- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cunaja #18924 üzenetére
Igen most jelenleg 3.1 van b852-vel, de már 3.0 óta csinálja ezt. Igen valószínűleg szoftveres gondja van. Akkor a v5-tel minden megy, ami jelenleg is? Youtube videót szoktam még nézni, ami még kimaradt, meg tinder, illetve badoo
Igen, nem kellene falhoz vágni, de amikor folyamatosan kilépked, akkor ugye a home ablakra megy, ahol ki van rakva az időjárás, óra, album, zene azok szépen eltűnnek, majd vagy 5mp alatt visszajönnek(na olyankor már nagyon lassú).Zeon: root nincs rajta, még régebben akartam, de folyamatosan újraindult a telefon, amikor rányomtam arra az appra, amit kirak rootoláskor(már nem tudom mi a neve), így inkább visszaállítottam.
-
válasz
zeon.hu #18921 üzenetére
Ezt az egyet nem lehet tiltani, nincs benne a beállításoknál. Pár dolgot lehet bezárni, amit amúgy használok és amúgy is mindig azt írja, hogy a telefon csúcsformában van. Általában, ha bezárom, amiket ott lehet, akkor a ram 60%-ról kb 52-re csökken. Aztán fél óra és írja megint az értesítésnél megint.
-
Valamiért duplán ment el.
-
válasz
#86973952 #18917 üzenetére
Mind1 is, mert elég bonyolultnak tűnik
ahogy nézem sd kártya is kellene hozzá, az meg nincs. Lehet megpróbálom újrarakni megint, hátha valamivel jobb lesz. Igazából ha naponta újraindítom, akkor egész tűrhető a sebessége.
Igen, ma is írt már 1x, meg is lepődtem az avatárján én még a régi csigásra emlékszem.
-
válasz
#86973952 #18915 üzenetére
Totál random az értesítési sávban szokta írni. Igen azok le vannak véve. Cunaja romot, ugyanúgy kell felrakni dloadból? Minden ugyanúgy működni fog?( Fb, messenger igazából csak ezeket használom+ telefonálok+netezek).
Illetve Root kell hozzá?ha nem be tudnád linkelni, ahonnan le tudnám tölteni?
-
válasz
#86973952 #18913 üzenetére
Nem, azzal nincs bajom. De amúgy régóta ilyen, kb mióta emui 3.0 van. Csak mostanában már néha falhozvágnám. Le is akartam cserélni, csak aztán nem tudtak szerezni olcsón iphone se-t, így aztán úgy döntöttem, inkább maradjon ez még, hátha valahogy fel lehetne gyorsítani.
-
Sziasztok, valaki tudna segíteni, hogy hogy lehetne felgyorsítani a telefont, sokszor akadozik, jön az üzenet, hogy a telefon túl lassú (pedig nemrég raktam újra, hard reset is volt meg minden). B852 van most rajta. Régebbiekkel stabilabb lehetne?
-
A hely nem található üzenetet mindenki kap? mostanában annyiszor írja, hogy már zavaró. Mobil net, wifi, gps minden be van kapcsolva folyamatosan, nagy pontosságú hely meghatározással (többi opcióval is ugyanúgy kapom).
-
Light managerrel én be tudtam állítani. Sms fehér, tinder bíbor, fb értesítés kék, messenger chat zöld, gmail rózsaszín, hívás piros.
-
Az értesítő led csak akkor működik, ha letöltök egy appot hozzá? Vagy valahol be kell állítani?
-
Ha kilövöm a helymeghatározást és semmi program nem fut akkor is volt, hogy írta, hogy a hely nem található. 2.3 nál igaz fél napig volt rajta, de nem találkoztam ilyennel.
-
Nem tudjátok miért lehet az, hogy amióta felraktam a 3.0át néha kiír olyat, hogy a hely nem található?
-
Az összefoglalóból töltöttem le, most próbálom felrakni.
-
Na Megérkezett a teló és még így frissen rá akarom rakni az emui 3.0át. Összedugtam a géppel a hisuiten belül rámentem az emui romra, de ott nem tölti le a romot, hiába kattintok rá semmit se csinál.
-
Én is beújítottam 1 ilyet, ha minden igaz reggel gls meg is hozza. 2év garral, gyári tartozékokkal, ingyen házhozszállítással 79700ft és ahogy néztem pont az utolsót sikerült elhozni, mert utána lekerült webshopról.
Ha csak előfizetésre vállalsz hűséget akkor is tilthatják a telefont, mert lenne egy készülékem, amit díjcsomagra aláírt szerződéssel hoztam ki és el szeretném adni. Természetesen nálam fel se merülne, hogy ne fizessem a havidíjat, nem is értem ki vesz úgy telefont, hogy ne tudja utána fizetni azt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest