-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
Create. #18918 üzenetére
Tessék beszerezni egy Sd-kártyát, kb. 2 ezer környékén már kapni 4Gb, 3 ezer a 8-as. Class 10 legyen a sebessége.
Ha beszerezted, leirom neked részletesen a menetét a V5 felrakásának. A V4-ben nem megy a Face és Messenger videó.
Türelem rózsát terem, szokták mondani. A telefon nem ártott neked, ezért nem szabad falhoz vágni.
A szoftver a baj, azt meg orvosolni fogjuk.
Ha felrakod a V5-t és használod, csodálkozni fogsz a tudásán.
Ami furcsa volt még, hogy B852-t írtál, később meg Emui 3.0-át. A B852 Emui 3.1.
Szólj ha van memó kari.Az avatarom változott, Csigusz a neve.
-
törölt tag
válasz
Create. #18916 üzenetére
Nem gyári ROM. Fent az összefoglalóban megtalálod a leírást. Herélt gyári ROM felturbózva, custom.
Viszont nem tudom hogy áll Cunaja az új verzióval, mert abban vannak javítások azokra az app -okra vonatkozóan, amit írtál. Majd megírja, ha erre fújja a szél. Márpedig erre szokta.
-
-
törölt tag
válasz
Create. #7629 üzenetére
Ez a Tartózkodási hely jelentése alatt van. Próbáltad, hogy kivetted a pipát majd újra be? Biztos valamelyik program kéri, de én így távolról nem látom. Azért nem ilyen, mert nekem másik ROM van fent.
DE pl. az időjárás app is kérheti a helyhozzáférést.
-----
Akinek nem megy az FW letöltés a Huawei oldaláról, megszakad, ledobja, megáll...stb. Az használja az Internet Download Manager -t, gond nélkül le fog vele jönni.
-
törölt tag
válasz
Create. #7445 üzenetére
Az általában a helypontosság miatt szokott lenni, ha valamelyik program igényli a GPS -t, de nincs bekapcsolva. Bár általában ez szükségtelen, mégis néhány alkalmazás így szeretne helyzetet bemérni.
Illetve engedélyezni szükséges a Google -nek is a helyzetbemérést, pár program nem is mér be pontosan nélküle.
-
ufonauta
aktív tag
válasz
Create. #7445 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy jó pár éve az első androidos telefonomhoz kerestem olyan progit, ami jelzi a nem fogadott hívásokat és üzeneteket nemcsak a LED-en, hanem hanggal is. Akkor találtam az Easy Reminder progit: [link] , amit azóta is minden telómra felteszek. A P7-en is működik rendesen, csak arra kell figyelni, hogy védett legyen az alkalmazás. Nagyon testreszabható és igen jól jön, ha tokban van a teló és nem látni a LED-et. Nekem nem fogadott hívásnál vagy üzinél 5 percenként pittyen egyet (a hang választható és az idő is, hogy milyen sűrűn jelezzen) Akksit szinte nem is eszi. Nem értem, hogy miért nincs valami hasonló app alapból benne az androidban?
-
törölt tag
válasz
Create. #7431 üzenetére
1. Biztonsági mentés SD -re.
2. Wipe.
3. 3 gombos.
4. Nézd meg, hogy jó -e az értesítés.
5. Mentés visszaállítás, ha igen. HA nem, akkor szerviz.HiSuite -val egyszer hazavágta itt már valaki a telefont. Ezért érdemes az összefoglaló szerint eljárni.
Szerintem ez meg fogja oldani a problémát. Persze lehet még egyéb gond is, de érdemes megpróbálni, ha kerülhető a szerviz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Revolut
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged