- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Snapdragon lapkára épülhet a következő Samsung strapamobil
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
silvergod
őstag
-
Exian
addikt
válasz silvergod #3191 üzenetére
Hát, ezért nagy kár volt beadni... csak pelepiszkáltak, ami tuti, hogy nem használ neki. Még ha nem is árt, azért még is csak elmondható, hogy már szervizelt volt és minden szerviznél benne van a pakliban, hogy már nem lesz gyári állapotú.
Szerintem a szerviz is tudta, hogy nem lesz jobb, de gondolom mint szerződött partner, így megkapták a javításért a zsét. Kivéve, ha a szolgáltató saját szervize csinálta. Nekem a régi Huawei-met egy pesti cég szervizelte, nekem is cseréltek még olyat is benne, ami csak szerintük volt rossz...
[ Szerkesztve ]
-
silvergod
őstag
Na gyerekek!
Megjött a drágaszág...
szétbontották az látszik cseréltek hangszórót és rezgőmotort állítólag.
De az eredmény UGYANAZ...
amit sejtettem is mint írtam, ezért ne adjátok be ez ilyen sz*r marad sajnosmajd keresek rá valami éles/hangos csengőhangot
vagy aki tud ilyen oldalt/pakkot ne habozzon megosztani velemés a fehér TPU tokkal b**zott jól néz ki!
ezért lesz egy fekete amitől megválok....Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
vond
MODERÁTOR
Kereső?
Milliószor volt már róla szó...Egy mondatban: Izzasztással természetesen ezt is le lehet meríteni egy nap alatt, de ha okosan használod, akkor több napig is simán bírja, még wifi, net, email, telefonálás, stb. mellett is (szerintem sokkal jobb az átlagnál ilyen téren)...
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Narxis
nagyúr
Szasztok! Milyen ez a telo akku ügyileg? Elolvastam a tesztet és a topikban is az utolsó 5-6 oldalt de sok infó erről nincs. Naponta kell tölteni? Root pucolás után is?
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
ducsidu
senior tag
-
gorje
senior tag
Tegnap megjött a teló (amit spancinak rendeltem, én maradok még az ACE-nél) hát szerintem rendben van lesz.. ha lesz stabil CM rom vagy valami jobb ettől a gyáritól. Ha így lesz akkor nagyon fasza teló.
Észrevételek, javaslatok:
0.Használd a keresőt (topicon belül)!
1.Még hogy a vissza gombbal nem lép ki.. be kell kakálni ilyet.. számomra a rendszer egyik hibája. Tudom intelligens meg majd ő megoldja (de ez a rom, hiába gyári sztem eléggé nem okés)Tettem is fel watchdogot (ha hozzáértő tud jobbat erre a célra, kérem javasolja) white list, black list beállítás +figyelmeztetés előre beállított rom és cpu határoknál ill automatikus program bezárása/figyelmeztetés. Így nem rágja le a memóriádat és nem kell folyamatosan tapicskolni x-elgetni húzogatni.
2. Rezgésre, hangerőre panaszkodtak szerintem további romok ezen tudnak majd segíteni. Nem hinném, hogy ennyire gyengusok.
3. Rootolni most fogom mert.. Letörölni a nem kellő gyári alkalmazásokat, nem kellőeket fagyasztani or majd 1-es pont megoldja. (Ugyebár memóriahasználat miatt, de már korábban valakit láttam írta javasolta miket lehet kilőni törölni)
4. Nekem gépre való rádugáskor nincs problémám. Használható a készülék és a gyári widget sem tűnt el. De lehet másikról beszéltetek (az lehet a progi hibája.) Fejlesztői-USB hibakeresés bekapcsolva.
5. Amíg ez a rom van csak (biztos van más) én addig csak régebbi verziójú appokat telepítenék. 1. kevesebb memóriát ehetnek. 2. vannak olyanok amik jobban működnek (régebbiek)-tok: hyrdo-s a legjobb sztem. Nekem az ace-en olyan van. Nem csúszkál nem karcol erősebb anyag de nem hardcase
-Láttam valakinél hogy szar a wifije. Erre annyit mondok hogy Android rendszerben van a beállításokon belül menü gomb azaz még beállítási lehetőség (ne kapcsolódjon gyenge jelűhöz ki kell venni a pipppááát)Lényeg szerintem jó lesz ez a teló de ezzel a rommal még kell mókolni ezeket + dolgokat hogy elérhesse hardveresen azt amit tud. (Nekem az acemen nem gyári, CM xperion v5 rom van. Igaz 2.3.7 van de azzal akár "hasonló" sebességet tud a 800as proci + akár 10 alkalmazás sem okoz gondot a 278ramnak.)
JÓ lesz ez.A technika fejlődik.. ezzel egyre technikásabbnak kell lenni és jobban át kell látni dolgokat hogy tudd mi a probléma és hogy lehet megoldani. Biztos vagyok benne hogy sok kezdő androidos van itt vagy aki nem vágja a dolgokat azoknak hajrá informálódjanak. (Ugyebár a mai világra is vonatkozik, hogy az információ a legnagyobb érték!)! Ha pedig program hibád van (viber vagy mit láttam itt) először sztem megfelelő topikban érdeklődj mert lehet nem csak y300..
Sok alap dolgot össze kéne szedni és 1.be tenni mert lesz olyan kérdés ami 100* fel lesz téve.. sztemLehet offolni, de én így látom de az is lehet hogy nem de leírtam. Jó szándék vezérli az utamat na meg bevagyok baxva rendesen
Ennyi és persze OFF topic
ALL THE BEST!
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
Én a múlt hétvégén a Forma1-re próbáltam rá ezzel a MindigTV-s alkalmazással, de hosszú percek után csak annyit bírt kinyögni, hogy nincs internetkapcsolat... Közben persze ott ültem a router mellett, és a próba előtt-után minden más netes cucc gond nélkül ment...
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Exian
addikt
Akadozik, én is már írtam erről ide. Nem lehet vele tenni semmit. Az okát ne kérdezd, fater 1 magos iPhone 4-esén gyönyörű folyamatos a kép. Szerintem nem a hardverrel van a gond, hanem a szoftver nincs megfelelően optimalizálva a vasra. Mert amúgy szintén wifin keresztül, még HD-s avikat is vígan, akadásmentesen tudok lejátszani. Szóval az app a bűnös, SZERINTEM.
Esetleg kéne jelezni az AH-nak, hátha megoldják...
SZERK.: amúgy én azt vettem észre, hogy csak akkor akadozik, amikor HD-ben jön az adás (ami persze a kis kijelző miatt teljesen mellékes, nemtudom, minek erőltetik...). Amikor sima 4:3-mas adás van (pl. m2-n bizonyos mesék), akkor viszont folyamatos a kép. Tehát a HD része nincs optimalizálva és valamiért ezen a vason így megy. Pedig a CPU, meg szerintem a GPU is bírná simán. Full HD meg tök felesleges ide, remélem nem egy teljes Full HD streamot tolnak...
[ Szerkesztve ]
-
Chappy
tag
Heló!
Még egy kérdés akadt. A teló T-s, és ugye van az elején ez csodálatas cuccli, hogy belyön a logó, és sípol. Nost, ha esetleg nincs lenémítva a telefon (kikapcsolás előtt nem volt), nekem akkor se zenéljen. EZt root/romfőzés nélkül el lehet érni? Régi sony erricson stb. telókon a hangot ki lehetett kapcsolni az üdvözlőlogón. Y300-on is megoldható?Köszi előre is!
Üdv.
-
dugomc
tag
Sziasztok egyik ismerősömnek van ilyen telefonja és akadozik nála a MinDig TV program élő közvetítése. A kérdésem annyi volna hogy valami megnézné nekem hogy az ő telefonján is csinálja e ezt? Tudom netfüggő de ugyanott ugyanazzal a nettel próbálták több telefonon de másik telefonokon nem akadt ugyanazzal a nettel. Köszönöm
-
ducsidu
senior tag
válasz Dani811 #3158 üzenetére
Alkalmazásaimat lementettem Titanium backuppal, a gyári romot pedig TWRP-ben. Remélem működik.
Akinek kell mentés a gyári romról:
Csak a system és boot partíció van lementve: [link]
TWRP-ben factory reseteltem és utána lementettem a data, system és boot partíciót: [link]Még nem próbáltam ki egyiket sem, nem tudom, hogy működnek-e, de szerintem igen.
-
Chappy
tag
Heló!
Bocsi a kérdésért, de Y300-on hol állítom be, hogy az emotion ui ne anuimálgassa a lapozást, csak simán húzza át a lapokat (kezdőképernyőre gondolok). Nagyon fasza teló, csak néha beszaggat, meg egyébként se jön be ez a lapozósdija.
Köszi előre is! (romolni, rootolni egyelőre még nemszeretném, meglátjuk mit tud az alapcsomag)
-
NoMagix
addikt
-
hdtomi
senior tag
Sziasztok!
Olyan progi érdekelne ami bemondja a hívó nevét. Tudna valaki nevet vagy még jobb, linket?
Munkatársam vett ilyen telefont (legalábbis remélem jól írta fel a nevét) aztán gyárilag nem tudja a készülék és eddig nem talált hozzá.Köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK - Xiaomi Mi 8 - Windows 10 Home 64-bit & Microsoft 365
-
hun620
aktív tag
-
silvergod
őstag
A sok hozzászólásos topikokban 4 fő hsz. van szerintem:
1,vagy azért van sok mert sz*r a telefon és mindenki panaszkodik
2,ilyen telefont szeretne és kérdezget róla
3,sok a moddolás rá és mindenki leírja mennyire tuningolta szét a gépet
4,mennyit mért rajta antutuban...mert az fontosde a lényeg ugye van egy OFF TOPIC
gomb csak van aki megtalálja van aki nem[ Szerkesztve ]
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
silvergod
őstag
válasz Graphics #3160 üzenetére
hát fogj/használj egy szilikont és utána térjünk erre vissza...
na ez szilikon csak brutál drága még...
[link]a meifeng is hard case nem kellene akkor inkább a TPU
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
Graphics
Jómunkásember
válasz silvergod #3151 üzenetére
Érdekes, nálam a TPU olyan puha , mint ahogy illik. Akkor még nem volt hard case tokod
Lehet a szilikon még ennél is puhább tud lenni, de majd kipróbálom. Meifeng tokkal szemezek egy ideje.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
hun620
aktív tag
Nem szeretnétek a Viber dolgot véletlenül itt intézni? Csak mert ennek a topicnak a fele viberes off.
[ Szerkesztve ]
>> Galaxy Tab 2 7.0 P3100/P3110 matt/fényes (klasszikus) fólia, Galaxy S WiFi 5.0 fólia >> http://bit.ly/11HvvRU <<
-
silvergod
őstag
Lassan kezdünk átmenni Viber és barátai fórumba....
-
r3nat0
csendes tag
válasz antikomcsi #3152 üzenetére
A skypra kiadtak egy új frissítés és nem tudom hogy lehet kijelentkezni ha egy másik fiókba szeretnék bejelentkezni. Ti rájöttetek már hogy hogy lehet kijelentkezni? Van egy olyan hogy sign out de ezzel csak kilép :S
-
ducsidu
senior tag
Nyitottam BL-t, rootoltam, felraktam a TWRP-t. Csinálnék egy backupot a T-mobile romról, a recoveryben backupnál miket kell lementeni?
Ha megvan a backup kipróbálom a Lewa OS-t.
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz antikomcsi #3152 üzenetére
2.3.0 tökéletesen megy. Napi 40-50 percet használom.
-
silvergod
őstag
válasz Graphics #3148 üzenetére
a szilikon az puha gyűrhető mint a gumi, nem karcol.
a TPU az igaz hogy hajlékony de ridegebb mint a szilikon és ha nem jól illeszkedik karcol is rendesen
Tudom mivel simán szétkarcolta a hátulját és a krómkeretet az S2-m nek.
Erre is csak azért vettem, legyen addig rajta valami amíg nem jön rá szilikon.nekem is S line van meg X line is és ez mind a kettő TPU tulajdonságokkal bír
ha fogsz egy igazi szilikon tokot érzed a különbséget...Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
tsabeekaa
aktív tag
Nekem még, sem a skype, sem a viber, nem okozott egyik telefonomon sem gondot. Tökéletesen csinálták azt, amire kitalálták őket. Pedig volt közte halál gyenge vas is. Ennél a telefonnál max az a gond, hogy nem megy rajta a legújabb verzió, hanem csak a 2.xxx. Rengeteget használom mindkét programot, és soha nincs baj velük.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz silvergod #3134 üzenetére
Hiába TPU-nak van írva, ez olyan puha mint a fene.
Van itthon Hard Case is, na az kemény dolog... De az S-Line TPU tok puha, legalábbis nálam az
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
sgergi
veterán
válasz antikomcsi #3144 üzenetére
A Viberrel sok készüléken vannak problémák, nem ez az egyetlen.
-
Exian
addikt
válasz antikomcsi #3144 üzenetére
"És pont azokkal akarnának kibabrálni, akik ezt az olcsó készüléket veszik?"
Naná. Valahol be kell hozni az extra profitot, ami elmarad egy drága készülékkel szemben Persze ez csak vicc... de én próbáltam másik, igaz sokkal régebbi, gyengébb telefonon is Skype-ot is, Vibert is, mindkettő kvázi használhatatlan volt azon is, ebből gondoltam, hogy talán nem véletlenül... minden más progi, sokkal prociigényesebbek is vígan elmennek azon a telefonon is, skype meg főleg a viber majdnem halott. A Skype még úgy ahogy eldöcög.
[ Szerkesztve ]
-
antikomcsi
veterán
És pont azokkal akarnának kibabrálni, akik ezt az olcsó készüléket veszik?
Én kipróbáltam, 3 telefon között minden variációban, és SII, SIII, és S4-el akár milyen hívás irányból akár mely készülékre semmi probléma nem volt a programmal. Az Y300-al meg egyszerűen nem jó. Mondjuk ez utóbbi tés, míg a 3 samsungból kettő telenoros, egy vodás.
-
suste
veterán
válasz davidsz #3139 üzenetére
én is erre panaszkodtam itt
gondolom a te telód is a T-től van
nálam is be van pipálva az a rész, hogy mindíg kérdezzen rá, ennek ellenére kapásból felcsatolja a pc-re
és az is érdekes, hogy az a menü rész, ahol ezt a bepipálást el lehetne érni, az nem található meg sehol, csak akkor amikor rádugom a pc-re
Másik szolgáltatótól való készülékeken sem tajájlátok ezt az SD kezelő menüt? -
törölt tag
válasz davidsz #3139 üzenetére
Feldobja, csak épp alapértelmezésként leválasztja, utána már be tudom állítani.
De ez tök mindegy, a lényeg, hogy leválasztáskor ezt csinálja, ez megtörténhet mástól is.Igen sok programmal ez a gond, mint írtam minden belül van és nem a programok hibája. De a linkeken olvashatsz részletesen.
Auto-mount tiltás, vagy ilyesmi lenne jó, esetleg egy programmal.
-
davidsz
senior tag
válasz #48201984 #3138 üzenetére
Fura hogy nem dobja be a három féle lehetőséget.
Most kerestem hogy hátha valahol be lehet állítani, hogy mindíg kérdezzen rá, de nem találom. - ez lenne a normális, ha lenne ilyen.Most csekkoltam:
Telepítőként csatlakoztatva, USB hibakereső mód ... feldobja a 3 féle lehetőséget és ott alul be van pipálva a mindig kérdezzen rá.
Közben babrálva a telefont megy a widget.Lehet meg kellene lesni, hogy a widget belső tárhelyre van telepítve vagy SD-re.
Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
törölt tag
válasz davidsz #3136 üzenetére
Sajnos mindegy, a debug be van-e kapcsolva.
Alapértelmezésként "telepítőként" csatlakoztatja, illetve a belső tárolót és a SD-t is leválasztja.Visszacsatolás után mennek a programok (amikkel semmi gond sincsen), de pl preferenciákat elfelejti, widgetek mint írtam eltűnnek.
Szóval köszönöm a választ, de kicsit bonyolultabb lesz a megoldás, ennyire én is értek hozzá.
Közbe találtam még ezeket, ahol hasonló problémával küzdenek, utóbbi elég relevánsnak tűnik:
https://groups.google.com/forum/#!topic/business-calendar/oiJg5rocpAQ
https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=34880[ Szerkesztve ]
-
davidsz
senior tag
válasz whiskeys #3132 üzenetére
Viber nincs rajta gyárilag.
Az 1 hsz-ben leírtakat megcsináltam rögtön kibontás után. Majd Tutanium Pro-val leszedtem, ami nem kell.
Feltettem amiket használok, frissítettem: Gmail, skype, facebook stb.
Nem tettem rá semmi apk-t maszek forrásból.Jelenleg 54% akku ebből 24% Viber ... szóval egész jól bírja.
(#3135) readthemall:
Nekem A fejlesztői lehetőségeknél be van állítva az USB hibakeresés. USB csatlakoztatáskor van lehetőségem választani (mindig rákérdez). - USB mód esetén lecsatlakoztatja a telefon az SD-t, de hibát nem okoz. (viszont ebben az esetben nem is telepítek, nem is babrálom a telefont). Hiba nincs.
Lecsatlakoztatom, akkor visszacsatolja a telefon az SD-t.A gyári widgeten kívül nem használok mást. Így minden ok.
Tapasztalatom szerint az Android akkor hányja össze magát, ha valamelyik alkalmazás rakoncátlankodik. Ha ez ki van küszöbölve, akkor minden ok.
[ Szerkesztve ]
Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
törölt tag
Egyszer írtam egy problémával kapcsolatban, de nem sikerült megoldani.
Engem annyira idegesít, hogy váltok telefont ha ez így marad.
Viszont azért még egy próbát megér a dolog:Erről van szó.
Magyarul nagyjából annyi, hogy számítógéphez csatlakoztatáskor / újraindításkor úgy választja le a belső memóriát és SD-t, hogy egyes programok elérhetetlenné válnak, cachelt adatok, widgetek eltűnnek, stb.
Holott nem is az SD-n vagy a belső memóriában vannak a programok, maximum tárolnak ott adatot.Média módban jó, de alapértelmezést nem tudok állítani, amit egyszer kiválasztok újraindítás után természetesen elfelejti...
Mást a linken kívül sajnos nem találtam róla, de hátha ti tudok segíteni.
-
silvergod
őstag
válasz zfekete83 #3128 üzenetére
a jó kis szilikontól ez messze van..... ez bizony TPU,
szilikont még nem lehet kapni rá,Én is arra várokNekem is ma futott be az ebay járat
megjöttek a tokok és a matt és a clear fóliák és a 32GB micro SD is.
Öröm bódottág van
Már csak egy telefon kéne hozzá[ Szerkesztve ]
-
saca23
aktív tag
viberröl cak annyit hogy tesom galaxy advencère feltolta pár napja ès utána a telonak minden frász baja volt utána.; ugy nerült mint állat álandoan bekussolt a teloja hivás közben egyszerüen teljes lefogta a teloját.
valamit nagyob elkurtak ennèl a proginál. -
davidsz
senior tag
3. napja nálam a telefon.
Minden "hibát" sikerült kiküszöbölni.
Megvan a merülés oka:
63% az akku - ebből 23% Viber!!!
Szóval erről ennyit. Ez az alkalmazás zabál.
Skype, Gmail, Facebook összesen nem zabál ennyit.Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
zfekete83
csendes tag
Találtam szilkion tokot és fóliát a telefonhoz. Hétfőn rendeltem, ma kihozta az MPL.
[ Szerkesztve ]
-
colonell
senior tag
Nos mivel a custom recovery a lényeg ezért a bl nyitással való root kell neked amúgy is,de nem,gapps telepítéshez nem kell root csak custom recovery.Ami a 0-ás hsz-ben van az pedig nem CWM hanem TWRP recovery,ugyanazt tudja csak kicsit szebb az interface plusz érintőképernyőre írták.CWM is van erre a telóra csak nem olyan elterjedt és mivel nem vagy rommodder ezért teljesen felesleges felszenvedni azt.
Biztosan érvényes a kétkártyásra is hiszen az hardver rész.Root pedig szoftverrész,esetleg annyi köze van hozzá ugye ,hogy a szoftver kezeli a hardvert de ilyen szempontból nem látni összefüggést. -
sicc33
aktív tag
válasz colonell #3125 üzenetére
Azt hiszem öööö marad úgy ahogyan van . Nem téglásítok .
Bár ez Custom recovery talán menne .... vagy nem? Mert ha jól értelmezem, CWM segítségével az általad belinkelt gapps-okat fel lehet tenni a készülékre. De ehhez is root jog kell, aminek a menete a 0. hozzászólás szerint történik. Ez a kétkártyásra is igaz (root stb)? Ugyanazzal a csomaggal kell eljárni mint az itthoni kiszülékekkel?
[ Szerkesztve ]
-
sicc33
aktív tag
Nem mobil nézet megy a PC-n . De köszi a linket. Utána nézek a dolognak. Bár egy ismerős azt mondta, hogy a thai készülékek csak ROM-ban másak mint a kína piacra szántak. Abban benne van a play store is. Az OPPO telefonjára is olyat rakott fel.
-
colonell
senior tag
Ha nem tudod melyik kell akkor szedj le többetCustom recoveryből kell telepíteni,ha nincs akkor bl nyitás,flashelés stb megtalálod a 0-ás hsz-ben,más mód nincs a telepítésre Illetve van de 100-szor körülményesebb és nagyobb a hibalehetőség is Ezzel viszont nem tudod elrontani
[ Szerkesztve ]
-
-
-
sicc33
aktív tag
Sziasztok!
Ma kezembe került egy kínai kétkártyás modell! A szabad ram több alapban mint az eu modelleknél. Más ikonokat használ és azok színesek. Egy dolog nem tetszik, hogy nincs google fiók hozzáadásának lehetősége. Van erre valamiféle megoldás?
-
randrew
csendes tag
válasz #51736960 #3109 üzenetére
Szintén német fórumból való megoldási kísérletek...
Root jogok kellenek hozzá, mert szerkeszteni kell a build.prop-ban ezt:
ro.config.hw_power_saving értékét false -ra átállítani (ez nem minden rom esetén működött!)
vagy esetleg ezt megpróbálni:
persist.cne.bat.range.low.med=30 értékét alacsonyabbra venni (pl.:5)--- Elégedett Huawei Ascend Y300, Huawei Mediapad T1 8.0 LTE és LG Leon 4G LTE tulaj---
-
antikomcsi
veterán
Jó reggelt!
Esetleg tudtok valami használható fóliát, ami kapható az ósünben?
-
randrew
csendes tag
Német fórumon tárgyalták már a témát. Az adathasználat kijelzési hiba egyik lehetséges forrása a Fastboot. Ezt kikapcsolva több felhasználónál normálisan működött tovább az adathasználat jelzése.
--- Elégedett Huawei Ascend Y300, Huawei Mediapad T1 8.0 LTE és LG Leon 4G LTE tulaj---
-
gorje
senior tag
Igen de sokretubb. Mindent tud merni, szamolni. Hivasi koltsegek, adat, stb. Emiatt javasoltam. Adatmeresre 3g watchdog-ot hasznaltam.
-
nrbii
tag
Én is Callmetert használtam az előző telefonomon (ZTE Blade), viszont mivel a JB gyári számlálója kikapcsolhatatlanul mér, így nem sok értelme van külső programot használni.
Valószínűleg repülősben próbálta megnézni (vagy kikapcsolt adatkapcsolattal, talán úgy sem engedi), ezért nem tudta megnyitni.[ Szerkesztve ]
-
gorje
senior tag
Nutka
Nekem még nincs huaweiem de a call meter 3g programot ajánlom. (Megoldja a problemalád) Keress rá marketen. Ha kell help irj[ Szerkesztve ]
-
tyba7
tag
És megy is! Kösz!