- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magyarított Android alkalmazások
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
csabiapu01 #20799 üzenetére
Telefonkezelő alkalmazásban van víruskereső, futtasd le.
-
Palafi
aktív tag
válasz
coyote55 #20795 üzenetére
Kíváncsiságom győzött, és tegnap fel is tettem rá a pár hozzászólással ez előtt linkelt 852-t. Szinte felrakás után azonnal ajánlotta a 853-as frissítést. Nem voltam elég körültekintő, ezért rá is nyomtam, gond nélkül fel is ment. Azóta már olvastam, hogy sokaknak gondot okozott. Szerencsére én eddig nem tapasztaltam semmilyen negatívumot, remélem ez így is marad.
-
Palafi
aktív tag
válasz
coyote55 #20795 üzenetére
Igen, ezt tudom. Ez az egyetlen dolog, amiért nekem is érdemes elgondolkodni rajta. Mint írtam, még nem igazán ismerem az Android lelkivilágát. Viszont jelenleg tökéletesen fut minden, gyors, sokáig bírja az akkumulátor, és ezektől az előnyöktől nem szívesen szabadulnék meg. Ha már hipp-hopp gond nélkül váltok a verziók között, akkor mindent ki is fogok próbálni.
-
zeon.hu
nagyúr
-
Palafi
aktív tag
válasz
zeon.hu #20791 üzenetére
Igazából pont azt szeretném tudni, hogy mi a gyakorlati haszna, ha frissítem? Milyen plusz szolgáltatásokat kapok, mennyivel fog többet tudni a telefon? Próbáltam rákeresni, de épkézláb magyar leírást nem találtam, az angol tudásom pedig annyira nem jó, hogy mindent tökéletesen megértsék. Amiket megértettem, szerintem azokat pedig most is tudja a telefon. Tehát a frissítés gyakorlati haszna érdekelne. Ezért gondoltam, hogy itt pár szóban valaki le tudja írni.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Palafi #20790 üzenetére
Nem a frissítéstől lesz lassabb.
Elvileg minden újabb android verzió többet tud, de ezzel együtt az alkalmazásokat is arra optimalizálják, ami nem mindig sikerül jól.
Tehetsz fel custom romot is, amiből ki van pucolva a felesleg (cunaja V5 rom) vagy gyári B852-t (mindkettő EMUI 3.1, android 5.1.1) -
Palafi
aktív tag
Sziasztok!
Rövid ideje vagyok tulajdonosa egy P7-nek, ráadásul ez az első Android telefonom. Minden szép, minden jó, semmi gondom sincs vele. EMUI: 3.0, Android: 4.4.2
Néztem videót, hogy frissítéssel lassabb lesz a telefon. Ezért azt szeretném megkérdezni, hogy milyen gyakorlati haszna van a frissítésnek? -
zeon.hu
nagyúr
válasz
csabiapu01 #20788 üzenetére
Mit ír ki, miután indítod a frissítést?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
csabiapu01 #20786 üzenetére
Olyan, mintha biztonsági üzemmódban lennél.
Fentebb ott a B852 linkje, másold be a külső sd "dload" mappájába. Ha nincs ilyen, hozd létre és más ne legyen benne, csak az "update.app"
Ezután 3 gombos módszer: hangerő -, hangerő +, power gomb egyszerre nyomva. Addig kell nyomni, amíg szürke lesz a képernyő (vagy amíg belép a frissítő menübe, ahol automatikusan teszi a dolgát). Ennél a módszernél automatikusan megkezdődik a szoftverfrissítés, amennyiben a szükséges mappa, megtalálható az SD kártyán vagy a belső memórián. -
csabiapu01
újonc
válasz
zeon.hu #20785 üzenetére
Kezdjük inkább előröl.
P7-L10 B609
Telefon működik telefonálni tudok vele, bármelyik alkalmazást indítom kis idő múlva újraindul android frissítés, adat vészhelyzet itt választok gyári adatok vissza állítása Wipe data/factory reset elfogadom, körbefut kész újraindítás és nem történt semmi változás.
Saját frissítője szerint nincs új frissítés. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
csabiapu01 #20784 üzenetére
Nézd meg, hogy tudsz-e OTA frissíteni a telefon saját menüjében!
Ha nem, utána mehet a külső sd kártyás módszer. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
csabiapu01 #20782 üzenetére
Hogy próbálod frissíteni?
-
Cunaja
addikt
válasz
csabiapu01 #20780 üzenetére
Szia!
Két dolog jöhet számításba.
Felnyomod az utolsó stabil romot [Huawei_P7_Firmware_P7-L10_Andriod 5.1.1_EMUI 3.1_C900B852] és megnézed megy-e rendesen. Ha ezután se megy, akkor valószínűleg az akkumulátor gyengélkedik erőteljesen.
Ilyenkor van a második lehetőség, akku csere. -
csabiapu01
újonc
Egy hete olvasom ezt az oldalt, de nem bírok a p7 L10-el.
Minden eddigi okosságot kipróbáltam.
A teló állandóan kikapcsol, újraindul, android vészhelyzet, újraindítás.
Ha csak telefonként használom tovább bírja.
Rendszer visszaállítást mecsinálja, de minden ugyanaz marad.
Frissítés sd-ről szintén ugyanaz.
Parancssorból lezárásra panaszkodik.
EMUI3.0
Android 4.4.2
P7-L10v100r001c00B609
Minden segítséget köszökök. -
KKrisz751
aktív tag
Na közbe egy kis kórház miatt megoldottam. Nem volt nehéz.
A super su ban teljes unroot-ot nyomsz b852 alatt akkor utána megy a tv-go.
A simple pedig megy root mellett is.A kérdés az lenne, hogy ugyan így törölhető a root a V5 nél is?
-
Cunaja
addikt
válasz
zeon.hu #20775 üzenetére
Tesó, neked is írom. TWRP mostani boot.img elment Root néven, majd a gyári boot.img flash. Minden menni fog. Ezután TWRP és a boot.img elment mondjuk Nincs_Root néven. Ezután ha kell root, visszanyomod a root boot.img-t, ha TV-GO kell, akkor a nincs root boot.img-t. 2 perc az egész csere és nincs semmi gond. Ennyi az egész, én is így használom.
Szerk: Persze mert ott nem kell szemüveg.
Nem vagyunk ifjú kakasok, nem kell szégyelni az olvasó szemüveget. Nekem is kell reggelente, meg így este. Sajnos öregszünk. -
repvez
addikt
v6 alatt is kikapcsol a teló camera +vakura , ugyhogy ez valami feature lesz ami mindenben benne van..
Egyébként én is azt vettem észre, hgogy mihelyt visszakerül minden használt app akkor ugyan olyan lassu lesz mint elötte, nálam is ez volt a helyzet csináltam egy factory resetet visszatettem rá a viber, insta FB, messenger meg még pár appot és ugyan ott voltam mint FR elött , ugyhogy adtam egy pofont a szarnak.
Ezért is vacilálok a rom ujra rakásán,mert lehet nem nyerek vele semmit.
A régi Defyvel is ez volt a végén már akkora volt az appok erőforrás igénye meg mérete, hogy bármit csináltam nem akart müködni normálisan.
Valahol nevetséges is, hogy egy sima chatprogramnak, miért is kell 300mb nak lenni mikor 2 éve még a 10et is alig érte el., de ezt bármelyikre elmondható.
-
KKrisz751
aktív tag
válasz
zeon.hu #20769 üzenetére
Szerintem próbáld ki.
mert sajna ez a gyári rom hibája, és a custom arra épült rá.
minden gyári romhiba, benne volt a customokban is. Gondolom nem elkerülhető. Talán csak egyedi vagy letöltött kamera appal. De az meg olyan semmilyen.
Mivel sokat használom a Simple fizetős alkalmazást, így nem tudom a V5-el nem akadna-e össze.
Ezek a programok nem igen szeretik a root-ot. Az enyémről is leszedtem miután kicseréltem mindent amit akartam.Esetékes egy rom újra telepítés, mert van amit töröltem és most meg kellene a gyári, szórakozik a facebook, és nem tudok kommentet módosítani, nem tudok írni módosításkor, csak komment íráskor...
lehet egy próbát megérne a V5 ismét. -
KKrisz751
aktív tag
válasz
zeon.hu #20765 üzenetére
Én is a P7 en szenvedek.
Egyre lassabb. Hiába reset, amint lehúzza a legfrissebb verziókat, azonnal belassul.
Páromnak most csináltam. Addig volt nagyon gyors, míg e nem szedte a programokat.Amúgy azzal szenvedek, hogy 30% körüli aksi kapacitásnál a fényképezőgép kilövi a telefont.
Ez röhely. B852. Eddig fel se tűnt, mert sose merítettem 50% alá egész nap, ha mégis akkor meg nem fotóztam. De most úgy adta az élet, hogy kellett volna és nem ment.Ami bosszant, hogy asszonyéval fényképezgettem a napokban, de neki b609 volt fent. 12%-nál is fotózott
vakuval.
De nem tűnt fel, mert csak fényképeztem. Most tűnt fel, mert neki is felraktam a b852-t.
Az enyém kilőtte magát, erre elkérem asszony telefonját(ha már kávét hozott a garázsba), naná, hogy az is kilőtte magát.hogy azt a ku-..a életbe.. Jöhettem be a kocsi alól a garázsból töltőért.
-
Cunaja
addikt
P9 a király, hiába nem 6", de már az ára jelentősen lement. A másik fele, hogy ott vagyok.
Szerk: 12%-nál nem lehet vakut használni akkumulátor védelem miatt. Sajnos a gyári romok, már 30%-nál korlátoznak Android 5.0-tól.
-
repvez
addikt
válasz
zeon.hu #20763 üzenetére
még én is azon szenvedek, de még nem birtaam rávenni magam, hogy ujratelepitsem, vagy , hogy mi lenne a következő ami leváltsa.
70k-nál többet nem szeretnék többet kiadni telefonra. DE az meg már szinte a belépő kategória.
A huaweinek a kirin chipje meg lehet , hogy erős ,csak kérdés, hoyg mennyire támogatott. mert ugye most is emiatt nem lett rá még 6 os droid, mert nincs driver, de egy snapdragonra bármikor lett volna hozzá bármilyen .Igy ez miatt is félek egy mate9-10et megvenni, pedig az tetszik is meg jó is.
-
zeon.hu
nagyúr
Mindenkinél minden ok vagy már csak nekem van P7-em a topikban?
-
repvez
addikt
valaki tudna ahhoz infoval szolgálni, hogy egy app miért nem akar feltelepülni?
Konkrétan a vridge approl lenne szó, van belöle az 1.0ás ami feltelepszik és müködik is és van a 2.0ár vezió is ami már a playnél kiirja, hogy inkompatibilis a telefonommal. külön letöltve az appot a telepités nem megy fel
Irtam a fejlesztőknek, ott azt irták, hogy a két verzió között nem változtattak a rendszerkövetelményeken.4es droidtol felfelé jónak kéne lennie.
A másik ami ugyan ezzel a progival vagyis az ilyen fajtájuakkal van, tehát ha összekapcsolom a telefont a PC-vel akkor létrejön a kapcsolat és teszi is a dolgát csak épp a lejátszandó tartalom képe nem akar megjelenni a telefonon vagyis csak egy mm-es átlós csikot látni ahol változik a tartalom , de máshol nincs kép.
Sima videokat lejátszik a telefon csak az ilyen stereovideokkal van gond. ez lehet valami hardveres vagy csak a v5 nem tetszik neki?
Pedig régebben müködött vele. -
zekk007
aktív tag
Köszönöm a tippeket,felkeresek egy másik P7 tulajt aztán meglátjuk...
-
zekk007
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy van valamiféle mód kideríteni azt hogy eredeti vagy utángyártott kijelző van e a telefonomba?
-
Cunaja
addikt
-
Cunaja
addikt
-
zeon.hu
nagyúr
-
-
Nhorbee
aktív tag
Sziasztok!
Ma egyik pillanatról a másikra adta fel a harcot a telefonom.
Nem tudom bekapcsolni. Illetve a bekapcsoló gomb lenyomásával rezeg egyet, mint mikor bekapcsolom, de ezután nem történik semmi. Töltésnél világít a visszajelző LED, de a képernyő sötét.
Tapasztalt valaki hasonlót? Van erre gyógymód?
Előre is köszönöm a vàlaszokat! Kellemes ünnepeket mindenkinek! -
zeon.hu
nagyúr
-
-
Cunaja
addikt
válasz
rostiron #20724 üzenetére
Letiltod a frissítő menüben a frissítést, majd beállítások-alkalmazások- Itt kiválasztod, hogy a rendszer alkalmazások is látszódjanak és frissítéskezelő(vagy hasonló) nem tudom, mert rég voltam P7 gyári rendszeren. Ezután kényszerített leállítás, adatok és gyorsítótár törlés. Ha bírod, le is tilthatod.
-
rostiron
őstag
válasz
zeon.hu #20712 üzenetére
Szia, csak most álltam neki. Kérdeznék ha nem baj.
A wipe data/factory reset után reboot megvolt. Itt ezt irjátok " Ha elindult ne állítsunk be semmit kapcsoljuk ki. ( Ez hosszabb folyamat ne izguljunk )" Elindult, jött hogy állítsam be a nyelvet stb. Nem állítottam semmit kikapcsoltam. power off.
Azonnal kikapcsolt nem volt hosszú folyamat. Vagy a nyelvet stb azt azért be kellett volna állítani ??
Addig nem indítom a 3 gombossal. -
zeon.hu
nagyúr
Az összefoglalóban lévő hiányzó linkek holnaptól bekerülnek.
Hogy ömlesztve a végére vagy egyesével lecserélve, majd kiderül (szóval lesz-e kedvem bogarászni).
Aki hiányzó és/vagy hibás linket talál, az kérem, hogy itt jelezze!
(Sajnos a gyártó hivatalos oldaláról is eltűnt sok link, illetve egy volt kolléga blogjára mutató is volt jópár, a blog viszont korábban törlésre került, amiről nem kaptunk előzetes értesítést) -
rostiron
őstag
Már csak annyi, hogy a második lépénél a vendor mappából is csak az UPDATE.APP kell a dload mappába ?
"Következő lépés!
A vendor mappa tartalmát szintén a dload mappába másoljuk, az ott lévő Update.APP fájlt töröljük az SD- kártyán. Majd Beállítások > Telefonról > helyi frissítésnél telepítjük."
Tehát a hw_eu mappa nélkül.Bocs ha sokat kérdezek, de nem akarom elb...ni.
-
Cunaja
addikt
válasz
rostiron #20700 üzenetére
Szerintem telepítened kell ezt, mert a gyári romokban nincsen.
[Hardverdiagnosztika]szerk.
Igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged