Hirdetés
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Akkuban erősít a középkategória
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attisch76
csendes tag
válasz
gabancs #22735 üzenetére
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a telepítéssel kapcsolatban. Most jutottam el oda, hogy feltenném ezt a romot a telefonra. Van valami egyéb feltétele, hogy a TouchRecoveryInstaller-v1_01.apk úgy működjön, ahogy a leírásban szerepel? Mert nekem valami nem OK
Android: 4.4.2
Build: B520Az apk-t felteszem, elindítom, kéri is a root jogot. Ezt a Kinguser nevű programmal (lefrissítve) meg is adom neki. Ő közli, hogy a Recovery telepedett. A "Reboot into Recovery" megnyomása után újraindul a telefon, de az istennek se akar belépni a Recoverybe
Korábban csak saját Huawei romok voltak telepítve.
Köszi a segítséget,
Attisch -
marilllyo
veterán
válasz
gabancs #24106 üzenetére
+(#24108) hrvathg
Ezen filóztam. Mert nekem ugye ház cserés. Legalábbis remélem, hogy kezdenek vele valamit mert nem nyelem le a békát. Gomb cserére küldtem szervizbe nem azért, hogy LG flex 2-t csináljanak belőle. Mivel most itt a házat is kell cserélni abban bízom, hogy minimum egy vadi újat küldjenek belőle. De igazából le*zarom. Anyámnak adom így is úgy is....Csak akkor már örülnék ha új lenne.... -
marilllyo
veterán
válasz
gabancs #24099 üzenetére
Én azt szeretem benne, hogy WP-nél nem kell arról beszélni, hogy smooth-nem smooth. Maga a rendszer atomstabil és nem vársz semmire.
Nekem a programokkal van gondom vele. Apró kényelmi funkciók amik hiányoznak. Pl. Miért nem lehet lementeni képet, tumblr, viber programokban. Apróság de kicsit gáz ez a print screenelés.Így jött vissza a szervizből. Annyira nem feltűnő...de azért "kössz de kösz nem".
-
-
Atos23
senior tag
válasz
gabancs #23956 üzenetére
Megvettem. Vegul 31-ert hoztam el karcmentesen, papirokkal.
Tetszik nagyon a keszulek, egy dolgot nem tudok megoldani rajta, ami az Y300-ban kivaloan mukodott:
A facebook appot nem hasznalom, de a messenger-t igen. Amikor irt nekem valaki, akkor az illeto profilkepet tartalmazo kis karika fent maradt a kepernyon. A P6-on viszont csak egy kis idore ugrik fel, utana rogton eltunik
Ha valaki talalkozott ezzel a hibaval, kerem, irja le a megoldast. -
-
marilllyo
veterán
válasz
gabancs #23858 üzenetére
Az a B104-óta nekem is így van. Ennek speziel örülök mert az a k*rva hangos csirimpákolás nem hiányzik. Szokásom éjjel kikapcsolni reggel meg be és hát felébred rá a lyány.
De ha visszaraksz egy normális szoftot. Pl. B111 vagy B511 akkor visszaáll normálba.
Örülnék mondjuk egy teljes verziós B535-nek. -
TomWexX
addikt
válasz
gabancs #23855 üzenetére
A Samu A5 nem rossz választás. Sokan szidják a samut, tavaly év végéig én sem bírtam elképzelni hogy olyan telóm legyen, de mostanában kezd észhez térni és viszonylag szép (szebb) telefonokat gyártani. Ettől még persze egyáltalán nem biztos hogy samsung lesz nekem a következő, de tény hogy a Tab S-el kifejezetten meg vagyok elégedve!
A huawei-t egy időre én is elfelejtem, szintén a soc miatt. (Igaz a samunak is saját fejlesztésű procija van /exynos/, de ez valahogy jobban ismertebb mint a huawei-é) -
satee76
aktív tag
válasz
gabancs #23473 üzenetére
Sikerült bejuttatnom a telót a szervizbe. A rossz hír, hogy a két év gari az aksira nem vonatkozik (csak 1 év), tartozékként tekintenek rá. Hiába nem cserélhető. Viszont, lehet hogy a töltésvezérlő hibás az alaplapon és akkor az garis.
Ja és ha az aksi a gond, akkor jó pénzért a szervíz cseréli, ha magam csinálom, bukom a hátralevő 6 hónap készülék garimat.
Nice.
Asszem a P6 volt az első és utolsó Huawei telóm (Meg az első és utolsó beépített akus készülékem).
Egy normál kivehető aksis telónál rossz aksi ki, új be és marad a készülék gari. (Ha 1+1 év gari van rá) -
djbelo
senior tag
válasz
gabancs #23349 üzenetére
Na de egy okot is mondjon nekem valaki, hogy miért is kéne vissza rakni a B132 v B511 stb?? Szerintem aki felteszi ezt a romot nem akar visszatérni egyikre sem, hisz ahogy velem együtt páran írtuk hibátlan!
Ja még egy érdekesség! Nem tudom valaki írta-e már, de nemrég vettem észre, hogy a Viber és a WhastApp mappáit az külső sd kártyára pakolta a gép! Ez több szempontból is jó! (pl nem foglalja a helyet a belső memóriában) Ilyet csak ennél a romnál vettem észre!
-
djbelo
senior tag
válasz
gabancs #23315 üzenetére
Jogos! De lassan lejár a 2 év hűségem(telekom) és új telót szeretnék venni! Ha másért nem is az akku szempontjából! Nekem jó a P7-is , de szerintem arra már nem lesz,csak a P8!
(#23317) marilllyo!!
Szerintem a legtöbb ember ezt is várja el egy telefontól! Ezzel én is így vagyok. -
djbelo
senior tag
válasz
gabancs #23311 üzenetére
Igaz! Na ezért is bizonytalan ezek a rom cserélgetések! Különben sok fajta telóm volt már androidba nekem a Huawei üti a mezőnyt! Eddigi legjobb androidos telóm az biztos! Csak az akku idő ,miatt cserélgettem a romokat de nálam érdemi változást egy sem hozott, el kell fogadnom, hogy a P6-nak ennyi az akku kapacitása!
-
marilllyo
veterán
válasz
gabancs #23300 üzenetére
Detto. Egy rugóra jár az agyunk. Ott az öcsém Lumia 920-asa. Meg se reccen. Teljesen interaktív...nem vársz semmire. Nekem egyedül a formája nem tetszik. Szélesebb a készülék és a billentyűzet "q" betűjét nem érem el.
De már nem érdekel az, hogy a launcher mennyire csillogó vagy testre-szabható. Használható legyen és kész. Viszont olyan képet lő még korom sötétbe is, hogy csak pilláztam.
Unokanővérem vett most P7-et. A kijelző szebb. Ez tény. Nagyjából ennyi. A launcher annyira smooth amennyire a P6 B111-e volt mikor megvettem. Viszont a telefonkönyvbe amikor jobbra-balra swipe-olok a tárcsázó - címtár - kedvencek között ...ugyanúgy bereceg.
Cserébe viszont jó nagy. Nekem már pont nem áll kézre.
Ez a fő gondom, hogy én mindenképpen 5" alatt maradnék.
-
marilllyo
veterán
válasz
gabancs #23292 üzenetére
Ugye, hogy ugye?
Ezt írom már hónapok óta, hogy akármikor kijön egy új rom mindig ugyanaz van. Jön ide 1-2 komment azoktól akik kipróbálták, hogy "Jobb lett az akksi idő és smooth-abb". Aztán egy hónap múlva rájössz, hogy gyakorlatilag ugyanaz mint az előző. A nagy KK is. Erős túlzással de gyakorlatilag kaptunk egy csinosabb launchert a telefonra. Ez volt a nagy KK.
-
TomWexX
addikt
válasz
gabancs #23126 üzenetére
Van jópár sajnos.
Pl. a repülő üzemmódot kikapcsolva nem áll vissza a hálózatra, ilyenkor kell nyomni egy 3g kibekapcsot, akkor a mec71 által említettek, + elég gyorsan merül, nekem már nem működik a videó felvétel sem, pedig eleinte azzal nem volt gond.
Most azon gondolkodom hogy mire cseréljem, a gyári romot kevésnek tartom + nekem nem is tetszik, vagy emui 3.0 vagy vissza miui-ra. -
zaurac
tag
válasz
gabancs #23069 üzenetére
Ez gáz!
Én visszavinném, nem javították meg csak eldugták a hibát... Nexus vagy Xiaomi nem lenne jobb? Tudom,h. már írtam, de ha nem csak alapfunkciókra kell a teló hamar eleged lesz a WP-ből. A gördülékenység csak pár hétig feledteti az "erre sincs app, azt sem tudom állítani" dolgokat.
-
djbelo
senior tag
válasz
gabancs #22947 üzenetére
Teljesen egyetértek veled! Már korábban írtam, hogy sok rom cserélgetés biztos nem tesz jót a P6-nak!De hát ilyenek vagyunk, mindig ujjat s ujjat akarunk. Szinte az összes romot kipróbáltam én is! Nálam mikor visszaraktam (többször is) a JB az értesítési sávom nem volt sehol.
Úgy hogy marad a KK! Az működik nálam rendesen! Akku idő miatt cserélgettem, de be kell látni, hogy egy több mint másfél éves akku ennyit bír. A feleségemnek pl nemrég vetem egy G6, nagyon jó az akku ideje! 3 nap simán megvan neki! Ja és szinte észre se venni hogy csak 1gb ram van benne! Olyan jól van optimizálva, hogy ahoz biztos nem nyúlok hozzá! (nem is engedné
)
-
crok
nagyúr
-
Zlika
aktív tag
-
Oldman2
nagyúr
válasz
gabancs #22674 üzenetére
Na, jól megjártam.
Feltettem a B125-öst, Rootoltam, majd telepítettem a TouchRecoveryInstaller-t. Elindítottam a Recovery-t, feltettem a openrecovery-twrp-2.8.1.0-et, majd Reboot to Recovery után semmi nem indul el, csak kitartóan a Huawei bootlogo jelenik meg.
Se a B125, se a Recovery, se a 3 gombos nem indul (a dload mappában még ott van az UPDATE.APP fájl).
A Recovery se a Hangerő FEL, se a Hangerő LE gombbal nem jelentkezik be.
Mit lehet ilyenkor tenni?
:-( -
Oldman2
nagyúr
válasz
gabancs #22661 üzenetére
Köszi, letöltöttem.
Sajnos a TouchRecovery-t (és emiatt az openrecovery-t) sem tudom feltenni.
B625 KK ROM van fent.
A TouchRecoveryInstaller-v1_01.apk -t feltelepítem, elindítom, megkapja a Root jogot, telepítem (ami igen lassan fejeződik be).
Amikor felment, rányomok a Reboot into Recovery gombra, de csak simán újraindul a készülék.A fenntmaradó gyári 3e Recovery alól pedig nem meglepő módon nem lehet feltelepíteni az openrecovery-twrp-2.8.1.0.zip állományt.
Mi a titok? Tegyek vissza egy régebbi gyári ROM-ot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Okos Otthon / Smart Home
- Elden Ring
- Autós topik
- VoLTE/VoWiFi
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iKing.Hu - Garmin - Fenix 8 Amoled Sapphire 51mm - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest