- iPhone topik
- BlitzWolf termékek topicja
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
Elnézést, rosszul írtam.
Itt vannak a linkek L-00-hoz, és le van írva, hogy az összefoglalóban lévő V4 leírást kell hozzá használni.
-
Cunaja
addikt
Rakhatsz rá lollit is. A mellékelt link. Ha frissítést raksz fel, akkor mindig gyári rom legyen előtte fent. Ami fontos, hogy figyeld, olyan rom legyen ami L00-ra való, mert különben nem biztos, hogy működni fog a dual sim.
Cellular Band Master SIM Card slot 1:
4G FDD-LTE1(2100MHz)/B3(1800MHz)
3GMTS(WCDMA)
1(2100MHz)/B2(1900MHz)/B5(850MHz) /B8(900MHz);
2G:GSM:850/900/1800/1900MHz;Vice SIM Card slot 2:
2G:GSM:900/1800/1900MHzLátod? Így kezeli le a kártyákat.
A B620-at is felrakhatod, ha meg elveszik a google play, azt lehet orvosolni.
-
Cunaja
addikt
Mellesleg az én verzióm fut a te telefonodon is, de ha nem tetszik, akkor itt a link az eredetihez, [B851 P7-L00]
-
M3xx
tag
Tanulságként: Alkalmazáskezelőben Kényszerített leállítás + Adatok törlése meghozta az eredményt. Elfelejtette a megtalált frissítést, majd gyorsan újra kikapcsolva az Automatikus frissítéskeresést eltűnt a kis piros értesítés.
ctibor tanácsára kicsi kínai alkalmazás letörölve, eddig úgy tűnik nem okoz akadást semmiben, fölösleges app volt.
Köszi mindenkinek. -
zeon.hu
nagyúr
Screenshot készítés, hogy legközelebb egyszerűbb legyen:
Power gomb+ hangerő le egyszerre nyomva, míg el nem készül a kép.
Ha zavar egy alkalmazás, hogy túl sok mindenhez fér hozzá, de nincs root, elvileg akkor is le lehet tiltani (de nem mindet).
Frissítésnél nem lehet beállítani, hogy ne jelezzen?ott a telepítéssel lesz gond.
ilyet gyári rom nem tud, csak custom rom vagy külső alkalmazás.
-
zeon.hu
nagyúr
kinyitod a fenti összefoglalót és - többek között - ezt találod:
Annak ellenőrzése, hogy a készülék független -e:
Bár a legtöbben szolgáltatónál vásárolnak, még így is érdemes megnézni, hogy a készülék független -e. Előfordul, hogy a szolgáltatónál vásárolt készülék gyári független, tehát nem került rá hálózati zár.
Ezt a következő módon tudod ellenőrízni:
Megnyitod a (gyári) tárcsázót, majd beírod (mint ha telefonszámot írnál) a fent már említett szerviz menüt előhozó kódot: *#*#2846579#*#* . Miután az utolsó karaktert is beütötted, meg fog jelenni a szerviz menü.
Ezután ProjektMenü --> Network setting --> SIM card lock state query.
- DEACTIVE = független
- ACTIVE = függő
FIGYELEM! A szerviz menüben csak akkor kutakodj tovább, ha tudod is mit csinálsz. Ezért felelősséget nem vállalok!a "T" mit jelent? mert a Telenor függetlenül adta a P7-et.
igen, független telefonként is letiltható. -
Cunaja
addikt
EU -s készülékek régiós garanciája:
A Huawei Device Hungary tájékoztatása szerint külföldi, de EU -s termékek garanciáztatása csak abban az országban lehetséges, ahol forgalomba került.
Ezért nagyon fontos, hogy kisebb GSM boltok által árult készülék melyik országban lett forgalomba helyezve, vásárolva. Mivel hiába írja rá a 2 év gyártói garanciát, meg hogy ezt ők intézik, ha az nem Magyarországra szól.Ezt mindenképpen figyelembe kell venni.
-
Newlachka
őstag
itt már találsz 50 körül használt jó állapotút. szerintem nézz körbe.175 dodó kb 250-es dollár árfolyammal is számolva 43k szval nem sok a különbség./vagy jofogas..../
@zeon.hu: olyanba segítsetek már nekem,hogy a rázásra váltó háttérképeket akarok beállítani,de nem találom a a gyári képek mappáját ahova bele tudnám tenni a saját képeim,hogy azokat váltogassa.saját mappát meg csak időzített lehetőségnél tudok kiválasztani. -
M3xx
tag
Ami kimaradt és fontos:
Menyasszonyomnak lesz a teló, nekem magyar (telekom) P7-L10 van, 4.4.2-vel és EMUI 3.0-val. Ez lenne a cél, nem tudom a szoftverfrissítés működne-e itthon, illetve google play-t befolyásolja-e.
Halvány kérdés pedig, hogy ezek teljes értékűen használhatóak magyar hálózaton, LTE is működik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest