- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Friss rendereken a Galaxy S25 Slim
- Új év, új Moto G széria
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
A Huawei megerősítette, hogy az itthon forgalomba kerülő Y300-ak IPS panellel érkeznek.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
simonzé
addikt
Anno flottás kedvezménnyel 540 Ft-ért vettem a Huawei Y200-at, miközben a korábbi havi számlám is megfeleződött. Mit kaptam? Vállalható tempót egy "második" telefonhoz, 6-7 napos készenlétet (!), kimondottan jó használhatóságot, és persze wifit, GPS-t, miegymást. Egyedül a 256MB memória kicsit kevés.
Ha az Y300 kb. ugyanezt tudja, de nagyobb kijelzővel, normális felbontással, IPS panellel, 512 mega rammal, jó sebességgel, akkor biza itt kategórianyertessel van dolgunk. Aki meg kevesli a ramot, a teljesítményt, vagy kínai szutykot emleget, az nézze meg jobban, hol készült a saját telefonja, és mennyiért vette, majd szálljon magába. Gondolkozzon el hogy az akinek okostelefon kell az emailezés, mobilnet, ebook, GPS, céges levelezés, vagy bármi miatt, az játszani, vagy videózni is akar-e majd ezen. És ha igen, biztos-e hogy a GTA-t akarja rajta tolni, és nem a Sudokut? Igen kérem, vannak még olyan régimódi emberek, akik olvasnak, számolnak, gondolkoznak, és nem trollkodnak.Ez a telefon kérem oda***sz.
I don't fit in. I fit out.
-
Vangelis
félisten
Nekem egy media pad van:
Android 3.2 (Honeycomb) operációs rendszer
7” IPS HD LCD (1280x800), kapacitív érintőkijelző
1,2 GHz-es, kétmagos processzor
1 GB RAM, 8 GB flash memória, ami microSD-kártyával 32 GB-ig bővíthetőEgyáltalán nincs vele semmi gond.
Gyors és stabil. Le a kalappal!
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
mark77
tag
Nem kukacoskodásból, de csak neten 32, amúgy 40 ezer.
Sem a Huawei, se a ZTE készülékekkel nem vagyok kibékülve. Igencsak döcög, akadozik rajtuk a rendszer.
Sajnos én ezt tapasztaltam velük.Tessék kipróbálni: Autóban bluetotthon szól a telefonból zene+mobilnettel megy egy IGO.
[ Szerkesztve ]
Cannibal Corpse
-
Yayoh
aktív tag
Vicc már ez a RAMosdi...
-
gabe8719
senior tag
Nekem semmi bajom a fél giga rammal, az egy éves Arc S-emben is annyi van, egyszer kellett foglalkozni a kitakarításával és normális beálltásával, azóta gyönyörűen futnak a többgigás 3D-s cuccok is (nagyjából az összes 2012-es + RR3..).
Pedig érik már a csere gondolata, szívesen átadnám a helyet egy jóárasított kémagos gépnek, de ez semmi szín alatt sem lesz a Sony utódja, holott nincs sok híja..
Hiába kétmagos, ez önmagában szinte semmit nem jelent, amíg ez a GPU konkrétan hazavágja a hardverfölényt úgy ahogy van. Ha meg gyakorlati haszna alig van, akkor nem fogom a puszta ténytől jobban érezni magam, hogy de egy maggal több van a burkolat alatt.. Az egymagos Arc S 512 rammal nyilván papíron jóval gyengébb, viszont gyakorlatban még mindig használhatóbb, mint ez sajnos.. Nincs fullHD támogatás és gyárilag JB, de ezzel szemben még mindig nyeli a 720p-t mint a kacsa a nokedlit, ehhez képest normális kamerája van, a HDMI-t most nem veszem ide, az az olcsóbb 2011-es xperiákon nem volt. A többi viszont igen.... Az LWW is ennyi volt egy éve (!) dominosan, na az volt bestbuy. lehet hogy kisebb a kijelző és egy maggal kevesebb van, de egyrészt ennek már egy éve, másrészt azért a Huawei még mindig nem Sony...Egyedül az IPS szólna a huawei mellett, de ez önmagában sajnos kevés hogy váltsak..
Ezen az áron nyilván verhetetlen ajánlat, az összes nyűgje ellenére nemkicsit el is gondolkodtam rajta, de ha még a dizájnt is ide veszem, akkor már végképp nem rúg labdába az Arc S mellett..
Pedig tökéletes utód lenne, ha a GPU legalább ugyanaz lenne és nem lenne ekkora visszalépés..A jelenlegi felhozatalból csak az S Advance lehetne méltó utód, de az meg annyira jellegtelen, hogy fájdalom..
[ Szerkesztve ]
-
Ygg
senior tag
Nem tűnik rossznak.
-
ebegab92
senior tag
32 ezer Ft-ért ez a teló bestbuy,mert simán lenyomja a Galaxy Mini II-t,ami csak kicsivel olcsóbb+már szoftverfrissítést sem kap.A 100-120 ezer Ft-os telefonoknak nem vagyok híve,mert amire használom én is a telómat,arra bőven elég (Samsung Galaxy S Advance, csereberével lett ).Valahogy még nem látok sokkal lehetőséget egy Galaxy S4-ben,mint pl. az Ascend Y300-ban.Lényegében tudja mindkettő ugyanazt.Az meg hogy nem mennek rajta a 2 GB-os 3D-s játékok,szerintem megbocsátható.Valahogy nekem ezek a játékok nem az igaziak.Egy kontrollerrel élvezhetőbb lenne,mint a kijelzőn való balf.szkodás Egyszerűen nem állnak sehogy sem kézre,így nagyon nem is erőltetem+elenyésző számú még a tényleg komoly grafikát felmutató játék (+amik vannak nagy része optimalizálatlan-->Tegra-kon egyszerűen szaggat )
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
b0bcat
addikt
A feleségem Defy-on "nevelkedett", tehát valamennyire tisztában van a dolgokkal, tehát pl. rendszeres időközönként takarítja a memóriát. Hozzá volt kénytelen szokni a 2.1-es Android miatt. (A Defy-ban is amúgy fél giga RAM van. Ez még a régi Defy, amiről beszélünk.) Tehát az említett, "fícsörfónról okosra váltó" júzernél jártasabb a témában, de azt is sietve hozzá kell tenni, hogy az említett kínai tepsi (Feiteng H7100) nagyon gördülékeny, szépen muzsikál JB-vel, pedig alapból kevesebb mint 150 mega szabad operatív memóriája van, de a készülék (ill. az op.rendszer) nagyon okosan bánik az erőforrásokkal a jelek szerint.
Amúgy a maga szempontjából mindenkinek igaza van. Jobb lenne a készülék 1 giga RAM-mal, de akkor biztosan a GPU lenne kevés, és különben sem kerülhetne ennyibe. A JB memóriakezelésből az én tapasztalataim szerint is jobb az ICS-nél, bár nekem az egymagos (MT6575), szintén fél giga RAM-os aTAB5 ICS-sel ugyanolyan gördülékenynek rémlik, mint a feleségem kétmagos (MT6577) csodája JB-vel. (Az aTAB-nak mondjuk kisebb volt a felbontása: 800x480 vs. 960x540.)
A fanyalgók nem fogják vélhetően megvenni, míg másoknak besztbáj. Ez teljesen természetes. Ahogyan a különféle gyártók csúcskészülékeit is lehet - és szokták is - fikázni. Akinek nem kell, ne vegye meg. A többiek meg használják egészséggel. (Én maradok egyelőre az Y200-nál, amíg nem találok egy számomra igazán megfelelő modellt. Az már kiderült számomra, hogy a 4 coll kevés nekem. Visszalépésnek érzem a nagyobb kijelzőkhöz képest, és nem a felbontás miatt. Talán öregszem, és nagyobb betűkre vágyom... )
[ Szerkesztve ]
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, már havi 417 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
A T-nél most 32 k Dominóval online rendelés esetén...
<< Heimdal >>
-
pete_21
addikt
Szerintem pörgősebb lesz a 2 magtól, mintha csak 1 lenne benne. Hidd el, az átlagembernek ez a telefon tökéletes lesz, főleg ennyi pénzért. Ha jobb hardver lenne benne, pl. jobb GPU, amihez már ugye több ram dukálna, akkor nem ennyibe kerülne, hanem mondjuk 15-20k-val többe, és akkor már nem lenne jó vétel, és akkor most nem erről beszélgetnénk.
-
DS39
nagyúr
ez csak egy gondolt ébresztő megjegyzés az előzőekhez: (nem névre szólóan)
aki feature phone-ról vált (mindenki ilyen egyszer) okostelefonra, elsőre ki sem fogja használni az okos részeket, hiszen nincs hozzászokva hogy ezt meg azt is lehet egy telefonnal. a legtöbb ember ma már nem az előbb látható reklámfajták miatt vesz smartphone-t hanem mert mást már nem nagyon kapni.
elég valószínűtlen hogy feszegetni fogja a telefon határait, akár ennek, akár egy Galaxy Mini 2-nek.
pl azt is kétlem hogy az ilyen ember egyszerre akarna futtatni egy böngészőt, és mellette skype-olni vagy játszani. (zenét hallgatni és böngészni meg még az Y200-on is lehet, pedig az elég low-end cucc)[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz Dave1984 #180 üzenetére
aki smartphone-t vesz, legyen smart. aki nem ért hozzá az az S4-gyel is elégedetlen lesz, sok szar app-pal azt is el lehet baszni, a 2 GB ram ellenére. erről ennyit. én is zártam a témát.
egyébként látod b0bcat írását alább, a felesége is elvan egy olyannal, és biztos ő sem ért jobban hozzá technikailag, mint az általad említettek.
[ Szerkesztve ]
-
Dave1984
őstag
Nem hülyére,csak hozzánemértőkre gondoltam(akikből több van,mint gondolnád),hisznek a marketingnek,és az eladóknak...Erre legjobb példa az Apple,nem kimagasló terméket képes sokkal magasabb áron eladni a fél világnak Marketingel.
Téma tényleg lezárva részemről...
viszont azt a sok gyári cuccot lehet tiltani ICS óta (gyárilag, root nélkül), szóval aki nem akarja hogy fusson mondjuk a G+ vagy vagy Térkép a háttérben, letilthatja, utána, képtelenség hogy ne legyen elég.
te tényleg nem érted azt amit írok.
azt se tudja a legtöbb ember,hol lehet az alkalmazásokat eltávolítani
Írtam,és utoljára írom!NEM hozzáértőkről beszélek,hanem aki Feature phoneról vált okostelefonra,az meg van lőve.
@kcsa
Örülök,hogy neked lejött[ Szerkesztve ]
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
DS39
nagyúr
válasz Dave1984 #176 üzenetére
de átjött, csak az a baj hogy nálad az "átlagember" jelző a hülyére asszociál gyakorlatilag.
Red Bullnak ki hiszi el hogy ha azt mondják a reklámban hogy "szárnyakat ad", akkor valóban tudsz is majd repülni?szerk.: viszont azt a sok gyári cuccot lehet tiltani ICS óta (gyárilag, root nélkül), szóval aki nem akarja hogy fusson mondjuk a G+ vagy vagy Térkép a háttérben, letilthatja, utána, képtelenség hogy ne legyen elég.
kcsa: csak egy kirívó példa akart lenni, biztos lehet találni rengeteg más hasonlóan megtévesztő reklámot a tech világban (komolyabb gyártótól). konkrétan a Microsoft ennek a mestere.
[ Szerkesztve ]
-
b0bcat
addikt
"...a stock JB-nek jobb a memóriakezelése mint az ICS-nek."
+1
Feleségem kínai tepsifonja is hibátlanul ketyeg fél giga RAM-mal JB alatt, pedig ő minden szir-sz*rt letölt rá.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, már havi 417 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
Dave1984
őstag
reklám
"Now you got it all"
Azaz így reklámozzák,hogy minden amire szükséged van.
Na ne mond,h. ez nem megtévesztő egy hozzá nem értő laikusnak
Én témát lezártam,látom nem jött át,amit mondani akartam neked,hogy Átlagemberekről beszéltem,nem hozzáértőkről!Ezért írtam erre a telóra,h. ennyi pénzért korekt,de volt már ennél jobb ajánlat is,és 2 év alatt nem kicsit fejlődött a mobiltechnológia.
szép napot
az meg hogy az Xperia P-n a JB-nek nem elég 1 GB RAM, az a Sony-t vagy a custom rom készítőt minősíti
Nem csak Sony-ra értendő.A google a JB-nel több alkalmazást pakolt a rendszerbe,így több a memóriaigénye is. Szintetikus tesztekben tényleg jobban szerepel JB-nel az Xperia P,de mindennapi használatnál bizony az ICS stabilabb,gyorsabb..[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz Dave1984 #174 üzenetére
egyáltalán nincs úgy reklámozva egy Huawei, vagy egy ZTE mint egy csúcs android, sem úgy mint ahogy a Samukat tolják. olcsó androidként vannak reklámozva, nem úgy hogy mindent lehet vele. nem tudom miről beszélsz.
igen, abban igazad van, hogy két éve az a telefon nagyon is megérte az árát, de most a maiakhoz kell hasonlítani a dolgokat, és jelenleg ennyiért nem kapsz jobbat, Galaxy Mini 2 hasonló áron van vagy még mindig tolják a Samu Ace-t pl 40-ért, és lehet hogy jobb minőségű a kamerája (utóbbinak), vagy jobban van összerakva, de fasorban nincs ehhez képest.
az meg hogy az Xperia P-n a JB-nek nem elég 1 GB RAM, az a Sony-t vagy a custom rom készítőt minősíti. ugyanis a stock JB-nek jobb a memóriakezelése mint az ICS-nek.
[ Szerkesztve ]
-
Dave1984
őstag
szerintem az bassza itt sok ember szemét ezekben a kínai csodákban hogy ők anno kemény pénzt (60-80-100k) fizettek ki egy Xperia P-re
Egyáltalán nem b*ssza a csőröm,ZTE Blade óta tudom,olcsó húsnak híg a leve,ezért kínai márkájú telefont soha többé,lehet az bármilyen olcsó,nem üti meg a Sony,Samsung,LG szintet(minőségben),Egyébként ha te sokallod Xperia P-ért 75ezret függetlenül,2 év gyártói garanciával,hát lelked rajta.
ez egy két magos gép, miért fosná össze magát? nyilván a GPU+RAM miatt nem lehet vele minden játékot futtatni, de akinek arra kell egy okostelefon, az vegyen is S4-et vagy játékkonzolt.
Látom nem jött le a lényege írásomnak.ÁTLAGEMBER (mivel reklámba elhitetik vele) mennyi mindent tud,szuper gyors stb.ilyen élmény,olyan élmény.Megveszi,és csalódni fog,mert igenis telepakolja minden szír-szarral,mert azt se tudja mi az az Android,mik a telefon korlátai!
Pont,hogy nem fikáztam a telefont!!
Azt írtam,nem rossz teló,de azt fenntartom,hogy 2 éve az SE Mini(ami valljuk be kicsit nagyobb márka,mint a Hüvej) volt kártyásan 35ezerért.És csak annyi az előrelépés 2 év alatt h. +1 magot beletettek.Kevés...szerintem.
Szerk: Főleg Jb miatt is kevés az 512MB ram.Xperia P-re is visszaraktam az ICS-t,mert egyszerűen kevésnek bizonyul( gyári állapotban) a JB még 1 giga memóriával is![ Szerkesztve ]
-
kokyt
senior tag
válasz sing1ep1ayer #116 üzenetére
És b0bcat(#118):
Elhiszem, hogy mindkettőtöknek voltak már zűrös garanciáztatásai. Nekem az egyetlen gondom ezzel, hogy még kínai tesztet nem olvastam anélkül, hogy ilyen-olyan nehézségek ne lettek volna a rendelés/postázás/garanciáztatás körül. Viszont személyes tapasztalat, hogy több mint 8 év alatt még nem volt ilyen gondom szolgáltatói garival. Ha nem tudták azonnal megcsinálni, kaptam cserekészüléket. Viszont néhány ezer kilométerről nincs kedvem email csatába kezdenem, mert kaptam egy hibás készüléket, amit saját pénzen visszaküldök, és várom, hogy talán lesznek olyan jó fejek, és küldik a cseredarabot. Itthon legalább van papír róla, a fogyvéd és egyéb szervek a hátam mögött állnak, ha verni kell az asztalt. Kínából rendelt termék eseték ki a lófütty fog segíteni? Pláne annak tudatában, hogy ajándékként érkezett a cucc a vám és áfa elbliccelése végett? Bocs, de nekem nincs 30-40k-m "így jártam" célra. -
DS39
nagyúr
válasz Dave1984 #169 üzenetére
te rossz tesztet pécéztél ki az oltásoddal.
ez egy két magos gép, miért fosná össze magát? nyilván a GPU+RAM miatt nem lehet vele minden játékot futtatni, de akinek arra kell egy okostelefon, az vegyen is S4-et vagy játékkonzolt.
minden más alkalmazásra tökéletesen megfelel ez a hardver és szoftver, amit ebben a telefonban megkapsz.szerintem az bassza itt sok ember szemét ezekben a kínai csodákban hogy ők anno kemény pénzt (60-80-100k) fizettek ki egy Xperia P-re, S Advance, S2-re stb, és ezek a csúnya kínaiak már 35k-ért elhozzák majdnem azt az átlag felhasználóknak. és tényleg, hiszen az emberek 90%-a nem hard-core gamer, azok pedig nem fognak észrevenni nagy különbséget, a telefonálás, net, mail, voice, chat stb esetében ezen telefon és a nevesebb társai között.
[ Szerkesztve ]
-
Dave1984
őstag
Ezekkel a gyengus telefonokkal egy baj van."egyszerű ember" megveszi.Örül,aztán elkezd ész nélkül telepíteni rá mindent,és csodálkozik,hogy a rendszer naponta összefossa magát.Legtöbb ismerősöm is sorra veszi az olcsó droidokat.Samsung Galaxy Mini stb és nem érti mi baja,a telefonra mondja,h. szar,pedig nem,csak nincs tisztában a korlátaival!A legtöbb vásárló ilyen.azt hiszik ugyanúgy működik egy Samsung Galaxy S4 mint egy Mini,aztán jön a siránkozás,meg sorba hívnak fel,hogy most mit csináljak,mindig kikapcsol,lefagy a telefonom.Arról már nem is beszélek hogy 80%a azt se tudja mi az az Android.Ez az átlagfelhasználó.Szerintem vásárláskor el kéne magyarázni az embereknek a különböző telefonok korlátait,illetve vásárlás előtt megkérdezni mire is használná
A telefon maga nem rossz,de szerintem jobb ajánlat volt 2éve az SE Xperia Mini 35ezerért a T-Mobilenál.
Tehát nincs igazán fejlődés az alsókategóriábanNekem a tudat nem ad szabad utat
-
punky10
addikt
Al-so-ka-te-go-ri-a...
Mit nem lehet ezen megérteni?
Az alsosoknàl az 512 az elfogadott (lehetne több is, de ez van) a középkategoriában 1Gb,a felsőbe meg már 2Gb kell. Ebben az árban pl a Nokia Asha 3.. szerepel, ugy kell értékelni. Vagy a "nagyobb" gyártok alsosaival kell összehasonlitani:a Sony-nál jobb kijelzőbe, a Samut veri az OS frisseségében... stbSamsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
tvamos
nagyúr
Hat... nem hiszem, hogy az 512MB RAM vallalhato lenne, ha nem csak telefonalni kell, hanem Skypolni, netezni is, akkor biztosan keves.
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
-
ebegab92
senior tag
A 4 GB tárhelyből 2.2 GB elérhető.Ez most az telepíthető alkalmazások tárhelye vagy a multimédia fájloké?Nagyon nem mindegy,hogy 180 MB belső tárhelyre tudok pakolni appot vagy 2.2 GB-ra
Az 512 MB vállalható akkor,ha az illető nem Skype-ozik-Firefoxozik-Zenét hallgat-Torrentezik-Vírust keres egyszerre Arra jó,hogy ne akadjon,fagyjon feleslegesen egy telefonszám tárcsázásától vagy a menü megnyitásától (-->Galaxy Ace 2013-ban már ilyen...)(#159) hunfatal: Esetleg a Galaxy S Advance,bár abban is "csak" 768 MB van
[ Szerkesztve ]
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
Vangelis
félisten
Akkor egy gyors forrasztás! Csak lehet beletenni még 512mb ramot
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
margithid
veterán
Szerintem teljesen válallható a fél GB Ram ennyiért.
Az én nexus s-embe is ennyivan és elvagyok vele.
Jó ha netezerk és skypeolok párhuzamosan, akkor néha bezárul a skype, de ez van..
Ennyi pénzért ne várjunk még 1 GB Ramot, talán majd év végén. -
vimes
senior tag
Hát ha a GPU nem is jobb (ebben Adr. 203, abban 205), a CPU mindenféleképp előremutatóbb ebben. Bár azóta eltelt ~2 év, ezt tényleg figyelembe kell venni...
"Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!
-
tixem
addikt
ezen a hardveren még mindig besírok adreno 203, 512 ram.... 2013 van, hahó, 2 éves telefonomban komolyabb hw van mint ebben a "telefonban", pedig az csak egy magos
Kamera szokásos kínai szint, előbb utóbb azt is megtanulják lassan. Nem kéne, ingyen esetleg.
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
simonzé
addikt
Hat ennél idiotabb cimet még nem lattam... Gratulalok.
I don't fit in. I fit out.
-
lexter00
őstag
Az előlapi kamerát simán beáldoznám egy kis plusz ram-ra.Amúgy szuper vétel,telenornál 25ezer előfizetésel
-
Neck
veterán
Üzend nyugodtan, a Defy-omban is 512 van. Sőt képzeld, az ez előtti telefonomban annyi sem volt.
Fél év múlva az 1GB-osra fogod mondani hogy kínszenvedés.
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Titan44
tag
Ennek is lesz akkora sikere mint az Y200-nak.- Abszolút korrekt.
A kilencvenes évek zenéi: https://www.facebook.com/ilove90sclub
-
nymarci
csendes tag
korrekt telefon korrekt áron
-
Maximum1
őstag
Most nézem az aláírásodban mit árulsz, Te írattad a cikket?
(#142) szkita Kell, de ha már kinából rendelsz akkor olvasgass itt, ennyiért van jobb lehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
szkita
tag
Kell valamit fizetnem ha kínából hozatom? http://www.chinabuye.com/huawei-y300-u8833-dual-core-4-0-android-4-1-3g-smart-phone-w-512mb-ram-4g-rom-5mp-camera-black
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Maximum1 #137 üzenetére
akkor viszont:
nabaszki.... O.o" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
b0bcat
addikt
válasz Maximum1 #134 üzenetére
Drága? Ez fillérekért van...
Az Y300-hoz is ennyibe kerül:
http://www.ebay.com/itm/HB5V1-battery-for-huawei-Y300-Y300C-T8833-by-Pisen-/251248963963?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item3a7f9af17b
-
Maximum1
őstag
válasz - = Zk = - #135 üzenetére
Példa volt, amúgy a Grandó az egy gyüjtő, de máshol is ennyi az ára, még ebay-en is.
-
Tristis
őstag
Sima különösen ajánlott. Tudsz jobbat ennyiért? Nem! Tudsz jobbat ennél kicsit drágábban? Nem! Akkor meg a kedves szakbarbár tesztelő az ájfónok meg a tepsi marhaságok után kaphatna az eszét és nyomhatná a normális plecsnit. Ez annyira felcsesz néha. Nem a tesztelőhöz intézem, hanem minden tesztelőhöz, aki már már próbált felsőkategóriát.... (tipikus autó-motor magazinok tesztelői)
Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Maximum1 #134 üzenetére
Grando?.. venné a facom onnan
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Maximum1
őstag
Heti Hájvej cikk, de legalább ez most egy használható darabnak tűnik, igen jó árral.
Csak az aksi ne menjen ki belőle mert az qva drága a hájvejekbe.
Most feküdt ki szerencsétlenben, ennyi lenne.(#133) - = Zk = - pont az Ace-t gondoltam ellenfélnek, ez sokkal jobb választás, nem is értem miért kérnek azért még 40 ezret
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
megvan a Samu Ace utódja ....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
vimes
senior tag
válasz bagkri01 #125 üzenetére
Akkor csak a magyaroknak hazudnak, a huaweidevice.hu-n.
(#126) b0bcat: hát most már annyiféle variáció előjött itt, h csak a Jóisten tudja (meg a kis kínaiak ott a gyárban ) mondjuk olyan hihetetlennek tűnik h anno egy 30-35k telefonban IPS legyen... de minden oldal mást ír. Azt azért remélem, h az Y300-ban mindenféleképp IPS van legalább...
[ Szerkesztve ]
"Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!
-
Vangelis
félisten
A t-mobile oldalán: Kijelző 4”-es IPS érintőkijelző, 480 x 800 képpont, 16 millió szín
Akkor hazudnak?
-
b0bcat
addikt
Nekem volt kimondottan jó minőségű TFT-s készülékem (első generációs aTAB5), és amellett az Y200 - a színek miatt - teljesen hihetően IPS-nek tűnt. Az Y300-nak még egy fokkal szebb képe van, mint az Y300-nak. Ha nem IPS, akkor az egyik legjobb minőségű "sima" TFT, de nekem gyanús, hogy IPS.
-
vimes
senior tag
Rákerestem egy csöppet, a huaweidevice.hu-n persze, h azt írják h IPS kijelzős, az y200 fórumában meg azt h "kijelzője 3.5 " TFT HVGA 480x320 as felbontással, IPS technológián alapuló kijelző...", talán az utóbbi lehet az igaz, én nem is panaszkodtam sohase se a betekintés szögre, se a színekre. De biztos h az Y300 képe szebb, már csak a magasabb ppi-érték miatt is...
#123: na most már teljesen elbizonytalanodtam..
[ Szerkesztve ]
-
bagkri01
őstag
Egy átlagos autó tankja 40-42 liter, kb 35k-ból kétszer tele tankolod, sajnos tapasztalatból beszélek. Örülnék ha ennyiből háromszor us meg lehetne tankolni
engé: azért ne fogadj rá, hogy pixel duplikálással 5 pixel, ez nem egy gagyi kínai gyártó, bár én egy "gagyi" kínai telefont használok aminek 8 megapixeles a kamerája és 8 megapixel tényleg 8 megapixel.b0bcat:az y200-ban sima tft lcd kijlező van, de abból egy nagyon jóféle.
[ Szerkesztve ]
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
engé
tag
Ahj, az a fránya kamera. Okés a dinamikatartomány, a zajszint szódával elmegy, de a vonalélesség már szerintem problémásabb. Gyanítom maga a szenzor közel sem 5 megapixel, felskálázva kapunk csak "5 megapixelt". Szerencsére bélyegméretű Instagram fotókhoz korrekt.
Erősen fontolóra vettem, mint következő telefon.
Nem csak azoknak kedvez akik remek ár-érték arányban keresnek olcsóbb telefont, hanem azoknak akik ódzkodnak a tepsiktől. Én viszont ennek a kettőnek vagyok a metszete, így egy áthatóbb megtapogatás után eldöntöm, hogy kell-e.
-
b0bcat
addikt
kokyt: "Volt lehetőség 3 napos cserére? Igen." Ez a T-nél sajnos nem magától értetődő. Mi nagyon megjártuk anno, de sikerült kiverni belőlük végül a cseredarabot. Még a Tékozló Homáron is volt olyan sztori, hogy iP4-et nem cseréltek három napon belül...
helixP: "35.000... Két-háromszor tankolod meg belőle az autódat." A te autódnak 30 literes tankja van? Mikor jártál utoljára benzinkúton? 400 Ft felett van az üzemanyag literje!
vimes: "Tudtommal nincs IPS kijelző az elődben ( Y200-ban )." Én meg úgy tudom, hogy IPS kijelzős az is, csak 256 ezer színű.
-
bagkri01
őstag
Ár/érték arányban nagyon jó ez a telefon. 3x ezer forintért senki mástól nem kapsz itthon hivatalosan kártyásan két magos procit, ips kijelzőt+vállalható kamerát egy teljesen kompakt kialakítású készülékben.
Nekem nagyon bejön.samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
sing1ep1ayer
őstag
Ja, hogy a normális garancia alatt te a 3 és a 8 napos cserét érted? Mert ennyit valóban megkapsz itthon, de aztán nem többet, mint a kínaiaktól.
Nálam a szolgáltatónál a készülékcsere például hónapokig tartott és csak a fogyasztóvédelem közbenjárásának köszönhetően sikerült. De az ezzel foglalkozó topikokban is le van írva, hogy a kereskedő addig javíttatja a készüléked, amíg akarja, semmi nem kötelezi rá hogy bizonyos időn belül kész legyen. Te megindokolhatod, hogy ez neked jelentős kényelmetlenséget jelent, ekkor pedig cserélnie kellene, de erre sem kötelezi semmi. Sajnos a törvények nagyon nem a hazai fogyasztó mellett állnak. Szóval a hazai gari, az sosem biztos (íme egy példa a millió közül). -
aprokaroka87
nagyúr
-
törölt tag
nem értem ezt az 1GB ram mániát, a régi munkahelyi mac gépemben feleannyi volt, és simán többszáz oldalas anyagokat raktam össze rajta, neteztem, videóztam, játszottam, stb...
ennek fényében nem értem, hogy maileket olvasni, facebookozni és angrybirds-özni mi a fenének kell 1GB egy mobil eszközön
(vagy az emberek bénák, hogy nem tudnak a memóriával gazdálkodni, vagy az android egy fos)egyébként megrendeltem az Y300-at, remélem gyorsan meglesz
-
aprokaroka87
nagyúr
A 2.1-es Android az tényleg felejtős,Főzött 2.3 tól jobban optimalizálva pl a Grafikus gyorsitást és Renderelést bekapcsolva,egy sokkal jobb Androidot kapsz mint a gyári 2.3.
És saját tapasztalat hogy ugyanaz az App Ice cream-en és Jelly Bean-en képes dupla annyi ramot megenni.
A Jelly bean miatt indokolt a minimum 1gb-ram,egy tuningolt 2.3-nak meg elég 512mb-is. -
satz18
őstag
válasz blade zte #106 üzenetére
Nincs is nagy szükség rá, nekem most 3.8col-on van 800X480 és maximálisan elégedett vagyok vele. Egymás mellé raktam SGSIII-at és IV-et és nem láttam különbséget. A felbontás az elégséges, a sebességgel vannak gondok, és azon javított is a huawei. Mellesleg a blade a felbontásával különc volt, akkoriban 320X200 vol a divat még tavaj is csak 480X320 volt, és idén valszeg már az összes 800X480 lesz.
[ Szerkesztve ]
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
őstag
Nem szabad telhetetlennek lenni, de 1 GB RAM-mal és egy kicsit erősebb grafikus gyorsítóval különösen ajánlott lenne
Nagyon jó lett a végszó,én is ammondó vagyok,hogy legalább azt az 1gb ramm-t beletehették volna,és biztos nem növelte volna az árát 10k-val
Nem az érdekel,hogy hova postázod,hanem hol van a termék!!!!!
-
blade zte
őstag
Mit vártál 256mb ramtól, és gpu megléte nélkül? Ezek azok, amik a blade-nek voltak akkor. Persze 2.1-en nekem sem volt élvezet, de utána a 2.2-ötöl kezdve hasított, és ha nem lett volna egy kis gikszer, 4.2-t is vitt volna tökéletesen. És telefonálni is 2-3 kattinatás.
[ Szerkesztve ]
Oppo find 7 astro black
-
satz18
őstag
válasz blade zte #100 üzenetére
Ezt te se gondolhatod komolyan. A Samsung galaxy 3-am még nincs 3 éves és kb olyan tetű lassú, hogy telefonálásra is alkalmatlan. Az angry bird diavetítés rajta, a ppi meg olyan alacsony hogy a betűket nem lehet megkülönböztetni egymástól. És az akkoriban a MA-n ajánlott minősítést kapott.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...