- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Xiaomi Mi 10T Pro - a házon belüli ellenfél
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deeday
senior tag
válasz
p_zsolt #5603 üzenetére
Úgy gondolom ha eltelik pár nap meg fog változni a véleményed. Legalább is Én remélem örömödet leled te is majd benne,mert kicsit felhasználó barátibb mint az előző volt. Nyomkodd ismerkedj testre kell szabnod szinte ha azt vesszük majdnem ugyanaz majdnem ugyanott vannak a dolgok csak bővített formában.
-
törölt tag
válasz
p_zsolt #5603 üzenetére
Vissza lehet térni 2.3 -ra, ha nem tetszik. Bár nem hinném, hogy arra érkezni fog már frissítés, javítás.
(#5586) porterocka:
My-RoM -hoz (EMUI3.0) még annyi, hogy aki felteszi, annak előtte legyen lent néhány téma, mert az Xposed miatt nem fog látni egyet sem, ami online.Az Xposed frissítése szintén nem ajánlott, mert a legújabb 2.7+ már nem lesz kompatibilis. Az előre telepített verzió viszont használható. Néhány modul ütközik az UI -val, de több használható. Jelenleg dolgoznak a fejlesztésén.
-
törölt tag
válasz
p_zsolt #1811 üzenetére
Link gombot használd a hozzászóláskor, mert megkönnyíted számunkra az oldal elérését, csak egy kattintás onnantól.
Hozzászólás alatt van a gombok között.
1.
Ilyesmit használ/használt Evil Snowman. Ő meg volt vele elégedve, jól passzolt, jó minőség. Kicsit nagyobb és nehezebb lesz tőle a telefon, de nekem szimpatikus. Én az anyag természete miatt gondolom azt, hogy bár a telefont védi, de a sérülések véglegesek rajta.2.
Ahhoz hasonlót GSPLR vett. A fém kereteknél vigyázni kell, mert a legtöbb nem passzol rendesen. Utóbb említettnél azt hiszem jól passzolt, de Evil Snowman is vett fém keretet (az hátlap nélküli volt), amiben kicsit lötyögött a telefon. Az anyaga miatt viszont nekem még mindig az a véleményem, hogy bár a telefont jól védi, de ennél is meglátszik a sérülés. Ezek nem olyan magas minőségű fémek, amik nem deformálódnak hamar, szerintem.3.
Ilyen keretet használok én is. Szerintem nagyon jó minőség, masszív. Egyszerű feltenni, leszedni viszont már nehezebb. Bár szerintem nem is nagyon szükséges. Ennél viszont fontos, hogy az előlapot és a hátlapot is védd. Szerintem a legjobb megoldás erre az edzett üveges fólia.
KÉPEK!4.
Ilyen van most jelenleg is a telefonomon. A kép viszont kicsit csalóka. Leginkább a telefon hátulját és a jobb, illetve a bal oldalát védi. A 2 két végén nem. Jó minőségű műanyagból van, amire egy szilikonos/gumis réteget húztak (dolgozták rá). Nem igazán különül el a telefontól, nem is nagyon vastagítja, nagyítja, mert ez igencsak slim -nek mondható tok. Nálam bevált (elegáns marad benne a telefon), de ha nagyot esik, akkor a 2 végén meg tud sérülni a készülék.
KÉPEK!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Könyvajánló
- Milyen házat vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Gyúrósok ide!
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest