- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
karelgott12
tag
válasz
coyote55 #20490 üzenetére
Szia!
Úgy néz ki, igazad lett. Megjött az aksi, ki is cseréltem délután. Amikor bekapcsoltam 30%-os töltöttséget jelzett. Újraindítottam és beléptem a TWRP-be, ott 40%-ot írt. Újraindítás után megint 30-at. ezután feltettem töltőre, de nem jelez töltést, viszont felugrik 50%-ra. Kikapcsolt állapotban is feltettem töltőre. Ekkor nem kezdi el tölteni, hanem bekapcsolja a telefont és feláll a rendszer. Ha összekötöm a géppel akkor látja, lehet is másolni ide-oda. Akkor felment 60%-ra. Odalett szegény. -
Cunaja
addikt
válasz
karelgott12 #20496 üzenetére
[Legbiztonságosabb akku csere], hívd fel őket!
-
coyote55
őstag
válasz
karelgott12 #20494 üzenetére
A "Kínából rendeltem" mit takar? Utángyártott, vagy gyári akku volt?
-
karelgott12
tag
-
coyote55
őstag
válasz
karelgott12 #20492 üzenetére
Na, arra jó volt, hogy kiderüljön: tényleg akkubaja van szegénynek. Már "csak" ki kell cserélni.
-
karelgott12
tag
válasz
coyote55 #20490 üzenetére
Leszedtem a hátlapot, kivettem az aksit. Amennyire én láttam nem volt sérülés a csatlakozónál. Lőttem két fotót a tablettel, de olyan rossz minőségűek, hogy nem látszanak jól a részletek. A neten ráakadtam egy leírásra, miszerint ha kivettem az aksit, nyomva kell tartani a power gombot több, mint 30 mp-ig. Ez nekem működött. Miután visszatettem az aksit, bekapcsoltam a telót, és el is indult. Feltettem Cunaja V5 romját. Érdekes, mert a TWRP-ben 61%-ot írt az aksi töltöttségre, de amikor felállt a rendszer ott már csak 56%-ot. Tegnap 57-tel kapcsolt ki. Amikor a telepítő 2. részét kezdte felrakni, akkor pirosan villogott a led. Újraindítás után már csak 40%-on állt. Majd újraindításkor kiírta, hogy az akkumulátor lemerült, és a telefon 30 mp múlva kikapcsol. Ezután már nem nyösztettem szegényt. Az egész folyamat alatt nem volt töltőn a teló. Hát így.
-
coyote55
őstag
válasz
karelgott12 #20489 üzenetére
Azon gondolkodom, hogyan lehetne kiszűrni, hogy melyik részegység a hibás.
Ha veszel egy új aksit, kicseréled és kiderül, hogy a töltőáramkör halt meg, akkor kidobtál nem kevés pénzt.
Szerintem, mielőtt beruházol, szedd szét a telefont, és csinálj pár képet a csatlakozó környékéről. A neten biztosan találsz képeket ugyanerről a területről, össze kell hasonlítani a tiéddel. -
karelgott12
tag
válasz
coyote55 #20488 üzenetére
A hátamon a bringás felső zsebében. Az alatt póló, alatta meg a kantáros gatya, van rajta egy vastag nillkin tok is. Nem juthatott bele egy csepp sem.
Nyáron, amikor csak pólóban tekertem - olyankor izzadok is rendesen - akkor sem volt semmi baja, a melegedésen kívül. Én mégis az aksira tippelnék. Bár tévedhetek is.
-
coyote55
őstag
válasz
karelgott12 #20487 üzenetére
Hol volt a telefon? Izzadtság nem kerülhetett bele?
-
coyote55
őstag
válasz
karelgott12 #20485 üzenetére
Szerintem a töltőáramkör a hunyó, vagy a csatlakozó
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
karelgott12 #20483 üzenetére
Megszakad a töltés vezérlése valószínűleg.
-
karelgott12
tag
TWRP alól elindítottam a V5 rom telepítését. Végig is ment, de amikor a boot logónál járt, 5 perc után villant egyet a kijelző és kikapcsolt a telefon. A töltés jelző megint 57%-on állt. A töltő végig benne volt a telefonban, mert ha kihúzom, azonnal leáll.
-
karelgott12
tag
válasz
Cunaja #20479 üzenetére
Csak töltőn tudom indítani, akkor is csak power gomb + hangerő fel a twrp-be lépve. Ha onnan system reboot-tal próbálom indítani, akkor leáll. Töltő nélkül semmire nem reagál. Ha a töltőn van és úgy power gomb + hangerő le kombóval indítom, akkor belép a fastboot & rescue mode-ba, és kiírja, hogy csatlakoztassam az usb kábelt a géphez és nyissam meg a hisuite alkalmazást. Mitől sérülhetett a kernel?
-
coyote55
őstag
válasz
karelgott12 #20474 üzenetére
-del-
-
Cunaja
addikt
válasz
Hogyan indul a telefon, hol áll meg? Biztonsági módban elindul? Hangerő le induláskor.
Megsérült a kernel. Ilyenkor hiába nyomsz FR-t, semmi értelme. Volt mentésed? Ha igen, akkor elég a boot.img-t visszaállítani. Ha nem volt, akkor húzd újra a romot TWRP alól. Érdekes jelenség, talán tényleg az akku rosszalkodik.
Megfigyeltem ezt a jelenséget már más Huawei-nél is, és tényleg így kezdődik az akku halála. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Akkor lehet, hogy az aksi kimúlt.
-
karelgott12
tag
válasz
zeon.hu #20472 üzenetére
Csináltam egy factory resetet, de folyamatosan töltőn kell legyen a teló, mert egyébként azonnal kikapcsol. Nem vitte végig a folyamatot. Kb. fél óra töltés után most 100%-ot mutat. Nem értem. Semmilyen előjele nem volt, nem merült gyorsan, vagy ilyesmi. Egyszer csak kikapcsolt, és most így maradt.
Coyote55: Ha összekötöm a géppel linux alatt, akkor elkezd villódzni a huawei ascend felirat a képernyőn 3 másodpercenként. Ennyi.
-
coyote55
őstag
válasz
karelgott12 #20471 üzenetére
A gép látja?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
karelgott12 #20471 üzenetére
Ha csak nem mond cunaja valami egyszerűbbet, a TWRP-ből legalább újra tudod húzni a romot.
Remélem, megvan minden hozzá az sd-n! -
zeon.hu
nagyúr
válasz
karelgott12 #20469 üzenetére
Melyik kernel van rajta?
-
karelgott12
tag
Sziasztok!
Zene hallgatás (Spotify) közben kikapcsolt a telefonom. A töltést veszi - 57%-on van. Bekapcsolni nem tudom, még töltés közben sem. Viszont power gomb+hangerő fel gombbal beenged a TWRP-be. V5 van rajta.
Tudna valaki segíteni, ilyenkor mit lehet tenni? -
coyote55
őstag
Nocsak, nocsak mit, illetve kit találtam a sonymobil.hu-n...
Hacsak nincs ikertestvére a mi puhatestűnknek, akkor a topikgazdát!
Nem elég, hogy itt hagyott minket, mint Szent Pál az oláhokat, és a P9, P10, P11,... topikokba jár, de már a mobilarénához is hűtlen! -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Cunaja #20460 üzenetére
Aksi nem izgat, rendszerint 2-3 powerbankot hordok magamnál
De rengeteg alkalmazás már android 6 felett van optimalizálva, meg ugye ott a tervezett elavulás, ami ellen sokat nem tehetünk.Szerk.
6" alatt már nem fogok telefont venni, kezd romlani a szemem, esténként már elég homályosan látok.
-
zeon.hu
nagyúr
Akinek van B623-a mentve, megnézné a pontos méretét?
Van egy "Update app" fájlom, de nem tudom, hogy a B623-e.
Mérete: 2126354012B -
Tompie
őstag
Sziasztok!
Tudja vki, hogy tudom a képernyőre kitett beállítások ikonról eltűntetni ezt s piros 1-est?
A rom újratelepítése után egyből kikapcsoltam az autómatikus telepítést illetve frissítés keresést, egy idő után mégis ide került. A beállításoknál a frissítő menün is ott van pedig le is van tiltva az emui frissítő és ha rámegyek a frissítő menüre azt írja rendszer napra kész.
Köszönöm
ui: elnézést a duplázásért, szerkesztettem nem tudom miért tette ki mégegyszer. -
Skipper
tag
Sziasztok!
Volt már olyan valakinél (Cunaja V5 ROM), hogy újraindult magától a P7 és utána elfelejtette az összes beállított wifi hálózatot?
-
Tompie
őstag
válasz
zeon.hu #20446 üzenetére
1-Igen, eddig ezt csináltam de nem akarom túlzásba vinni, mert annak rossz vége lesz
2-Örülök, hogy most van egy stabil rendszeremnem tudom annak a ROMnak a feltevése mennyire menne
ui: a wifi jelszavak, hogy nyerhetők vissza ha Beállítások - biztonsági mentés és visszaállítás - adatok biztonsági mentése megtörtént?!
-
Tompie
őstag
Jelenten fent van a B852, aminek a felrakása után nyitva maradt a BL
Ezután felment simán a TWRP recovery majd a root is flottul mentMindenkinek köszönöm az eddigi segítséget
Most, hogy ki van rootolva esetleg 1-2 tipp, hogy lehetne kicsit gyorsítani a telefont? Memóriát felszabadítani?
-
Tompie
őstag
Egyébként a nyitott BL miknek az előfeltételei?
rootnak is? -
coyote55
őstag
Nnnna, ez is megvolt...
-
Tompie
őstag
válasz
zeon.hu #20433 üzenetére
Egyelőre a Huawei Swype billentyűzet tűnt el amit észre vettem, amit meg összefoglalóból letöltöttem és feltettem az mindig leáll.
Amúgy igen a B852-t húznám újra. A mostani B852-re simán fel tudom tenni 3 gombossal, nincs semmi "különleges" előfeltétele?
Oké, majd azokkal lementem a dolgokat.
-
-
Tompie
őstag
Egy kis anomális van a telefonnál, ugye a B839 boot.img lett flashelve, a telefon újraindult de ha gépelni akarok nem a billentyűzet jön elő hanem a "beszés alapú gépelés" amikor a billentyűzeten a mikrofont megnyomom.
Vki tudna egy steril, gyári B852 boot.img linkelni ?
(remélem ez megoldja a problémát!)
Vagy, hogy tudnám a ROMból kioperálni ? (mert B852 genaral ROM-om van)
Köszönöm -
Tompie
őstag
Please valaki egy gyári B852 boot.img -t
-
Tompie
őstag
Help valaki!
Bootloader kinyitva, majd a rootolást elkezdtem és...
Ezután a lépés után fastboot flash boot boot_HRT_EMUI3.0.img
megcsinálja majd fastboot reboot nem indul újra a telefon mindig a recovery jön be
ha ott nyomok egy Reboot sytem now akkor is. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Tompie #20408 üzenetére
Ahogy fentebb írta coyote55 kolléga:
Írj privátot cunaja-nak. -
Tompie
őstag
Megérkezett a válasz, de mi az, hogy már nem küldik el emailben?
Dear Customer,
Thank you for contacting Huawei Support.
We are unable to send boot loader code via email and can only be obtained through our website.
If you would want to unlock your phone, you should meet the following conditions:
1.Please register your Huawei ID in our official website http://emui.huawei.com/en/ on your phone.
2.Log in and logout your Huawei ID continuously for 14 days.
3.Each Huawei ID should not apply for the unlock code more than fifth time within 6 months.If you meet the criteria,please go to http://emui.huawei.com/en/plugin.php?id=unlock&mod=unlock&action=apply and click the 'download'button to login your Huawei ID other than any other third party ID to apply for the unlock code.Please contact us by mail or local service hotline as following if error message appears.
TEL: http://consumer.huawei.com/en/contact-us/index.htm?tag=hotline
Mail: http://consumer.huawei.com/en/contact-us/index.htm?tag=email
Please submit your mobile model, SN, IMEI/MEID and error message in your e-mail.We also need to know that your phone is rooted, it can be out of the best working state and some of the functions may not be able to work normally. In addition, the system is vulnerable to be invaded by viruses once your phone is permitted to unlock. For the lack of testing,third party software may not be compatible with your phone. Unlocking will bring unexpected negative impacts and the device will be not normal, and can not be restored, Huawei after-sales service office will not provide warranty service for your rooted phone, and you may bear the cost. So we strongly advise you to think twice.
Once again,thank you for contacting Huawei Support.
Best Regards,
Huawei Device Customer Care TeamIlletve telefonon nincs is lehetőség regisztrációra, számítógépen van de nem lehet Magyarországot kiválasztani.
Hogy tovább???
-
Tompie
őstag
válasz
zeon.hu #20402 üzenetére
Akkor egy kérdés vagyis inkább kettő ami nem hiszem benne van az összefoglalóban, mert ez inkább tapasztalati kérdés:
Kb mennyi idő alatt küldik meg a bootloader nyitó kódot? Illetve ha a későbbiekben újra szükség lenne rá akkor mindig ugyan ezt a kódot kell használni? Nem kell minden egyes alkalommal újat kérni?!Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged