Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Fotók, videók mobillal
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikesa
tag
Nah teszteltem a navit (google) kb 40perc városban, akksi - 20%, telo 60fok (!) cool tool-al mérve... :-) :-(
-
PietPunto
tag
Rendelés leadva a webshop-ban holnap reggel irány a T-Pont. Tisztára mint valami hülye óvodás úgy várom a hétfőt.
-
törölt tag
Azért kár lenne ha pont a GPS nem működne rendesen ebben a telefonban, ez már alap elvárás. A p6 nál jóval kisebb kevesebbet tudó telefonokban is jól működik, remélem javítanak ezen.
-
Zlika
aktív tag
Fu köszi szépen úgy tűnik közben jó lett a másik is.
Okoztam neked egy pár fölös kattintást.De hátha valakinek még jól jön a link. -
Zlika
aktív tag
Valaki nem próbálta esetleg a kínai b116 leak-et?
Illetve tudna esetleg valaki dobni egy dropbox linket a b114-ről, mert a huawei blog.de-n ami van nekem crc errort ad kitömörítésnél.Most szedem újra de nem tudom jó lesz-e.thx -
törölt tag
Érdekes ez a játék téma, megoszlanak a vélemények, van akinél semmi gond a húzósabbakkal sem mint ahogy Te is írod,mások azt mondják ez nem való játékra. Én még nem igazán próbáltam ki játékot csak ami alapból rajta van, az simán megy. Azt azért nem hinném hogy ez a hardver ne lenne alkalmas a legtöbb játék normál futtatására, nem állítom hogy a legerősebb hardver de hogy nem is a leggyengébb az tuti .
-
finesz
csendes tag
sziasztok.
Jól megszívtam ezzel a navibár eltűnéses buherálással. megcsináltam, ahogy okoska oldalán le van írva, ez után restart, de csak a huawei logo villogott és 10 másodpercenként rezdült egyet de semmi. resetet is próbáltam az is semmi. végül sd-re töltöttem a b111-et és azt felrakta. így már nem fogok buherálni rajta a rendszer fájlokban, mert ez lesz a vége -
Atilla21
csendes tag
Valaki tapasztalt már olyat, hogy a képernyőzár után lekapcsol a wifi? Változó, hogy mennyi idővel később, de lekapcsol, ha megnyomom a oldó gombot akkor szokott visszajönni a wifi. Már végig zongoráztam a wifi alvó mód különböző beállításait, de mindegyiknél csinálja. A 107-es rom egy napig volt rajta, azzal éjszaka letöltötte a jött leveleket, utána felraktam a 111-est és előjött ez a hiba. Esetleg arra lenne mód, hogy vissza tegyen a 107-es romot?
-
racerx
őstag
válasz
andriska0725 #2376 üzenetére
Megéri. eddig senki sem akarta innen visszavenni
Gyári rom jól optimalizált, pár kissebb /bosszantó buggal (de az se mindenkinél egyformán), gyorsan fejlesztik a sw-t
Főzőtt rom még nincs, ahhoz nyitott bl kellene (de mivel friss a teló később biztos lesz vmi okosság) -
racerx
őstag
válasz
heidrich #2351 üzenetére
Én is direkt letöltöttem, kipróbáltam, és nálam semmi ilyen sincs amit irtál. Semmi textura hiba, gyors, gördülékeny. Nálam eddig minden játék, amikkel játszom jól futott. Ez is, meg szintén kipróbálásra a Temple Run.Whre Is perry/Water, Angry Birs-ek stb.
Egyébként meg szeretném tudni, hogy az indulás után hova tölti le az adatokat, mert sehol sem találtam a belső/külső sd-n. Azt meg baromira utálom, amikor uinstall után ottmarad egy csomó fölösleges mappa/file a telón, mert csak a data/appból veszi ki.
Egyébként mekkora g.ség, hogy a játékon belül jó sok valódi pénzért tudsz pl zsetonolkat meg mifenéket vásárolni, aki nem ért hozzá (meg angolul) az könnyen megszívja. Pár hete mondta egy cimbora, hogy a kislánya vmi játékban elköltött tizrnxezer forintot, és ez mint derült égből... érte őket.Akkor nem tudtam, hogy ez hogy lehet..Hát így.. -
andriska0725
tag
sziasztok. mostanában vennék ilyen telefont, és rdekelne a véleményetek, meg éri-e z árát? nagyon tetszik kinézetre, de használható is? a rom jól van optimalizálva? főzőtt romok vannak rá? előre is köszi a válaszokt.
-
gabancs
addikt
Senki nem tudja, hogy a "zene" alkalmazás miért rakja betűrendbe a dalokat és úgy is jàtsza le?
-
Mp3Pintyo
aktív tag
Okoska74 blogján minden infót megtalálsz.
-
finesz
csendes tag
válasz
chriss23 #2369 üzenetére
Köszi, akkor ezek szerint megértette végre valaki hogy mi a bajom
Igen én az NFS Most Wanted data mappáját akartam átrakni, de sehogy sem sikerült. Van egy 32-es class 10-es karim, de hiába partícionáltam minden féle verzióban, nem sikerült átmásolnom a játékot. akkor várok a b116-ra. én még P6-ban kezdő vagyok, esetleg a rom cseréről tudna valaki egy linket nyomni, ne kelljen végig néznem a hsz-eket? illetve hogyan tudom a gyári t-mobilos rom-ot elmenteni? ha gariban vissza kellene vinnem csak azért.
előre is köszi! -
chriss23
tag
Igen. Ebben igazad van, hogy a B116-ban van benne.
Sajnos annyira nagyok a jatekok, higy nekem a 12 gigat is sikerult hiphop belakni S3-on.
A lenyeg, hogy a data reszt kell atrakni a kulsore de ezt meg tudtommal csak ugy lehet, ha az eleresi vonalat alapbol az externalra itanyitod. Ez van benne a b116-os gyari romba. Amugy nem tudom mivel lehetseges es nem is sefit rajta egy app2sd vagy link2sd. -
racerx
őstag
Jah, nem tudtam, hogy már ekkora játékok vannak. Nem ugy van hogy a külső sd-re töltik le az adatokat? Legalábbis régebben mintha így láttam volna. De nem vagyok nagy gamer , amik vannak azok nem foglalnak ennyit..
Igen a B116-hoz irták. Már amikor ott olvastam, szintén csodákoztam hogy mireföl, de most már értem. El vagyok maradva -
chriss23
tag
En ugy latom az a baja a kolleganak, hogy az 1,8 giganyi adatot akarja atrakni a kulsore. Ha jol lattam akkot mar lesz a B114ben lehetoseg a tarhely menupontban. Ott ugyanis ki lehet valasztani mi legyen az alapertelmezett tarolo. Nos mivel a telefonban 8 gigabol csak alig 4,5 giga van igy felraksz ket nagyobb jatekot (pl en asphalt 8 es blitz brigade) es szinte maris tele van a tarhely. Szerintem en is be fogok szerezni egy 32 gigas class10es kartyat aztan majd mehet fel frissebb rom. Jelenleg b111 van fent. Neha elofordul a fenyero dobalas, de ezt csak nehany alkalmazasnal csinalja. Bluetooth eddig jo volt, a wifi dobalast meg talan egyszer vettem eszre eddig. A keszulekkel mindem teren meg vagyok elegedve! Merem mondani, hogy elotte az S3, Nexus4 es HTC OneX kozul csak a HOX volt ilyen elfogadhato keszulek szamomra. Miota megvolt a Nexus4 rajottem, hogy kell a 2 giga ram. En anno iphonerol valtottam androidra 3 ev hasznalat utan de ugy latom a 3gs utan most ertem el odaig hogy tudja hozni egy android kutyu azt a szintet rom teren, mint egy ios. Launchernek Mihome-ot hasznalok a tobb tema miatt meg jobban be is jon. Jatek teren azt lattam, hogy valami van, mert az aspgalt 8-ban lehet allitani a grafikan (very low, low, medium, high), de a low-nal nem lehet nagyobbra allitani sajnos. Ettol fuggetlenul teljesen elvezheto es jol mukodik. Az akksi mostanra kb ugy birja, hogy reggel fel 5-tol este 23 oraig kb 50-55%-ot merul. Automata fenyeron, intelligens aku beallitassal. Itthon egesz nap wifin van. En mindenkinek ajanlom a vetelet es igen, az enyem is T-nel vasarolt es fuggetlen!
-
racerx
őstag
Mért van egyáltalán szükség app2sd-re egy 2 giga ramos/8gb háttértárú telón??? Mert anno a 128 mb desirémen kellett trükközni...de itt minek?
-
finesz
csendes tag
Bocsi hogy megint ezzel jövök, de idegesít ez a sd linkelős dolog. Szóval amikor az app2sd-vel akarom áthelyezni a progit az sd karira akkor ezt írja ki: App2sd nem támogatott az eszközén. Ez azért van mert az eszköze egy elsődleges külső tárolóval van ellátva, ami belső tárolónak van emulálva. Az alkalmazás linkelhető, hogy átmozgassa a fájlokat az SD kártyájára.
Na ilyenkor mi van? Azt hiszi a telóm az sd-ről hogy az is belső memória? Hmm..
egyébként a gps nekem is dobálózott, igaz mindig vissza talált de eléggé zavaró, lehet hogy a gps booster megoldaná a dolgot. -
Mp3Pintyo
aktív tag
Minden tökéletes 1 dolgot kivéve
GPS
1. Minimum 1 perc amíg megtalálja a GPS jelet (GPS Status, Wifi rásegítés ellenére is)
2. Útközben többször eldobta az jelet így elég érdekes volt a navigáció.
Nálatok mennyire stabil?
B114-es ROM -
Uuser
tag
-
PietPunto
tag
Akkor lehet pontatlanul fogalmaztam. Sorry! Nálam a játék a telefonon gyakorlatilag huszadrangú szempont, én sokkal inkább a mindennapi könnyű használatot preferálom és a megjelenést. Meg hogy végre tudjak normális appokat letölteni, mert a jelenlegi C7-es (bár imádom) ebből a szempontból menthetetlenül elavult.
-
heidrich
senior tag
válasz
PietPunto #2350 üzenetére
Nekem is P6-om van de azért az enyhe tulzás, hogy ugyanazt tudják.. azért a Snapdragon 600 és ami ebben a telefonban van nem emlithető sajnos egy lapon.
Ma kicsit elszomordtam mert játszani konktréan alig lehet rajta (jo ez lehet nem a GPU gyengesége hanem az optimalizáció), de vagy nem kompatiblisek a játékok, ha igen akkor borzalmasan szaggatnak, bizonyos effektek hiányoznak stb. szóval játékra szerintem csak korlátozottan alkalmas.
Itt egy kép pl. mikor ma játszottam a Gru-val, tök alap játék de látszik, hogy korlátozott a grafika, bizonyos effektek nincsenek is benne a játékban.
Félreértés ne essék imádom a telefont, egyszerűen még most se hiszem el, hogy ilyen vékony, kijelzője lenyűgöző, de nem játékra való a vas.
-
PietPunto
tag
Tegnap és ma szerencsésen az agyára mentem a Media Markt-os értékesítőnek, végre ott is van Huawei Ascend P6 és HTC One. Így alkalmam volt mindkettőt szinte egyszerre kipróbálni. Persze az értékesítő ajánlotta keményen a Samsungot (miért akarja mindenki mindenhol azt rám sózni??). Aztán amikor benyögtem neki hogy megbolondulok a műanyag készülékházas telefonoktól elhallgatott.
Így áttértünk a Huawei és HTC kettősre, persze ott a közel 200k-s HTC-t próbálta eladni. De én úgy látom hogy a Huawei szinte ugyanazt tudja mint a HTC és még olcsóbb is. Szóval több heti agyalás után úgy döntöttem: Huawei, come with me!!
-
Nimda
addikt
Hát elvileg okozhat...de lehet valami más is beleszólt, amit nem vettél észre.Nagyon oda kell figyelni a build.prop mókolásnál.
Bootloop-ba ütköztél, tartsd nyomva a bekapcsoló gombot, amíg le nem kapcsol, majd gyorsan a bill. kombinációval hozd be a recovery-t.
Nálam is volt hasonló, mikor a permissiont nem állítottam vissza.( mert kimásolva módosítottam )
-
finesz
csendes tag
Feltettem a link2sd-t superuser jogot adtam neki, de az is úgy érzékeli, hogy a játék 1.8 Gb-nyi adata az sd kártyán van, továbbá még azt írja ki, hogy " ellenőrizze, hogy az sd kártyán két partíció legyen, mindkettő elsődlegesként beállítva". akkor most ketté kell szednem az sd-t? és hogyan állítsam elsődlegenek?
-
Uuser
tag
Hát ez nem jött össze ...
Átírtam, újaindítottam a telót, de a Huawei logónál megáll a folyamat.
Kikapcsolni nem tudom, csak újraindul folyton de a logónál tovább nem jut
Pedig nem írtam el semmi mást. Ha jobb ötlet nincs, akkor megvárom míg lemerül az akksi, aztán recovery-ből
frissítem a ROM-ot. Jelenlegi állapotban a recovery-t sem tudom behozni.update : ahogy így jobban megnézem, asszem kihagytam a szóközt a "false" és az "=" közül.
okozhat ilyet ? -
gabancs
addikt
Valaki tudja, hogy lehet rávenni a zenelejátszót, hogy olyan sorrendben játsza le a zenét, ahogy az a CD-re került? Még nem jöttem rá mi alapján rakja sorba a dalokat, de az biztos, hogy ez így használhatatlan.
-
finesz
csendes tag
Sziasztok!
Én is vettem egy ilyen masinát, nagyon meg vagyok vele elégedve, igaz a gps-t egy kicsit dobálja, de ami igazán nem tetszik az az, hogy ha feltelepítek egy játékot és leszed wi-fin keresztül egy csomó adatot, azt a belső memóriába menti, és nem tudom áthelyezni az sd-re. Rootolni kellene a telót? milyen progik másolják át a teljes adatállományt az sd-re? mert így a 4.8 g belső memória hamar megtellik -
okoska74
senior tag
Azt vettem észre, hogyha a belső Sd -re mented a fényképeket, akkor jobb a minőségük. Kevésbé pixelesek és élesebbek is.
Másnál is érzékelhető ez?
-
törölt tag
Egy kis segítségre lenne szükségem, szeretném unrootolni a telefonomat. hogyan csináljam? (a root-olás eroot-al lett csinálva.)
Valamint a superuser menüben a rendszergazdai jogokat unroot-olás előtt mire állítsam? (Leiltva / Csak alkalmazások / Csak ADB / Alkalmazások és ADB) Előre is köszi a választ
-
-
törölt tag
Sziasztok! Most vettem 2.-án a t-nél egy p6-ot fehéret és valóban független! Továbbá lenne egy kérdésem azokhoz, akiknek fehér színben van a telefon, nektek is látszik sötétben a kijelző körül és alatt narancssárga fény? Mellékelek egy képet amin pirossal jelöltem a helyeket. Egyébként azon kívűl hogy gondol egyet és leveszi a fényerőt semmi más problémával nem találkoztam amiket itt felsoroltak. b107-el használom. Az akku százalék kijelzés engem nagyon idegesít, kár hogy nem lehet kikapcsolni és játék közben a 3 gomb sem kapcsolható ki ami megint csak bosszantó.
-
gabancs
addikt
Jelen pillanatban az első töltésen esik át, így még nem tudok ismerkedni vele. Elsőre az lenne a kérdésem, hogy érdemes e az aksi kímélési funkciókkal szórakozni? Mert a lányom Xperia L-jében a stamina mód többet ártott mint használt, így kikapcsoltuk.
-
gabancs
addikt
A mai naptól én is tagja vagyok a P6 csapatnak.
-
honeker
őstag
nem tudom kinek volt zavaro az ikonok körüli keret de rá találtam 1 ikon pakra jó [link]
-
honeker
őstag
1 pár téma....[link]
-
okoska74
senior tag
válasz
TomWexX #2315 üzenetére
Nálam is a wi-fi szokott néha sz. Rosszalkodni, a bluetooth a 107 -es óta jó. A 111 -es óta a fényerővel sincs gondom. Eddig a wi-fi jel mutatta, hogy fullon le -fel megy de nem történt semmi csak ha kikapcsolta és újra be a wi-fi -t javult meg. most a 114 -essel jobb a helyzet mert itt ha megszakad akkor a szimbólum is eltűnik.
-
Nimda
addikt
-
Inikoo
csendes tag
Köszi várom a tapasztalatot.
Egyébiránt pár nap használat után feltünt, hogy a bluetooth folyamatosan visszakapcsol magától. Én mindig kikapcsolom, aztán azt veszem észre később, hogy megint megy. Ez vajon miért lehet? Másik, hogy miközben wifin netezek, néha eltűnik a wifi jel, ilyenkor kinyomom, majd újra bekapcsolom a wifit, és ujra jó. Illetve a térerő jelzés is sokat ugrál, van, hogy elis tűnik pár másodpercre. Ezek a dolgok számomra nemis zavaróak annyira, de azrt ha valaki tudja miért van írja meg légyszíves! Amugy a gyári 1.07-es szoftver van még rajt, eddig nem foglalkoztam, hogy ujjabbra cseréljem, talán kellene...
-
satee76
aktív tag
Sziasztok !
A menü ikonjait lehet kisebbre állítani?
Mondjuk 16 helyett 25 ikon? A mini alkalmazàsok is nagyok.
Eddig Blade-et hasznàltam ami csak 3,5-es, lehet hogy csak szokatlan a 4,7 coll. -
honeker
őstag
szerda reggel 5 órától este 8 óráig csütörtökön szintén és ma is ilyen intel balumba volt használva és 34% van az aku jó B114
-
jampop
tag
válasz
#73499136 #2301 üzenetére
Szia!
A fotókkal nincsenek komolyabb gondjaim. Inkább arra próbáltam rávilágítani, hogy érdemes kitapasztalni, tesztelni a hardveres képességeket és a szoftveres változókat. Továbbá az, amit a telefon kijelzőjén látsz nem mindig köszön vissza a monitoron és némi számítóges utómunka sem árt.
-
törölt tag
Többször volt már téma a fotók minősége. Szerintem sem lehet elvárni a telefonoktól hogy profi fényképezőgépekkel vegyék fel a versenyt, már az is csoda amire ezek a gyufafej méretű kamerák képesek. Ha makulátlan minőségű képek és videók készülnének velük akkor a fényképezőgép és kamera gyárakat belehetne zárni.
Talán a frissítések még javítanak rajta egy kicsit és akkor egy átlag felhasználónak teljesen megfelelő lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Fedora Linux
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest