltőre. Melette játszottam a rayman jump al. Kilépek belőle és elkezdek netezni. A telló már nagyon meleg volt. Egyszer csak kiírja , hogy a telefon meghaladta az üzemi hőmérsékletet ezért korlátozza a funkciókat. Ezután egész addig amíg le nem hült még a töltést sem vette fel. :S Valakinek hasoló probléma volt e?
Mára teljesen jó a tello -
-
Graphics
Jómunkásember
Na még egy érdekesség, ha valaki feltesz egy másik launchert, akkor a gyári launcher időjárás widgetje ha kint van, ha nincs ,akkor is beszinkronizálja a háttérben magát / adatforgalom és akksi /
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Hovi
aktív tag
Lessz ebből az aksiból valami igy a maps nélkül.
-
Daani05
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy szerintetek megvegyem most a T-mobilnál vagy várjak még pár hétig/napig.. Nagyon el kéne már egy új telefon,de ha később pedig akciózzák akkor bánni fogom hogy nem vártam.
Jelenleg T-mobilnál dominó csomagban 39.000Ft.
Előre is köszönöm a segítő válaszokat -
silvergod
őstag
azért érdekes dolgok derülnek ki ezzel a wakelock detectorral....
1nap alatt 1889! cpu ébresztés csak az android rendszertől!
abból csak az alarm manager x755 ébresztés..
csak azt nem tudom minek vagy mit csinál amikor minden időpontot töröltem direkt.
a többi programról nem is beszélve..minek kelnek ezek ennyit nem tudom
érdekes...Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
Bass
addikt
Kéne valami progi ami megmutatja mi mit terhel,nem tud valaki ilyet? Mondjuk én a gyári FB appot nem használom mert vacak és a régi telóimnál azzal bírtam spórolni az akkun ha nem volt fen erre meg alapból nem raktam fel ,az nem fut véletlenül?
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"