- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sniper112
aktív tag
válasz
karelgott12 #18164 üzenetére
én már csináltam ilyesmit a lényeg olyan hátlapot venni amibe van nfc és alapból ragasztott de a legtöbb ilyen és elég az a ragasztó ami rajta van. a régit ott kell leszedni ahol nagyon kilóg vagy feljött a levételkor.
-
sniper112
aktív tag
Heló valaki tudna kijelző időt írni b852 gyári romnál mert én nekem durván 3-3.5 óra jön össze UPC korlátlan nettel és csak a messenger fut a háttérben mert lehet nekem már az akksi gyengélkedik .
Más kérdés ha esetleg erről a p7 röl szeretnék váltani a p9 lite megérné?
-
sniper112
aktív tag
ha valakit érdekel van itt petició az mm re .
[link] -
sniper112
aktív tag
..
-
sniper112
aktív tag
én lehet telefont váltok mert nem hiszem hogy jön rá az mm. pedig nagyon jó kis könnyű telefon ez nem értem miért nem csinálják tovább.
-
sniper112
aktív tag
válasz
zeon.hu #16928 üzenetére
a probléma sajnos az , hogy abból van a pénz a cégnek amit eladnak magyarul tömeggyártás újabb és újabb és mindig azzal foglalkoznak jobban ami az új, ez sajnos mindennél így van.(csak megjegyzés már a kínai telefonoknál 16 ezer ft ért is már 6.0 android fut mtk chipseten) szóval reménykedem hogy erre is megjön az mm.
-
-
sniper112
aktív tag
B623 ról tudok transistion package val visszamenni emui 2.3 ra? vagy mindenképpen kell neki a b609 ?
-
sniper112
aktív tag
nekem még mindig a legjobb a p7 re gyári romból a B623 rom azaz a kitkat és képernyőkímélővel akkor tökéletesen fut gördülékenyen minden.
-
sniper112
aktív tag
Ha mondjuk netán tán visszaszeretnék térni a b852 ről gyáriról a b609 akkor a rollback jó hozzá ? ami benne van b623 az gondolom nem teljes értékű rom.
-
sniper112
aktív tag
nekem az volna a kérdésem amennyiben ki lehet deríteni hogy a telefon mikori gyártású ? vagy esetleg az akksik meddig bírják jól, hány évig ? mert akkor ha úgy van vennék hozzá akksit is mert most a b609 szoftverral 1,5- max 2 napig bírja folyamatosan wifi vel egy kis netezés sel 4-5 óra kijelző idővel.
-
sniper112
aktív tag
válasz
Cunaja #15852 üzenetére
értelek köszi közben találtam megint egy érdekességet a huawei cn oldalán a legújabb hisuite 4.0.4.301
amibe már van benne Rom telepítés menü is amivel lehet frissíteni gépről telefonra romot ez most jó vagy ehhez is kell sd kártya ?
itt egy telepítési leírás is ahol írja hogy gépről is lehet persze kínaiul
[link] -
sniper112
aktív tag
válasz
Cunaja #15848 üzenetére
köszönöm szépen az infót tehát akkor utólagos fókusz nincs benne semmi gond. Amúgy t-mobilos ként vettem a telefont ,de itt leírtak alapján megnéztem és független a telefon és mikor rákeresek a frissítőjén akkor azt írja hogy nincs újabb frissítés, rakjak fel majd rá független romot akkor beadná a frissítést ota-n keresztül ?
-
sniper112
aktív tag
heló nem rég vagyok egy ilyen telefonnak a tulaja és b609 szoftver van rajta gyári az volna a kérdésem hogy írja a hicare nevezetű program hogy van olyan hogy utólagos fókusz de én nem találom sehol. esetleg az új 5.1.1 romba lenne benne b852 es be ? és illetve érdemes vele foglalkozni ? valamint ha nincs mikro sd kártyám akkor a belsőtárhely sd gyökerébe raknám a frissítést akkor úgy tudna frissíteni , plusz látok olyat is hogy frissítés usb meghajtóval az pedig OTG kábellal és rá pendrive val működne ?
előre is köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PlayStation 3
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amatőr csillagászat
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest