Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• Pumuklee01

csendes tag

válasz Cunaja #12125 üzenetére

Telepítés előtt is nyomtam, és mivel szarakodott az ébresztő, így utánna is 2x, nem segített az ébresztőn, így számomra használhatatlan, a face vidi nélkül még elvagyok, de ébresztő kell, mert erre kelek, ha megbízhatatlan, akkor nem jó. amint ébresztett volna " óra alkalmazás nem válaszol, várakozik/bezár..mindegyiknél bezáródott kb 2 perc alatt, vagy volt hogy csak a telefon újraindítása után.

Visszatettem a b609-et a b800 as köztes rommal ahogy a leírásban van és boldogság, minden megy :) ha jön majd végleges verzió, vagy újabb a betaból, azért még meglesem, mert tetszeni sok minden tetszett a 830-ban, de az ébresztőt nem tudom nélkülözni, és kísérletezni sem szeretnék vele, mert ha elalszom melóból, seggbe rúgnak :P

Más: most jött vissza a vodából szervízből, nem igaz hogy csak gyári fw vel garis, pont nem érdekelte őket mi van rajta(123 al vettem meg, 609-el adtam le szervizbe), zene akadt és torzított 3-4 óra lejátszás után, bluetoothon akadozott, valamint a billentyű néha nagyon belassult(40-90sec válaszidő billentyűlenyomásonként). kicserélték a komplett házat, lcd-t, hangszórót, akksit, usb csatit, b609-et tettek rá. Igaz 3 hétig várni kellett, de megérte, kaptam egy "original" p7 et. Ez csak infó a vodásoknak, hogy nem kell félni hogy más fw van rajta.

Új hozzászólás Aktív témák