Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One UI zápor esett a hétvégén
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Newlachka
őstag
válasz
littlerock #25306 üzenetére
az is megoldás lehet,ha gyenge a 4g és azt használod, hogy 2g/3g-re állítod
-
Newlachka
őstag
válasz
Aryon87 #25179 üzenetére
az oké,hogy nem bonyolult,de ha nem gyári a recovery nem megy a három gombos telepítés sem
parancssorból is vissza lehet tenni a gyári recoveryt.
P7 topicból másoltam!!:"1. Lépés USB-hibakeresés legyen bekapcsolva! A telefon beállítások - telefonról itt a build számot nyomkodod, amíg fejlesztő nem leszel. Ezután a fejlesztői lehetőségeknél az usb hibakeresés bakapcsolása.
ADB driver
Fontos! A csomagban található windows mappába másolni, mappa tartalmát a neve is mutatja, másolni a windows mappába. Windows 8; 8.1; 10. kötelező, majd újraindítás. A csomag többi tartalmát a C:\adb mappába. Ha nincs hozzunk létre egy adb mappát.
Amit letöltünk recovery, boot, azokat kicsomagolás után a C:\adb mappába kell másolni2. Gyári recovery visszaállítása.
ADOTT P6 ROM RECOVERY-je
A kapcsolat Hisuite legyen.
A C:\adb mappában egy parancssort nyitni. Start menü majd beírod cmd. ( lejobb ha total commandernél belemész az adb mappába és alul beírod, hogy cmd. )
Ezt kell látni. C:\adb
adb devices ( A telefonon engedélyezni kell a számítógép RSA ujjlenyomatát, ha még nem volt.)
Kiírja az azonosítót: Pl. 1131221321312 device
adb reboot bootloader ( belép bootloader módba ) egy fehér képernyő lesz, egy kis robottal, és némi szöveggel.
fastboot flash recovery XXX(Ide az adott recovery neve kell)_recovery.img ( Ha végzet, pár másodperc, finished )
fastboot reboot ( újraindul )exit"
-
Newlachka
őstag
válasz
PACSA75 #25152 üzenetére
itt most még annyit említenék, meg, hogy elsőre rossz készülékbe szaladtál bele,
-köztudott volt,hogy a P6 problémás telefon a maga módján./ez volt a huawei első új generációs telója sok kiforratlan dologgal
-csak két éves technika ez már/ha a fejlesztési időt nézed akkor 3 is van
Csak ígérni tudom neked, hogy a P7 illetve P8 már 100x jobb és simábban megy mint a P6
nálunk két P7 van és egy P6 jelenleg, és volt ideiglenesen nálam P8 lite és P8 is, eléggé érezhető a P6 tól megtett út!
Remélem nem tántorít el ez a "kis" gond a márkától. -
Newlachka
őstag
válasz
PACSA75 #25144 üzenetére
hogyhogy nem megy el az sms? ez eddig csak nálad fordult elő.
nem megoldás, ha kézzel beállítod az sms központot?
illetve előtte T-s volt a teló vagy milyen szolgáltatós.
nem feltétlenül a telefon hibája az,hogy a kirin soc.ra nincs optimalizálva a játék.
"Mivel hiába kicsi a game ha nincs úgy megírva,hogy több magot is használjon akkor csak az első magot használja"
nem maradt véletlen energiatakarékosba a teló? -
Newlachka
őstag
válasz
lcee79 #25083 üzenetére
vagy ha nem használ gmail-t azt tiltsd le alkalmazásoknál, meg az összes felesleges appot+sztem a gps-t is ki lehet kapcsolni ha nem navigál+auto szinkron ha nem ment felhőbe vagy drive-ba, auto helyzetmeghatározás helyett fb+időjárás app használjatok fix helyet, így sokat lehet csökkenteni a fogyasztáson
-
Newlachka
őstag
válasz
Pistike1985 #24961 üzenetére
nem tudom mivel én garanciálisan javíttattam.
egy biztos ha megbontják akkor már ugyanúgy nem lehet összerakni.
például nekem egy P7-esnél ilyen hiba van.
még garanciaidőben visszaküldöm.
remélem a kék pöttyöt látjátok a kijelzőn, na az a hiba(a sarka csak azért világosabb mert nem bírtam normálisan fényképezni): -
Newlachka
őstag
válasz
Pistike1985 #24959 üzenetére
A huawei logó felett alsó sáv körben
a kijelzőelválásban minden p6 érintett,de ahogy az előbb írtam semmilyen hátrányod nincs belőle kiesni nem fog a kijelző -
Newlachka
őstag
válasz
Pistike1985 #24955 üzenetére
szia,
ez sajnos széria hiba megelőzni nem lehet. esetleg van még garanciád? amúgy ezt a dolgot úgy veheted észre, ha fény felé fordítod a kijelzőt akkor a szélénél ilyen fényes csíkot kell látnod.
Ha van garancia viheted is szervizbe megcsinálják.
Fizikai és egyéb hátránya elvileg nincs csak esztétikai. -
Newlachka
őstag
válasz
tevike #24808 üzenetére
cseretelefon.. ilyet még adnak 2015 ben?
Amúgy szégyenletes,hogy megjelensz itt, egy olyan tapasztalattal ami kb egy mediamarktban kirakott telefonnal egyenértékű..
a full wipe pedig a gyári szoftverre állít vissza szóval ha buherált rom volt rajta akkor arra állít vissza.
tehát köszönjük Emese az indulatos,de nem megfelelő hsz-ét, nem nem kérünk belőle többet. kérlek fáradj vissza a samsungot használók topikjába, és várd a csodát ott./illetve tanuld meg azt,hogy ha nem optimalizálsz valamit akkor egy sz@rod lesz/Köszi
hozzá tenném,hogy nálunk 2+ éve van meg, és egyedül a ragasztó engedte el a kijelzőt ami ugye tudjuk hogy szinte szériahiba volt. garanciaidő végén visszament szervízbe,és most semmi baja sincs.b708-al 2 napokat elmegy egy töltéssel minden gond nélkül.
-
Newlachka
őstag
válasz
b_alazs #24723 üzenetére
persze hogy szaggat böngészőben a videó mert nincs benne flash player....
vagy azt keresel vagy ne böngészőben videózzatok. ez minden androidnál, és romnál így van nem csak a P6 nál.
Én pl. mikor használtam a telót, én a gyári böngészővel használtam,és valahonnan kukáztam rá egy flash playert. de meg nem mondom már honnan.Az meg hogy lagol a lehúzás nem lehet azért mert kevés a ram?
nem írtad le pontosan a lehúzod a "menübar-" és később követi le.
Így a fejembe ez úgy játszódik le,hogy lehúzod,és mire az újaid leérnek az aljára akkor kezdi el legördíteni?
TE raktad rá a romot? helyi frissítés volt vagy full wipe? -
-
Newlachka
őstag
válasz
slayernick66 #24595 üzenetére
szia,
arra figyelj,hogy az újrahúzások után kb. 4-5 nap kell míg beáll az üzemidő rendesen.
értem itt,hogy frissít, stb
amúgy energiatakarékosság normálra és kb menni fog minden rendesen -
Newlachka
őstag
válasz
Gyugyu1987 #24578 üzenetére
újratelepítés előtt egy tisztító scriptet nyomj le,hogy biztos "nyers" legyen a teló
-
Newlachka
őstag
válasz
Gyugyu1987 #24575 üzenetére
szia,
lehet telepíteni rá,de valahonnan szerezz be egy szolgáltatóit, ha esetleg vissza szeretnél térni rá.
én a te helyedben egy b132vel kezdenék, ez az alap és erre ha nagyon rom-olgatni akarsz akkor egy b708v03.
De elvileg erről nehezebb visszatérni sokak szerint régebbi romra. -
Newlachka
őstag
válasz
torreador22 #24573 üzenetére
kijelző széle "csíkos-e" a képernyő szélén a fekete keret mellett világos csíkok vannak.
ne nagyon legyen a fém keret elválva sehol sem -
Newlachka
őstag
ugye ezt nem kérdezted meg? előtted lévő 2 hsz erről szól.
nem lehet,hogy azért akadozik mert szanaszéjjel van telepítve 52 ezer alkalmazással?
gondolok itt whatsapp,viber,skype, meg millió egy app.
a, vagy azért laggol mert kevés a szabad ram
b, vagy azért mert valami pörgeti a procit, és letilt a telefon egy bizonyos szintnél "önvédelem" miatt.
Tehát alapvetően a szanaszéjjel telepítettség a gond. -
Newlachka
őstag
válasz
b_alazs #24563 üzenetére
b535 a hivatalos, de igazából a b132 ig bármit visszatehetsz. az meg nagy hülyeség,hogy hivatalos romra térsz vissza.
szedj le egy eu régiós gyárilag rootolt b132-t tegyél fel egy twrp recovery-t és utána downgrade-elj.
Emui 3.0 alatt már nincs recovery így ez muszáj.
amúgy meg elvileg helyi frissítéssel rá kellene tudnod rakni bármilyen rom-ot
b132 -
Newlachka
őstag
b708 rootra van megoldás?
-
Newlachka
őstag
na visszajött.. B535-tel!!!
-
Newlachka
őstag
na tegnap beadtam szervizbe a telefont.kíváncsi vagyok mikorra ér vissza
-
Newlachka
őstag
válasz
hrvathg #24474 üzenetére
nem tönkre megy hanem elhasználódik. pl az enyém tökéletesen használható most is,csak addig akarom rendbe rakatni míg él rá a garancia. a mai világban már nem a 10 éves tartósság a fontos,és személy szerint engem nem is érdekel. Ha esik ha fúj én legrosszabb esetben 2 évente lecserélem a telefonom.
Amúgy meg. extra vékonyság vs. mindennapi használat. a zsebedben hajlik csavarodik stb. valahol szét kell jönnie. PL. a P7nél ezt a hibát már javították.A huaweinek a P6 volt az első igazán "Penge" telefonja. -
Newlachka
őstag
srácok nyugtassatok meg,hogy Tnél 2 év garancia van/volt a P6-ra? 2013.08 hóba vásároltam,és most adnám szervizbe, mert garancia végén vagyok,és eléggé elvált a kijelző a kerettől
-
Newlachka
őstag
válasz
littlerock #23844 üzenetére
vegyél egy gps-t pl a P7nél sokaknak az a gondja,hogy töltés nélkül nem sokáig megy a GPS? mondjuk nálam ilyen nincs, de ha gps kell akkor vegyél azt.
nekem B708 van a P6-on és semmi baja nincs,de sajnos a gyerek nem nagyon vigyáz rá,úgyhogy itt ott le van verve a széle sajnos...ezt sajnálom.2 éves lesz nekem augusztusban, első napos rendeléssel vettem,ez kifutó telefon már.
Sajnos a mai világban 70 alatt értelmes telefont nem veszel.. -
Newlachka
őstag
válasz
Bambuszpro #23412 üzenetére
ott elvált a kijelző a peremtől.. nekem is ilyen..
-
Newlachka
őstag
erről mit tudtok?
-
Newlachka
őstag
-
Newlachka
őstag
nem jogos
ez telefon nem gps vevő, így ne várjon el csúcsteljesítményt.Az eszközt nem gps vevőnek vette hanem TELEFONNAK.
Sehol nincs leírva,hogy gps vevőként is kitűnően üzemel.
VAgy ha le van akkor linkeld be.
vitát zárjuk le.Aki úgy érzi rossz vigye be garanciába.
még egyszer leírom amit kb 200 hsszel ez előtt.
EZ TELEFON nem fényképező,nem psp,nem gps. Ehhez mérten panaszkodjatok.
Példa: nokia 3310 telefonálás volt a cél. ennél is az de vannak egyéb velejáró pluszok.
nem psp-t vettél telefont, nem tükörrefis fényképezőt vettél hanem telefont. folytassam? -
Newlachka
őstag
válasz
motorhead #22130 üzenetére
az,hogy ota-s frissítés után maradnak olyan nyomok amik bezavarják az adott rendszert a megfelelő működésben. de te sokkal okosabb vagy mint egy olyan akinek 4 éve huawei-e van és szembesült a hibákkal.
Nem gyalul mindent a recovery-s törlés sajnos maradnak "szemét fileok"
Ezért ajánljuk,hogy full wipe, dalvik törlés és utána clean install.
ÉS ez nem nexus 7 meg egyéb..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- Tabletekre is megérkezett a One UI 7
- UHD filmek lejátszása
- Ford topik
- E-roller topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest