- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiszeb
csendes tag
válasz
#86973952 #7638 üzenetére
Kösszi szépen a választ porterocka. Már egy ideje szeretnék egy premium telót, és ez volt az egyik esélyes. Gondoltam a nagy gyártok csúcs gépeire is, de például egy kiállított Lg G3at már az első 10másodprcben sikerült megakasztanom, pedig csak egy alap alkalmazásra böktem rá. Ezért is gondoltam rá hogy alapason meggondolom mlyen drágább telót veszek.
-
kiszeb
csendes tag
Üdvözlet!
Gondolkozok egy ilyen teló vételén, ezért lenne egy pár kérdésem. Milyen gyors a rendszer a frissitések után? Mivel nem szeretnék rootolgatni csak simán használnám. Leginkább telefonálni, netezni és fényképezni szeretnék vele, a játékok mellékesek. Mennyire megbizható akár fél évvel később is. Most jelenleg egy G630at használok ami jó kis teló de ez a 4giga tárhely nem sok. De maga a huawei rendszere bejön, samsungról váltottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest