Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomWexX
addikt
válasz
Platina113 #3793 üzenetére
Nézd meg a Greenify címét google playen! Benne van a címében hogy ROOT!
Miután rootoltad, tedd fel az Android alkalmazások... topikbam a kérdésed, ott sokkal hamarabb kaphatsz segítséget ilyen témában.(#3798) szende_robi: +1
(#3799) tbajusz: Ilyen itt nincs, de a play tele van erre való alkalmazásokkal.
-
tbajusz
tag
Üdv!
A Voda akciója miatt erősen elgondolkodtam, hogy ezt veszem...
Egy kérdés:
A beállításokban van "blokkoló" mód, amivel letilthatok bejövő hívást mondjuk éjszaka, de tudok az általam kijelöltektől fogadni sms-t, hívást stb? pl. a Samsungoknál van ilyen... -
Newlachka
őstag
nézz meg egy Xperia P vagy U fórumot ahol 15-25k hsz van.. igazából ezt úgy lehetne megoldani,hogy nem tenné fel minden nap ugyanazt a kérdést valaki, vagy nem spamolnák egyesek tele azzal,hogy jajjj lemerült az aksim egy nap alatt, meg,hogy az S3 jobb
+hogy akinek van már ilyen telefonja az írja már le,hogy milyen
+fehér milyen? jobb mint a fekete??nem csajos ez...
+téényleg független?+és még mindig az
+én ilyen csudiszuperjó emberbőr tokot rendeltem rá titánbevonatos csili-vili 87 karátos aranyfóliával
stb sorolhatnám a végtelenségig -
Uuser
tag
válasz
Gabes13 #3781 üzenetére
Na ez engem is érdekelne !
Oké, hogy friss még, meg jönnek ki a javított gyári ROM-ok, de annyi apróságot kell már buherálni a gyáriban, amit egy főzött egy füst alatt megoldana (hangerő, navibar, gps, stb.).Továbbá érdeklődnék, nem merült-e föl egy új fórum létrehozása a típussal kapcsolatban, akár itt, akár más oldalon. Annyi már a téma, hogy hiába az összefoglaló, ahoz vannak odavágó észrevételek, hozzászólások, amiket a lassan négyezer hozzászólásból elég nehéz és időigényes kiguberálni. Tehát lehetne ezeknek külön alcímmel topic a fórumon belül.
Tud valaki ilyenről, esetleg tervben van ? -
Platina113
csendes tag
Sziasztok!
Én a Greenfy progihoz kérnék egy kis segítséget. Feltettem, mert olvastam, hogy segít az akku idő növelésben. De fogalmam sincs hogy mit kéne állítanom rajta, honnan látom hogy működik, teszi a dolgát? Root-olva nincs a telefonom.
Köszi előre is!
-
petyaaa6
tag
válasz
alexander12 #3791 üzenetére
A koszi
-
petyaaa6
tag
Fontot hol lehet allitani?
Egyebkent, ha beirjatok a procitipust, eleg komoly infot lehet talalni rola, hogy elvileg mennyirekurvajo.
-
petyaaa6
tag
Eddig szerintem kivalo a keszulek, csak nehany aprobb idegesito dolog van benne ami egyszeru szoftverfrissitessel megoldhato lenne. Jelenleg 111-en vagyok. Hibak a kovetkezok:
- balra zaro zarojelet ha irok akkor magatol mind2t rajzolja. Idegesito.
- ha sajat bongeszojevel netezek, url-nel nemlehet szunetet irni csak.com-otvaltoztathato balrahuzassal a bill..jo)
- irasnal ha vmit az elejen kozepen akarok valtoztatni,hiaba viszem oda a kurzort, elkezdek irni/torolni akkoris a vegen folytatja.Kicsik, de idegesitoek tudnak lenni
Illetve nehany appot felraktan, de aztan le is torolten..s megis 200rammal esett a szabadram szama. Miert? Futoalkalmazasok kozt nincs semmi. -
Gabes13
tag
Üdv! Van itt valaki, aki felpakolta már a "kék android"teszt verziót? Gondolok itt az xda-s cuccra.
Üdv... -
gekko293
csendes tag
5. napja vagyok boldog használója. Az aksi nekem egyelőre még 1,5 nap, nyomkodás mellett egy hosszú nap.
Rendellenességet nekem nem produkált, teszi a dolgát. Navigációt próbáltam rárakni, egyelőre nem sikerült elindulnia, ma szenvedek tovább vele.
Kérdésem annyi lenne hogy hol látom a rom verzió számát?
Előre is köszi! -
bpdjoco
tag
válasz
TomWexX #3778 üzenetére
Vinném én csak sajnos nem érek el oda vele. Mire végzek már bezárt. Tegnap akartam bevinni de nem jött össze. Hátha ma. Na meg kicsit elszomorított a Huawei válasza a megkeresésemre. Tájékoztatásuk szerint minimum 10 nap ha alkatrész is kell hozzá akkor az még plusz két hét is lehet
-
bpdjoco
tag
válasz
#73499136 #3768 üzenetére
Nem kapcsol be semmi. Az éjjeli szekrényen van a telefon mint idáig mindegyik. Ma reggel pl. simán működött és semmi baja nem volt. Asszonyénak csak töltéskor van gondja hogy használhatatlan olyankor. Az enyémnek sokkal több hibája van sajnos még fizikailag is (recseg a hangszóró új kora óta) illetve valami halkan kocog benne amikor megrázom. A gombok lötyögnek rajta mintha nem is oda illőek lennének ( nem tudom hogy ez csak nálam van-e mert asszony fehérén nem lötyög egy gomb sem). Röviden olyan érzésem van mintha egy hamisítványt vettem volna. Ha nem én mentem volna be a T-be el se hinném hogy ez eredeti telefon. De van egy hiba ami megoldódott valami rejtélyes oknál fogva. Már működik úgy is ha le van rakva az asztalra. Amikor megvettem asztalon nem lehetett használni mert ugyan azt csinálta mint amikor töltőn van. Amúgy ha adatkábelen van akkor is hasonló problémái vannak csak kisebb mértékben jön elő.
-
ITI-san
tag
Sziasztok!
A Vodánál kellene megvennem a telt a cégünk ott van.Ha szoftvert frissitek elveszik a garancia, vagy nyugodtan tehetek rá másik verziót.
Jönnek ki az újabb és újabb verziók, jó lenne nem a Vodára várni, akiknél nem is láttam ilyen opciót. szerintem eléggé sz.ul kezelik telefon leírásokat, a frissítésekről meg ne is álmodjunk.
Köszi!Még valami!
A fehér hogy néz ki ékőben, sajnos csak ilyen színben van a V.-nél.
Pasinak nem túl .......... szóval feketét vennék, ha lenne.... :-) -
racerx
őstag
Ahogy nézem nem pörgette fel az XDA topicot (kat) a működő (???) recovery..
Eléggé nagy a csend.
-
monroe8609
aktív tag
Sd kártya nem jár hozzá ugye??és a gyári tok nem koptatja a telót??
-
törölt tag
válasz
bpdjoco #3736 üzenetére
Az elég fura hogy mindkettőtök telefonja ugyan azt a hibát produkálja,max akkor lehetne ha hibás széria futott ki és mind a kettő abból való. Az is érdekes hogy miért csak este megy el a térerő? Minden rendben van a hálózattal? Nem kapcsol be valami este ami mágnesesen árnyékol?
-
cil101
tag
Nálam új hiba jelentkezett, igaz még csak egyszer. Zárolt képernyőről indítottam újra és csak pár óra múlva vettem észre hogy bekapcsolta a repülő módot. Fura is volt hogy nem ketesett senki, hát ezért.
-
hrvathg
csendes tag
Sziasztok, akinek már van p6-osa, az meg tudja mondani, hogy az akku hogy bírja?
Házon belül (mobilarena) 2 napot írtak, más weboldalon olvastam ennek felét is. Tudom, hogy függ a felhasználás módjától, de jó lenne friss info.
Köszönet! -
TomWexX
addikt
Most komolyan srácok! Nem tudnátok ezt a témát privátban megbeszélni?
-
racerx
őstag
A HWSW ről minket érintő rész:
A nagy hálózati gyártók közül legutóbb a Nokia lépett ki a mobiltelefonok piacáról, követve a Siemens, az Ericsson, a Motorola vagy az Alcatel által bejárt utat. E cégek ma már teljesen a mobilkommunikációs hálózati eszközök és szolgáltatások felé fordultak, a konzumer részleget eladták vagy bezárták. A nagyobb hálózati gyártók közül így egyedül a Huawei az, amely továbbra is foglalkozik készülékgyártással - és nem is kívánják ezt feladni.
A gyártó fontos szinergiát emleget a hálózat és a készülékek gyártása között, de a gyártó képviselői a HWSW többszöri kérdésére sem magyarázták el, pontosan hogyan erősíti a két szegmens egymást. Az egyik elképzelés szerint a rádiós technológiák mélyre ható ismerete segít a telefonok optimalizálásában, például alacsonyabb fogyasztás mellett jobb vételt kínálhatnak az eszközök. Egy másik magyarázat, hogy a szolgáltatókkal ápolt szoros viszony a hálózati eszközökről könnyen lefordítható a készülékekre.
Tény, egyelőre nincs döntési kényszerben a gyártó, nem kell sürgős döntést hozni a gyártás folytatásáról. A leszállított okostelefonok száma robbanásszerűen, évi 80 százalékkal nő, a részleg bevétele pedig eléri a 9 milliárd dollárt idén. A telefonok és tabletek mellett a részleg két másik eleme, az otthoni modemeké és a 3G/4G modemeké is jól teljesít. A jövőbeni fejlesztések az autós hálózati megoldásokat célozzák, a Huawei saját céleszközt fejleszt, amelyet a gyártók viszonylag könnyedén integrálhatnak az autóba.
A stratégia része, hogy az androidos fő csapásirány mellett Windows Phone-ra is épít termékeket a Huawei. Ennek prózai okai vannak, a gyártó szerint a nagyvállalati környezetbe a Microsoft platformja sokkal könnyebben beilleszthető, saját vállalati rendszert (mint a Samsung Knox megoldása) egyelőre nem fejlesztenek. Az Androiddal kapcsolatban rákérdeztünk a cég frissítési politikájára is. Sajnos a Huawei képviselője csak a saját Emotion UI hosszútávú frissítésére tett ígéretet, az alatta lévő Android rendszer update-je a gyártó szerint nem kritikus.
-
Zlika
aktív tag
Ma csúnya battery drain volt nekem.11 óra alatt 27%-ra merült mikor eddig ugyan ezzel a használattal 50% felett maradt bőven.Valami csúnyán beszorult...
-
Yager01
senior tag
Hamarosan lesz elő és hátlap fóliám jó pénzért. Ha megjött jelzem és akinek kell viheti...
-
Newlachka
őstag
válasz
monroe8609 #3747 üzenetére
Beállítások>nyelv és bevitel>huawei beviteli módszer>billentyűzetbeállítások
-
Newlachka
őstag
válasz
monroe8609 #3745 üzenetére
hang le +power a képernyőfotó..
nyugodtan buheráld meg, és tedd fel a 111-es romot
root az könnyű dolog, és minden le van írva első hszben -
-
Gulyopapa
addikt
válasz
monroe8609 #3741 üzenetére
Aki emiatt nem vesz emberszámba az olyan is
-
monroe8609
aktív tag
Megjottem a hetvegi kiruccanasbol,immaron 2 nap p6 hasznalattal a hatam mogott :-) szoval a tapasztalatok : wifi kivaloan mukodik,megvan a jel es stabil folyamatosan !! Gps szintén tokeletes,hamar talal jelet!! Bluetooth parszor hasznaltam de az is jo,nem kapcsolodik ki be..bongeszni elmeny,ahogy fotozni es kepeket nezegetni is!! ertesiteseknel olykor hibazik de nem zavaro.a fenyerot szereti dobalni de ezt tudtuk eddig is :-) akksi szerintem meg nem allt be de arra sem lehet panaszom,birja es ez csak jobb lesz ahogy irtatok. Youtbe nem tetszik,megy vmi es nen zarhatom le a kepernyot mert akkor megszakad a lejatszas.ezt akkor szeretnem csinalni amikor pl eloadasokat akarok hallgatni es nem nezni..szintén ytb azt sem tudom megcsinalni h kicsibe menjen vmi es kozben bongeszek meg menuzok..egyébként imadom :-) elegedett vagyok de meg tudnak mit csiszolni a rendszeren..ja igen 107 es van rajta igy hoztam ki nem nyultam bele..es igen a hangero igy eleg karcsu de nem merek buheralni,mert total amator vagyok..kepernyofotot hogy csinalok??lattak sokan a kezemben hetvegen elis kertek megnezni..kaptam a markaja miatt minden felet..de tetszett mindenkinek :-) a szifonosok emberszamba se vettek :-D
-
bpdjoco
tag
válasz
bpdjoco #3641 üzenetére
Sziasztok!
Úgy látom nem érkezik válasz a paroblémámra, vagy lehet hogy nincs is rá válasz.
Sajnos szervíz lesz belőle mivel mosmár meguntam ezeket a hibákat.
Csodálkozom hogy csak nálam jelentkeznek mivel asszony fehér készüléke is hasonló problémákkal küzd.
Délután bedobom a szevízbe hátha jó lesz végre.
Azért ha valakinek van ötlete az alábbi hibákra délutánig ossza meg velem kérem.- Ha töltőn van a telefon kb. használhatatlan (a kijelző vagy nem reagál vagy tök nagy hülyeségeket érzékel).
- Reggelente mikor lehúzom a töltőről elmegy a térerő és kéri a PIN kódot.Üdv,
Jocó -
Gabesz11
tag
Tegnap feltettem a B114-et,a szabad memória több lett és nekem legalább is tovább bírja az akksi.
-
petyaaa6
tag
válasz
TJAttila #3731 üzenetére
Hat masok is vannak fehertelefonnal
(nemfeltetlen p6al)
Neha az az erzesem hogy noies a feher neha meg h telegjode en maradtam a business blackben
Hatlapja leveheto,elviekben igy cserelheto is de miveluj a keszulek meg foliat,tokot is neheztalalni nemhogy hatlapotde kesobb sztem biztoslehet majd.
Tok-folia vetelhez M.O-rol melegen merem ajanlani az electromarketet, ar-ertekben FirstClass. -
Plebi
senior tag
válasz
TJAttila #3731 üzenetére
Röviden, akinek iphone-ja van és fehér azt lecsajozták, mert nem hiszem. Nekem fehér vodás van, eddig senki sem mondta ezt és nem is érdekelne. Sárga lumia is nagyon király... vagy a neonzöld 5c. Ez fehérben nagyon szép, semmi baj nincs vele.
Hátlappal nem tudok szolgálni, nekem övtokom van.
-
TJAttila
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon tetszik a telefon.
Vodánál vennék ilyet, mert ott jó áron lenne, viszont persze csak fehér van.
Képen nagyon tetszik a fehér és a fekete is, viszont a fehérnél az az érzés fogott el kézbe véve, hogy "női telefon". Elég nagy kezem van, viszont már kb 1 éve keresem a Nokia N78-am utódját, és most már nagyon szeretnék pontot tenni a téma végére.
Itt kérdezném, hogy akinek fehér van, nem csajosozták le a telefonját?
Cserélhető e a hátlap/előlap?
Illetve hol érdemes valamilyen normális tokot venni/rendelni hozzá Magyarországon? Ha az eleje fehér is marad, legalább hátulról legyen fekete - gondoltam.Köszönöm előre is!
Üdv
Attila -
Plebi
senior tag
Egy hét "együttélés" után, az akku és persze a használatom is beállni látszik. Defy után nagyon jó üzemidőket produkál, persze, ha használva van akkor 1 nap, de az biztosan és ahhoz nagyon sokat kell nyomkodni.
Jelenleg: 2 nap 22 óra 32 percen áll a telefon és 30% még a töltöttség. Gmail és időjárás szinkronizáció állandóan megy, internet kapcsolat állandó. Ebben benne volt 30 perc beszélgetés, naponta fél óra hírolvasás, némi nyomkodás.
Nagyon meg vagyok vele elégedve, a 2 nap kb biztosnak mondható. Ma este még nem teszem fel tölteni, kíváncsi vagyok meddig megy el ilyen puritánabb használat mellett.
-
molnartom
aktív tag
válasz
gabancs #3724 üzenetére
Nálam is ua. a helyzet! Ha kitörlöm az összes várost, akkor csak a tartózkodási hely lesz aktív , és az lesz egyedül. Ha kiválasztok egy várost és kikacsolom a tartózkodási helyet, akkor igy megkettőződik. a b107-nél nem volt ilyen gond. Tegnap b111-re frissítettem, akkor kezdődött. Most b112 van rajta és a gond ua.
-
Inikoo
csendes tag
Korábban rendeltem 5 db hátlap, és 10 db kijelzővédő fóliát ebayről Hong Kongból. Egyszerre rendeltem őket, a hátlap 1 hét alatt megjött, a másik még nem. a hátlapfólia linkje: [link]
Nah és akkor a fóliáról: teljesen rendben van első ránézésre, simán feltapadt, először rossz helyre, majd pár próbálkozás után sikerült naggyából a helyére illszteni. A gyári, feliratos hátlap fóliánál tuti jobb. Szóval elégedett vagyok vele, és a teljesítményemmel is
Viszont most vettem csak észre, -amint a régit levettem,- hogy a telefon hátulján alul van vmi felirat. Nah az meg minek... :S Nah mindenesetre gyári gumitok megy a fiókba. végre
És akkor kérdés: kellene valami offline használható gps progi. galaxy 3-on navigon-t használtam, volt hozzá csomó ország térképem, így ha külföldre mentem akkor az adott ország térképét ráraktam az sd kártyára, amugy csak a magyar volta kártyámon alapból. Nah most a P6-om nem akarta elindítani ezt a progit, amikor felraktam. A google térképet nem lehet letölteni egyaz egyben? Vagy ez a navigáció, aminek az említését nem tom miért 1 órás kizárással díjaznak mükszik?
Valaki írjon egy progit légyszíves, ami jól működik, vagy ha lelehetne tölteni a google térképét, akkor hogyan? praktikus lenne...
Érdekes amugy ez az akkuidő, amikor nem sokat nyomogattam 3 napig bírta, most meg hogy egy napig folyamatosan, alig bírta 24 óráig.
Jah és még egy kérdés: online akartam nézni egy sorozatot, de azt írta h kéne az adobe flash player, ami viszont nem támogatott. Nah erre mi a megoldás, hogy lejátssza?
A válaszokért előre is köszi.
-
Land
veterán
Láttam, hogy honnan lehet letölteni témákat a P6-ra, de 1-2 tipp jól jönne igazán. Pl a "Redőny" fehér színe nem jön be. Inkább legyen fekete vagy feketén áttetsző. Van ilyen?
-
törölt tag
Hölgyek? van itt legalább 1db hölgy?
-
mrgold
tag
Úgy látom, hogy JAVA alkalmazások nem futtathatók, pedig volt egy-két kedvencem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest