- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
-
törölt tag
Házilag akkor, ha már csináltál ilyet. Legalábbis én nem szoktam mindenkinek javasolni. Amúgy arra érdemes figyelni, hogy ne utángyártott legyen.
TeleMax -nál szerintem olcsóbban megcsinálják, de a bevizsgálási díjat bukod, ha nem ott csináltatod. Tehát van benne kockázat, mert nem tudom mennyi lenne. Esetleg őket is felhívhatod, hogy mit mondanak rá.
----------
Más:
Most néztem a G7 -es recovery menüt (mert eddig nem is figyeltem). Abban van install zip rész a gyári recovery -ben... Tehát 1 menüponttal több van neki.
-
törölt tag
Az rengeteg, szerintem.
(#6877) GSPLR:
Ez akkor is rengeteg, szerintem valamit elnéztek a 65k -val.TeleMax amúgy a bevizsgálási díjat levonja a javítás költségéből. Legalábbis a legutóbbi 2 telefonnál így volt, amiről tudok. Viszont ha nem náluk csináltatod, akkor ki kell csengetni.
(#6878) GSPLR:
Mint a borravaló. -
GSPLR
senior tag
Huawei-nél (ala TeleMax ) nem tudom hogyan megy, de más úgymond, nem szétszedhető telefonnál, egy esetleges kijelzőcserénél automatikusan az akkut is szokták cserélni. Ezt amúgy a készülék gyártója határozza meg, tehát ha te azt mondod nekik, hogy márpedig neked csak a kijelzőt cseréljék, de nekik az akku is elő van írva ilyenkor, akkor felesleges lesz leállnod pajszerkodni. Nos, az eseted fizetős szervizelés lesz, így ebben az esetben a kijelző ára+akku (ez a nem biztos pontja)+bevizsgálási díj+maga a szerviz díj+áfa szorzó. Ez így nem lesz rossz pénz szerintem. Az alkatrészek árai adottak euróban, amit jó magasan szoktak átváltani, adj hozzá az aktuális árfolyamhoz vagy 20 forintot kb., bár szerviz válogatja.
Huawei
-
törölt tag
-
törölt tag
Telefonos változatát ne használd ennek az oldalnak, mert elég szegényes, sajnos...
Az alkalmazáson belül lehet külön is állítani az ikonokat. Testreszabás alatt, akár variálhatók is a témák.
Szerk.: Mármint ki lehet választani, hogy melyik téma ikonjait használja. Külön ikonokat pakolgatni csak bonyolultabban lehet, fájl szinten.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- IPhone 15 Pro max white gyári független 100% hibátlan 2025.10.17. Apple jótállás
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Huawei P30 Pro // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest