Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem elsőként csinálj egy biztonsági mentést, aztán egy wipe -ot és told fel a B129 -et, aztán nézd meg mi újság. Gondolom Vodás L10 -ed van. Letölthető a hivatalos oldalról, az öszefoglalóban benne van a linkje.
Evil Snowman:
Nem szeretek agyba dugni, klasszikus megoldással élek.
Egyébként Amazon most 169 és 199 euróba árulja az új Huawei órát. Utóbbi az aranyozott ára.
-
repvez
addikt
Nekem pont az ellenkezője van, az endomondonál . ha a beállitásokban kikapcsolom a gps-t és az alkalmazáson belül is a helymeghatározást is kikapcsolom az akkumlátor grafikonnál akkor is kijelzi, hogy fut a GPs egész nap.
Nem tudom még hol kéne beállitani , hogy csak akkor és addig müködjön ameddig én akarom.
Már párszor leirtam, hogy mi értelme van a beállitásoknak, ha nem globális érvényű az amit ott meghatározok a készüléknek és egy ujjonan felrakott app simán felül birálja és használja.
Tudok is egy eladó talkband B1est

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest