- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skipper
tag
Sziasztok!
Volt már olyan valakinél (Cunaja V5 ROM), hogy újraindult magától a P7 és utána elfelejtette az összes beállított wifi hálózatot?
-
Skipper
tag
válasz
zeon.hu #20343 üzenetére
Olvasgattam az elmúlt hónapokban pár dolgot, nekem az alábbiak jöttek le:
- P9 nagyobb ugrás volt P8 után, mint a P10 a P9 után
- Fogdosáskor nekem a P10 jobban tetszett (igaz, sokkal inkább iPhone-koppintás, mint az elődje)
- GPS problémák P9 esetén
- fogyasztási (és fotominőség) problémák P10 esetén
- P10-re tutira jön az OreoEzek alapján mondhatnánk azt, hogy a P10 csak a P9 ráncfelvarrása, de ettől még nem mondanám a P10-et gagyinak.
Az viszont teljességgel igaz, hogy a P7/8 óta eléggé elszállt az árakkal a Huawei/Honor, a mostaniakhoz képest a P7 dupla olyan jó vétel volt a maga idejében.
-
Skipper
tag
válasz
zeon.hu #20083 üzenetére
Érdekes ez az egész.
Nekem a P7 újkora óta ROM-tól függetlenül (Android 4/5, gyári/Cunaja) tökéletesen talál pozíciót pár másodperc alatt (Google Maps, Waze stb.).
Terveztem, hogy meglepem magam karácsonyra egy P9-cel, de teljesen elbizonytalanodtam hallva a GPS problémákat -
Skipper
tag
No, végül fent van már a V5 ROM.
Az első probléma: nem tudok témát letölteni (Balanced-ot alkalmaztam az elején), mert be kell jelentkeznem a Huawei azonosítómmal, de utána meg azt írja ki, hogy ezzel a SIM kártyával nem használható ez a szolgáltatás.
Ötlet? -
Skipper
tag
Sziasztok!
Most próbálom felrakni a Cunaja V5 ROM-ot és itt akadtam el:
adb reboot bootloader ( belép bootloader módba ) egy fehér képernyő lesz, egy kis robottal, és némi szöveggel. ( itt fontos, hogy Phone Unlocked felirat legyen.)
Nekem itt a teló Phone Locked feliratot hoz.
Mi a teendő?
-
Skipper
tag
KÖszi a válaszokat.
-
Skipper
tag
Sziasztok!
Jelenleg B609-en vagyok; a gyári B852/3 firmware-rel gördülékenyebb lesz a teló?
Érdemes váltani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged