-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz coyote55 #20198 üzenetére
Fastboot driver nincs fent.
Az eszközkezelőben van bootloader vagy fastboot device eszköz amikor csatlakozol fastboot módban?
HiSuite fent van a gépen?Szerk:
111MB nem zár bootloadert, mert nem full rom.
A B856 full rom.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
zeon.hu
nagyúr
Próbáljunk visszatérni az eddigi normális hangnemhez!
[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
Cunaja
addikt
válasz coyote55 #20194 üzenetére
A frissítésről, hogy megnézzem a régiót.
Frissíteni mindig gyári recovery-n és root nélkül kell.
Megfelel a válasz?
A topikgazda nem azt jelenti, hogy mindig itt kell legyen éjjel-nappal.Szerk.
Mér profi mindenki, de ezek szerint nem.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
coyote55
őstag
válasz Cunaja #20192 üzenetére
Az én kérdésem csak annyi: hol a búbánatban voltál topikgazda?
Ennek folyományaként kérdezem, hogy cseréljem vissza a gyári recoveryt, és szüntessem meg a rootot az OTA telepítéshez, vagy telepíthetem a valahová - igaz is, hová? - letöltött frissítést valahogy - de hogy? -.
Minek kell neked képernyőkép?[ Szerkesztve ]
Memento Mori!
-
Tompie
őstag
válasz Cunaja #20192 üzenetére
Csak ennyi
"Az lenne a kérdésem, ki mit tud a mostani OTA-n felajánlott 111MB-os B853 frissítésről?
Van ennek "offline" verziója amit fel lehet tenni 3 gombos tiszta telepítéssel?
Illetve érdemes-e egyáltalán feltenni ?""Mehet OTA-n vagy van esetleg egy olyan general verzió amiben már benne van ez a frissítés, amit fel lehet tenni tiszta telepítéssel, 3 gombossal ?!"
-
DirtyFREE
tag
Még én sem mertem felrakni :/
"A siker létráját nem lehet zsebre tett kézzel megmászni" by AS
-
coyote55
őstag
Csiga, hol csavarogsz, amikor kellenél?
Miféle topikgazda az ilyen?[ Szerkesztve ]
Memento Mori!
-
coyote55
őstag
A fene egye meg...
TWRP recovery van, meg root, erre letölti, újraindítaná a rendszert, csak éppen a TWRP jön be.
Hová a bánatba töltötte le, és milyen formátumban? TWRP boldogulna vele, vagy tegyem vissza a gyári recoveryt?Memento Mori!
-
Tompie
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, ki mit tud a mostani OTA-n felajánlott 111MB-os B853 frissítésről?
Van ennek "offline" verziója amit fel lehet tenni 3 gombos tiszta telepítéssel?
Illetve érdemes-e egyáltalán feltenni ?Köszönöm
-
zeon.hu
nagyúr
válasz karelgott12 #20178 üzenetére
Övre akasztható dupla tokot hordok a két telefon miatt.
Ebay vagy egyéb helyen nézz körül, elsősorban a szöveges értékeléseket figyeld.#?*@&!
-
Nem tudom, hogy miért vagy mi köze lehet bárminek is, de ha a playen friisités érkezik a messengerhez vagy a facehoz azt onnan is tudom, hogy folyamatosan hibát dobál vagy csak egyszerüen bezáródnak és a kezdőoldalra tesz vissza egészen addig mig nem frissitem és ujra nem inditom a telefont.. és addig nem csinálja ujra mig nem jön a következő frissités.
-
KKrisz751
aktív tag
válasz zeon.hu #20175 üzenetére
Persze. Alapból én már az újabbat használtam, én már abba regisztráltam.
De a lényeg az appon van. Akadozik a működése.Már felfedeztem, hogy addig megy míg a play nem frissíti.
Felraktam egy előző verziót, és megy.
Aztán a play frissíti,és akad.Töröltem és fel tettem a legújabbat, (amire frissítette az előzőt és ami miatt akadt, és megint megy.)
Sanszos, hogy frissítés után megint akadni fog.Lényegébe igazolja magát a rendszer. Nem olyan stabil mint az előző.
... Ráfogsz jönni, hogy sok igazság amihez ragaszkodunk, javarészt a mi szemszögünkön múlik - Obi-Wan Kenobi
-
KKrisz751
aktív tag
válasz zeon.hu #20168 üzenetére
Igen. Amúgy ugyan az a cég, csak más jogi alapokkal, és védelemmel.
Nálam nem működik rendesen, ahogy kellene neki. B609 alatt hibátlan. 852 alatt fos.
Ráadásul nem csak védett, hanem minden engedélyt megkap, és még együtt is indul a rendszerrel.
Amúgy pedig 1 hónapos a rom, vagyis nem rég lett frissen újra rakva, szűz telepítésekkel.
... Ráfogsz jönni, hogy sok igazság amihez ragaszkodunk, javarészt a mi szemszögünkön múlik - Obi-Wan Kenobi
-
Cunaja
addikt
válasz coyote55 #20166 üzenetére
Amit Zeon is használ, az már nem Ázsia B856, hanem EU-rom.
Azért is linkeltem.
Amit az OTA dobott fel, az is EU-s kell legyen, mert másképpen nem dobta volna fel.
Hihi.Ki beszélt B853-ról?
A vágányok között 45 fok volt ma. A sín 64 fokos volt.[ Szerkesztve ]
-
KKrisz751
aktív tag
válasz coyote55 #20165 üzenetére
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koo.lightmanagerŰ
Led manager. Pont azt csinálja amit írtál. Belövöd a programokat mire mit jelezzen és jelzi. Meg színt is adhatsz. Bár teszten ki kell előtte próbálni, milyen színeket tudsz kikeverni a 3 színből.
Háttérben kell hagyni futni, védettként, és indításkezelőbe is be kell kapcsolni, együtt induljon a rendszerrel.
Ha van root akkor meg tedd rendszer alkalmazássá.... Ráfogsz jönni, hogy sok igazság amihez ragaszkodunk, javarészt a mi szemszögünkön múlik - Obi-Wan Kenobi
-
coyote55
őstag
válasz zeon.hu #20163 üzenetére
Ezért sírom vissza a G510-et, de kellett egy független telefon a nászasszonynak, és mit meg nem tesz az ember a gyerekéért...
Annál beállítottam, hogy elmulasztott hívásnál pirosan kacsingasson, SMS-nél sárgán, mailnál pedig zölden.
Nyugodtan letehettem a telefont, egy pillantással láttam, ha valami történt.Memento Mori!
-
KKrisz751
aktív tag
Ha... Érdekes.
Feldobta frissítésnek a B853-at 111MB.
kell ez nekem?Más:
Mondja meg valaki b852-n miért nem működik rendesen a Megaupload kliens?
Fényképezek jó sokat. Be van állítva, hogy viodeót és képet is töltsön fel akár adatforgalom mellett is. Ráadásul ne csak töltéskor hanem éjjel nappal. Vagyis full online-ra van állítva. Indítás kezelőben is bent van, védett alkalmazások közt is. (B609 nél ez így, ahogy lőttem egy képet azonnal tolta fel.)B852-n ha nem nyitom meg a klienst, akkor nem tölti fel a képeket. Ha a task managerből vagyis a háttérben futó appokat egy húzással kilövöm és ez is repül megáll a feltöltés, holott B609 nél működött tovább ugyan ebben az esetben..
Érthetetlen.
Bosszant, hogy minél többet használom a 852-t annál inkább győződök meg róla, hogy csak a memória kezelése jobb. Minden másban a b609 stabilabb, kompatibilis a programokkal, jobban kezeli a szenzorokat.
Illetve egyet nem. Az érintés érzékenység az jobb 852 alatt, meg 133 alatt. 609 ebből a szempontból rosszabb, sokszor 4-5 ször kell tapperolnom mire reagál, holott 133alatt még hozzá sem érek és már érzékeli is.... Ráfogsz jönni, hogy sok igazság amihez ragaszkodunk, javarészt a mi szemszögünkön múlik - Obi-Wan Kenobi
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Atlantisz48 #20161 üzenetére
Bocs, elsiklottam a kérdés felett:
Szerintem nem fog menni roottal sem, át kéne írni hozzá a rendszert.
#?*@&!
-
coyote55
őstag
válasz vargacs0909 #20157 üzenetére
A paracssoros adb-re gondoltam, de látom, próbáltad.
Memento Mori!
-
-
vargacs0909
csendes tag
válasz Cunaja #20156 üzenetére
Akkor rászánom azt a pár ezer forintot egy új akkura, kezdetnek egy próbát megér.
Érdemes magam intézni a cserét (a spórolás miatt; pl. ebay-ről rendelt akksival), vagy nem érdemes vacakolni vele, mert nem sokkal többért megcsinálná egy szervizes is?
Más: a ragasztott hátlap visszaaplikálására/rögzítésére mit érdemes használni?
-
Cunaja
addikt
válasz vargacs0909 #20153 üzenetére
Akku csere, de nem garantált. Ez a teljes merülés jele, azaz a loader sem tud elindulni. Ilyenkor a szerviz kidobja belőle az akkut egyből. Viszont miért történhetett? Usb ajzat gond is lehet közben, mondjuk nem vette a töltést.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz vargacs0909 #20153 üzenetére
Cunaja kollégát várd meg, ha valaki, akkor ő tud segíteni életet lehelni bele, amennyiben nem hardveres a gond.
#?*@&!
-
coyote55
őstag
-
vargacs0909
csendes tag
Sziasztok!
Hozzám került egy meghibásodott Huawei P7-L10 készülék, mely az alábbi hibajelenséget produkálja:
Bekapcsoláskor a LED piros-piros-zöld/piros-piros-zöld/piros-piros-zöld színekben morzézik, majd a led kialszik és nem világít tovább. A képernyő sötét marad, a telefon nem vibrál, nem rezeg, vagyis nem kapcsol be...
Fenti jelenség van:
- egygombos bekapcsoláskor,
- kétgombos bekapcsoláskor,
- háromgombos bekapcsoláskor,
- töltőre dugáskor,
- pc-re csatlakoztatva.(Ilyenkor a pc ismeretlen eszközként detektálja a telefont (eszköznévként kinai hieroglifákat mutat), de illesztőprogramot nem talál hozzá. Szedtem le adb drájvert, telepítettem a huawei-féle HiSuite-t, de semmi eredmény. Az adb devices nem mutat eszközt...)
A telefon női tulajdonostól való, így nem hiszem, hogy bármit is mókolt volna vele. A hiba előzményéről sajnos nincs pontos infóm (talán mintha egy lemerülés óta lenne a probléma).
Van értelme egy akkucserével próbálkozni, vagy tégla? Merre induljak el?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz coyote55 #20149 üzenetére
Komolyan írjam le megint, hogy van élet sim kártya nélkül is?
Ha van net, akkor:
1- olyan voip szolgáltatót keresel, ahol a saját számoddal tudsz hívást indítani.
Hátránya, hogy fogadni nem tudsz.2- olyat keresel, aki ad nomadikus (21-es) számot.
Ez esetben hívni és hívást fogadni is tudsz.
Utóbbira javasolt a Reenger, havi 500 forintért kapsz 200 percet.Aztán ha lesz pénzed, akkor mehet javításra a telefon.
(Netet meg tudod osztani a másik telefonról is)
#?*@&!
-
coyote55
őstag
válasz Atlantisz48 #20146 üzenetére
Szerintem ennek a telefonnak az egyik legvonzóbb tulajdonsága a kijelző felbontása és színei...
Te tudod, bár kíváncsiságból én is bekapcsoltam, de gyorsan visszatértem a normál felbontáshoz.Memento Mori!
-
coyote55
őstag
válasz Atlantisz48 #20144 üzenetére
Persze hogy gyorsabb, a képernyő felbontását lerontottad...
Memento Mori!
-
Atlantisz48
őstag
válasz zeon.hu #20143 üzenetére
Sajnos akárhogy variálom a témákat, akkor sem mutatja rendesen. Így hát ki kell kapcsoljam a képernyőkímélő módot. Tudom sokak szerint felesleges ez a mód, de nekem gyorsabb tőle az egész telefon.
Amúgy a V4 volt fent előtte, és ott is jelentkezett ez a fagyási hiba. Ez volt a főszempont amiért váltottam V5-re. -
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Atlantisz48 #20137 üzenetére
Az eredeti kernelt, egyel fentebb linkeltem.
Cunaja:
Ez nem a TWRP alól telepíthető?Szerk2:
Na, akkor ok[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
Cunaja
addikt
válasz Atlantisz48 #20137 üzenetére
Amit Zeon linkelt azt rakd fel recovery alól.
[ Szerkesztve ]
-
zeon.hu
nagyúr
-
Cunaja
addikt
válasz Atlantisz48 #20132 üzenetére
Melyik kernel van fent? Most én dolgozom, de lehet Zeon tudja linkelni az eredeti kernelt.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz Atlantisz48 #20132 üzenetére
V5 Lite van most, igaz?
Nincs kedved feltenni a V4-et esetleg?
Legalább tesztképpen, hogy lássuk, akkor is jelentkezik-e a hiba.#?*@&!
-
Atlantisz48
őstag
Sziasztok!
A tegnapi napon, sajnos megint lefagyott a telefon (2x) ráadásul a telefonálás közben, szóval miután le akartam rakni a hívást, nem tudtam, mert nem tudtam kijelzőt bekapcsolni. Hiába nyomtam a power gombot, semmit nem reagált. Így hát maradt a 10mp-es reset.
A második fagyás, akkor történt, amikor megosztottam a mobilinternetem, rácsatlakoztam a laptoppal, épp megnyitottam az emaileket, de már a drive megnyitására nem volt idő, mert nézem, elment az internet. Erre gondoltam megnézem a telefonon és semmire nem reagált.Mit tudok tenni?
[ Szerkesztve ]
-
Jozsó
tag
Csakhogy meglegyen a kollektív tudás számára.
A bluetooth kihangosító nem romlott el, csak lehúztam a media hangerejét. Amit azért nem vettem észre, mert a reggeli ébresztő nem azt használja, valamint a kedvenc zenelejátszóm sem (AIMP) hanem vmi más hangerőt. Visszaállítottam a médiahangerőt és most rendben.
A GPS meg megemberelte magát, mert egész nyaralás alatt hibátlan volt. Most ugyan megint nincs meg, de ezt az 5 km-t a mhelytől hazáig már tudom fejből
Ígyhát még mindig nem frissítettem le lollipop-ra. Elrémiszt, hogy a rengeteg leöltött vackomat tölthetem le újra, meg állítgathatom be nulláról újra.
-
-
KKrisz751
aktív tag
válasz zeon.hu #20123 üzenetére
Ebay? Linket tudsz dobni. Lehet kipróbálom.
Szilikon tokot illetve gumi tokot használok elöl pedig csak sima fólia van, de ideje lesz lecserélni. És ha már cserélek akkor lehet erre.
Nekem elég volt a fólia elöl, pedig műhelyben, garázsban dolgozok eleget.
Ellenben eddig 2 év alatt 2 szer esett le, mikor még nem volt tok, rezgéskor az asztal és az üveg hátlap közti légrés miatt lekúszott a földre. Lapjára esett így se karc se törés, se zúzódás.... Ráfogsz jönni, hogy sok igazság amihez ragaszkodunk, javarészt a mi szemszögünkön múlik - Obi-Wan Kenobi
-
zeon.hu
nagyúr
Kicsit leharcolt volt már a Tempered Glass hátul, miután 2x is márványon landolt.
(Hogy én miért csak ott tudom leejteni... )
Megjött az új, ki is cseréltem (első is jött, de azt egyelőre nem kell feltenni).
Tökéletesen megvédte a telefont, alatta egyetlen törés vagy repedés sincs.#?*@&!
-
Cunaja
addikt
válasz karl_fischer #20120 üzenetére
Dehogynem, de az nem bántja a telót.
-
Cunaja
addikt
válasz Atlantisz48 #20117 üzenetére
Android 5.0 és felette, ezek a progik több kárt okoz, mint amit használ.
Lehetséges, hogy ez kavart be, ha eddig nem volt gond.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Sajnos a mai napon megint jelentkezett az a fagyási probléma.
A szituáció a következő volt, megnéztem mennyi az idő, a telefonon, utána rá kb 2 percre bekötöttem a fülhallgatóm, majd megnyomtam a power gombot, hogy elindítsam a rádiót. De utána se kép se hang.
Ami még új lehetett, hogy felraktam EZT tegnap. Lehet, hogy ez okozta? -
coyote55
őstag
válasz KKrisz751 #20115 üzenetére
Én is részletre vettem az LG-t, de már bánom, mint a kutya, amelyik 9-et kölykezett.
Elvakított az LG GT540 jó emléke, meg kíváncsi voltam a 7-es Androidra. Kár volt...
Egyszerűen nem tudom rootolni, így meg tele van reklámmal, meg bloatware sz@rokkal.
Rengeteg progim nem fut root nélkül, a méreg megöl. Ráadásul a P7 SIM fiókja is elromlott, kénytelen vagyok az LG-t használni.
Csoda, hogy nem őszinte a mosolyom?Memento Mori!
-
KKrisz751
aktív tag
válasz coyote55 #20114 üzenetére
Tudod mi a te bajod? Nem voltál gáz szerelő.
Amúgy nem kell nyugdíjasnak lenni hogy kínlódj. Én részletre vettem meg fél húgomnak a P9Lite-ot 2 év hűséggel, így nekem maradt a p7 neki meg lett új, mivel fater is nyugdíjas. Így havonta nekem adják az árát én meg fizetem a számlát. Persze olyat, amint az egész családodt ingyen hívhatom hálón belül, és én vagyok az összekötő.
Rámcsörög a húgom, visszahívom, elmondja mikorra menjen érte suliba apánk, aztán felhívom fatert, hogy mikorra menjen érte. Lényegében mindenkiről tudom mikor, hol van, mi a problémája és hogy oldja meg.
Család google vagyok.Ne zavarjon. Sokan vagyunk kisbéren és nem a faluban..
-
coyote55
őstag
Nos, beszéltem a Huawei ügyfélszolgákkal. Az eredmény: jól tettem a frissítést (még ha nem is volt hatásos), és próbáljak ki egy rendszer-visszaállítást.
Megpróbáltam.
Az eredménye = 0
Itt tartok. Ebből szerviz lesz, ha meglesz a rávaló. A Huawei tippelni sem mert, hogy mennyi lesz a javítás.
Mondtam már, hogy rohadt nyűgös vagyok?Memento Mori!
-
Cunaja
addikt
válasz coyote55 #20107 üzenetére
[Magyarul is írhatsz]
[Itt tudsz irányítószám alapján leadási pontot keresni.]
Telefonálhatsz is!
Telefonos ügyfélszolgálat
06 80 HUAWEI (06 80 482934)
magyar
Hétfő-Vasárnap 8-20 (kivéve ünnepnapok)A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
válasz coyote55 #20104 üzenetére
Mindenképpen szerezzél egy vodás mikró kártyát. Azzal kell kipróbálni, mert lehet az illesztés miatt nem érzékeli rendesen a kártyát. Volt már ilyen eset.
Szerk:
Ha van nandroid mentésed, nyomj fel egy régebbi romot és nézd meg azzal is.
Ugyanis nem akarom elhinni, hogy ez miatt a kártyaolvasó tönkre menjen.
Ez így ebben a formában szinte hihetetlen, mert te is írtad, hogy nem cserélgetted a kártyát 1000x.
Esetleg írhatsz a Huaweinek és megkérdezheted, hogy mit lehet ilyenkor csinálni, vagy mennyibe kerülhet a javítása?[ Szerkesztve ]
-
coyote55
őstag
válasz zeon.hu #20103 üzenetére
Tüdővel próbáltam kifújni, meg hosszúszőrű ecsetet is bevetettem.
Mennyibe fájhat a javítás?
Állítólag valamikor november táján megkapjuk az elmaradt nyögdíjemelést, talán abból meg tudom csináltatni.
Az bosszant, de nagyon, hogy egyszer vettem ki, majd tettem vissza a kártyát. Ha hetente megteszem, azt mondom, elfáradt. De így?
A Huawei eljátszotta a bizalmamat...[ Szerkesztve ]
Memento Mori!
-
-
coyote55
őstag
válasz Cunaja #20100 üzenetére
Igen, bármilyen kártyát teszek be, illetve kártya nélkül is.
Azt nem értem, hogy amikor megvettem a telefont, kicseréltettem a kártyát, amit ki lehet törni a nano méretig.
Beraktam a kártyát és két évig hozzá sem nyúltam. Most megvettem az LG-t, a kártyát kitörtem méretre, és az LG gond nélkül elindult.
Beállítottam amit kell, visszaraktam a kártyát a P7-be, és semmi. Beraktam megint az LG-be, megy vele gond nélkül.
Beraktam az oldalbordám vodás kártyáját - segélyhívás
Erre varrjon valaki gombot...[ Szerkesztve ]
Memento Mori!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest