-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solad
addikt
válasz
gekko293 #15695 üzenetére
Esztetikai jellegu serulest nem fedez a biztositas, csak ha a hasznalatot is befolyasolja. Ha esetleg ilyen serules tortenne, akkor a vodanal fel kell hivni a karbejelntot, kapsz egy karszamot amivel be kell battyogni egy kepviseletbe ahol onresz elleneben kapod az uj telot.
BTW szerintem amig nem durva az a puposodas, addig ne foglalkozz vele
-
TomWexX
addikt
-
törölt tag
válasz
gekko293 #6444 üzenetére
Valamikor (2-3 hónapja) , volt itt már téma az akkumulátor élettartama, mivel szerintem valószínű hogy az akkumulátor előbb fogja feladni mint hogy a telefont már a kukába szeretnék legtöbben dobni. Amiről írtok azt bizonyítja hogy (sajnos) 2 évnél nem fog többet bírni, ez volt akkor is a vita tárgya .
A nem egyszerűen szétszedhetőségnek vagyis a nem könnyen cserélhető akkumulátornak majd akkor lesz a böjtje, a szét feszegetés nem fog jót tenni neki.
-
racerx
őstag
válasz
gekko293 #4398 üzenetére
Nálam is volt egy időszak amikor csinálta, de magától megszűnt.. Hogy mitől , az passz
)
Viszont a Wifit sose dobja el, hálozatot se, egyáltalán, semmi olyan hiba nem jött eddig elő amiről itt sokan irtok.
Sztem lehet nyugodtan tokokról irogatni, ui nem mindig van uj dolog a telóról, az utóbbi időben frissítések se jönnek, semmi ujdonság sincs a telóval, ami meg volt az ezerszer ki volt /van tárgyalva. -
eternity0086
csendes tag
válasz
gekko293 #4372 üzenetére
Milyen igazad van
Vagy csak ehhez az országhoz képest túl nagyok
Pollai: igen ezt a tokot a leírás szerint kifejezetten ehhez a telefonhoz is készítik. Én is szívesen megnézném élőben de eddig nem volt rá lehetőségem.. mert sehol nem találkoztam vele. De még rendelhető státuszban sem volt sehol..
-
eternity0086
csendes tag
válasz
gekko293 #4358 üzenetére
Igen..erre mondják, hogy ízlések és pofonok. Nekem nem szokásom leejteni a telefonomat..oda kell rá figyelni.
Valamint zsebre sem teszem mert az meg elég idiótán néz ki ahogy kitüremkedik.Te szerintem valami ilyesmire gondolhatsz.. ezt szerettem volna megvenni de eddig sehol nem jutottam hozzá.. így döntöttem a másik mellett ami legalább minden oldalról védi és ki tudom belőle kényelmesen venni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- DELL T40 EMC Szerver
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest