- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eternity0086
csendes tag
válasz
spawn21 #4730 üzenetére
Bocsánat igen.. azt nem írtam oda és már lejárt az időm, hogy igaz.. Egyedül a P kijelzője volt elfogadható... viszont ott nagy fényerőnél csúnyán torzultak a színek.. de ott legalább volt fényerő ás színvilág...
De a hívásbug teljesen megmérgezte a mindennapi használatot...
Én is befejeztem az offot.. -
eternity0086
csendes tag
válasz
spawn21 #4728 üzenetére
Ne hari, hogy beleugatok, de nekem Xperia P-m volt és az is egy rakat f..s.. Pár hónap után vettem is helyette ezt a gyönyörűséget.
Egyik jó haveromnak is P-je volt és Ő is cserélte mert elege lett belőle. A családban és ismerősi körben is van több Xperia és minddel csak a baj van.. Ráadásul a Sony tesz a felhasználókra és alapvető hibákat nem volt képes javítani szoftveresen amivel hiába mentél szervizbe.. És a kijelzőjük is botrányos, amit nem értek mert TV iparban pedig nagyon ott vannak.
De mobiltelefonokat nem tudnak csinálni...
Volt szerencsém megtapizni az SP-t és hát a kijelzője a P6-hoz képest a sehol sincs...
Ezek után nem hinném, hogy a többi Sony bármiben is jobbat teljesítene..
De ez egyéni vélemény -
törölt tag
válasz
spawn21 #4537 üzenetére
Az iskolára neked lesz szükséged haver, de nagyon ,pofázol itt össze vissza de arra nem veszed a fáradságot hogy vissza olvass, azt sem olvastad amire én írtam , és azt sem amit Mett írt. Te szerencsétlen ha már hozzászólsz néha negyedévente valamihez akkor olvass is vissza, Mett a P6 ot húzta le de rendesen. És még valamit A családfádat minősítsd te f.... !!!
-
-
törölt tag
válasz
spawn21 #4514 üzenetére
Nimda felvetett valamit amire én megírtam a saját véleményem, Nem sírok semmiért sem de a te bunkó beszólásodra sincs szükség. A baj azokkal van aki így reagálnak valamire, Részemről ennyi.
Csak hogy tudd, volt olyan HTC amihez 25 000 ft érték füles volt csomagolva, ezt csak a pontosítás kedvéért!! -
Uuser
tag
válasz
spawn21 #3797 üzenetére
Az hogy a nickem alatt az van hogy "újonc", nem azt jelenti hogy kezdő vagyok android fronton.
Képzeld, van a Mobilaréna fórumokon kívül is élet, mint ahogy írtam is másik oldalra is gondoltam.
Lehet hogy félreérthető voltam, de nézd meg például az "Android Fans Fórum" egyes típusok alatti felépítését.
Nem ettől az oldaltól várom ezt, csak feltettem a kérdést, tud-e valaki hasonlóról P6-al.
Pont azért lenne jó, hogy ne azt kelljen naponta 5-ször elolvasnom, hogy kinek hogy bírja az akkuja vagy hogy minek a felirat a telefon hátlapjára.
A lekezelő stílusért külön köszönet. Az aláírásomban szereplő típusok közül ( a Wave kivételével ) mindegyiken járt főzött ROM. -
monroe8609
aktív tag
válasz
spawn21 #3521 üzenetére
Abban biztos gyengébben,de nekem legalábbis ez is biztosan elfogadható lesz..mondjuk én nem vagyok kényes a zenére..Meg bízom a huaweiben hogy a userek kedvében akarnak járni még jó darabig,és ez a készülék most ugye a top náluk..egyébként a téma letöltés már működik nála??És ahoz nem kell root ugye?? Micsoda műszaki zseni vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest