- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
M3xx
tag
Sziasztok!
P7-L00 chinese version esetében a felajánlott szoftverfrissítést megcsinálhatom, illetve Gyári beállítáok visszaállítása nem fog kavart okozni, Play áruház eltűnik? A Google Chrome és Play szolgáltatások folyton leáll, kellene egy reset, még eddig az a rendszer van, ahogy a kínai küldte, telepített Play áruházzal.
Köszi.
-
M3xx
tag
válasz
Cunaja #13207 üzenetére
Néztem a specet, de azt nem irta, hogy az 1esben dobálni fogja a hálozatot. Legkomolyabb müveletem rootolás volt, ROMot még nem cseréltem. Lehet marad a 2es slot nano simre cserével, menyasszonyom teloja neki elég a sima gsm, mobilnete sincs. Vagy b620 és utánanézek a play orvosolásnak.
-
M3xx
tag
Sziasztok. P7-L00 Telekom hálózaton folyton eldobálja a térerőt. Ötlet? Próbáltam 2Gn 3Gn is. B617
-
M3xx
tag
Tanulságként: Alkalmazáskezelőben Kényszerített leállítás + Adatok törlése meghozta az eredményt. Elfelejtette a megtalált frissítést, majd gyorsan újra kikapcsolva az Automatikus frissítéskeresést eltűnt a kis piros értesítés.
ctibor tanácsára kicsi kínai alkalmazás letörölve, eddig úgy tűnik nem okoz akadást semmiben, fölösleges app volt.
Köszi mindenkinek. -
M3xx
tag
válasz
fatomas673 #12964 üzenetére
Automatikus telepítés nem volt beállítva, ha rá is megyek még a Letöltés és telepítés van, szóval el sem kezdte. Csak rákeresett automatikusan és talált.
-
M3xx
tag
Sziasztok!
Megjött az új P7-L00-ám importból. Első benyomásra minden pozitív, B617 rommal érkezett, EMUI 3.0, eddigi tapasztalatok alapján 100%-ban magyarosított, teljesen korrekt, leszámítva a bekapcsolásnál bejelentkező kínai férfi hangot. Egy apró furcsaság amit az alkalmazások menüben találtam, mellékelt képen mutatnám. Elvileg az SMS küldést is szeretné használni, nem tudom nem fog-e ez gondot, költséget jelenteni (ha csak nem ez lenne a gyári üzenetküldő alkalmazás)Másik kérdés, ebben nem L00 tulaj is remélem tud segíteni. Alapból be volt állítva, hogy jelezzen ha rendszerfrissítés van, viszont nem ajánlott online frissíteni ezt a verziót, nem is szeretném, viszont ottragadt a Beállítások illetve Frissítő ikonon a kis piros egyes értesítés. Ez eléggé zavaró, telefon ki-be kapcsolás sem oldotta meg, valami ötlet?
-
M3xx
tag
Párom P6-ját ellenőriztem, elvileg az is Deactive, szintén T-mobile vásárlás 2013. november-i. Nem tudom az befolyásolja-e, hogy bekapcsolásnál T-mobile üdvözlőképernyő van, gondolom T-s rom van, az én P7-em nincs ilyen, csak a Huawei.
-
M3xx
tag
Sziasztok. Tudom valami egyszerü módom ellenőrizni, hogy az adott P7 ami Tnél lett véve függő e vagy független? Ha jól tudom van, hogy nem függőt értékesítenek. Ha nem függő, akkor is letilható tartozás esetén? Gondolom a hálózatról tiltják az IMEIt.
-
M3xx
tag
válasz
Newlachka #12145 üzenetére
300-al kell most inkább számolni, 52-re jön ki, a vám+áfa pedig goodluck, de csak vacsi új, viszont laikusként arra gondoltam ugyanaz a szoftver van a bontatlan dobozban, mint egy itthon vásárolható P7-ben, de beleásva magam már nem annyira csábító a dolog.
Vevő vagyok patika állapotúra fehér színben független vagy telekom, zaklathattok 50 környékén... -
M3xx
tag
Ami kimaradt és fontos:
Menyasszonyomnak lesz a teló, nekem magyar (telekom) P7-L10 van, 4.4.2-vel és EMUI 3.0-val. Ez lenne a cél, nem tudom a szoftverfrissítés működne-e itthon, illetve google play-t befolyásolja-e.
Halvány kérdés pedig, hogy ezek teljes értékűen használhatóak magyar hálózaton, LTE is működik? -
M3xx
tag
Sziasztok!
P7-et szeretnék rendelni kínából, ha minden igaz a legelterjedtebb a P7-L00 változat. Elvileg ez a china version gyárilag nem tartalmaz magyar nyelvet, az eladó ígérete szerint rak rá vmi custom ROM-ot, ami tartalmaz magyar nyelvet. Van erről valakinek valamilyen gyakorlati tapasztalata? Gyári Huawei ROM ez is, vagy valami barkácsolt dolog? Garancia gondolom itthon nem él rá? Alin találtam amúgy 175$-ért, valakinek valami más alternatív beszerzési forrás? Válaszokat köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest